Canım her çocukta muhakkak oluyor mu? Benimkinde pek bir şey göremedim deBen ilk gördüğümde bi resimde korkmuştum, 3. Kızıma uygularken de içim ürpermişti ama dediğin gibi resmen kuş gibi olmuştu... Bunda da bi hafifleme oldu zaten etkisini hemen göstermiyormuş, burda bahsetmek istedim ama kızlar korkar diye bahsetmedim yapan birinin olması iyi geldi:)
biz 40 çıkmada sırtınınlar kismina banyo yaptırırken masaj yaptık.diken diken çıkmıştı.sonra pamuk gibi oluyor ve dökülüyor.ama o dikenleri asla çekmemek gerekiyormus.Canım her çocukta muhakkak oluyor mu? Benimkinde pek bir şey göremedim de
Dolama olmuş ama bebeklerde çok hafif atlatıyor kızımın parmaklarında bu aralar oldu 3 güne kendiliğinden kurudu canım tırnak kesiminden sonra oluyor zaten genellikle korkma geçer canım
Canım ben de geçen gün o şekilde kesmişti 3-5 gün kızarık durdu sonra geçti. Korktum iltihap falan olacak diye ama sen yine de takip et
Sut sağmak gerçekten çok sıkıntı.ben de mamaya başlıcam ise başlayınca.isteyken mama verecek bakıcı ben okuldayken sağarım mesela o sagdigimi verir bazen.aurica süt sağamam.okuldan eve gelince bol bol emziririm. Ben aptalım kullanmıştım ilk ay.sonrs bıraktım.gecenlerde 4 gün hastaneye gitmek zorunda kaldım sabahtan akşama kadar.o zaman da sma verdim maalesef alerji yaptıKızlar ise basladım bebemi birakip gidiyirm emzirip evden cikiorum 3 4 saate geliyorim . Süt birakiorum 30 CC
Ama her gün bırakmak ve çalışma sürem artacak. Süt sağmak sıkıntı gibi. Mama verene diorum. Hani çok değil hem belki Kilo alır . Ek olur günde 60 falan icse. Ne dersiniz????
Hangisinden kaç numara alsam
Her bebek de var canım çıkartmak çok faydalı, ben şimdi bunuda demeyim dedim korkuyorsunuz bazen de:)) zaten onu avuç için ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç banyo sonrasında.. Çekmek çok tehlikeli ovarak yapılıyor lif veya herhangi sünger brnzeri şeylerlr de ovulmaz sadece avuç. İçiCanım her çocukta muhakkak oluyor mu? Benimkinde pek bir şey göremedim de
Yanlış yazmışım 3 'ten 8 e kadr serbest ama sen 5. 6. Günlerde yapmani öneririm :)daha garantiAyy inşallah :))
Yok kuzum bişey yapma kendiliğinden kuruyor iki üç güne kaybolur vr acımazmış büyüklerin ki gibi dr a sordum bişey sürmene bile gerek yok dedi gerçekten de iki güne kuruduYapmam gerkn bısey varmı pekı.. ıyıce uzamasını bekleynce yuzunu gozunu mahvedıyı kısayken kesncede byle oluyo sastm kaldımyuzu kedı saldrmş gbı zatnw
Korkacak neyi var orayı anlamadım ya dikenden mi:)Her bebek de var canım çıkartmak çok faydalı, ben şimdi bunuda demeyim dedim korkuyorsunuz bazen de:)) zaten onu avuç için ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç banyo sonrasında.. Çekmek çok tehlikeli ovarak yapılıyor lif veya herhangi sünger brnzeri şeylerlr de ovulmaz sadece avuç. İçi
Kızın yine oğlu olacak dı :))Yanlış yazmışım 3 'ten 8 e kadr serbest ama sen 5. 6. Günlerde yapmani öneririm :)daha garanti
Kız ne bileyim şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyor kızlar bunu görse bayılırlar :)) evet sırt dikeniKorkacak neyi var orayı anlamadım ya dikenden mi:)
Sorma ya neyseki cabuk farkettim:):)Kızın yine oğlu olacak dı :))
Kız ne bileyim şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyor kızlar bunu görse bayılırlar :)) evet sırt dikeni
Canım bastırmadan avuç. İçi ile yap bide bebe yağı kullan sakın kuru yapma ağda etkisi yapıyor bide birden çıkarmaya çalışma posta posta her banyodan sonra yap zamanla kendiliğinden dökülüp kaybolacakKiz ben yaptım ha şimdi bildigin diken diken oldu önce acaba kir mi dedim baktım bildiğin minik dikenler gibi ama ağlıyordu birde diken çıkan yerlere masaj yaparken ağladı yordu şimdide sırt üstü yatırdım agliyo
Öyle yapayım bebe yagiyla yaptim az once zaten yarın cuma diye banyo yaptircaktim banyodan sonra da yaparım ögrendigim iyi oldu bil.iyordumpeki o dikenler çıkmadan önce ağrı yapiyormuydu acaba sirtta.Canım bastırmadan avuç. İçi ile yap bide bebe yağı kullan sakın kuru yapma ağda etkisi yapıyor bide birden çıkarmaya çalışma posta posta her banyodan sonra yap zamanla kendiliğinden dökülüp kaybolacak
Evet canım yapıyormuş ve kendileri zor atıyormuş bu süreç sıkıntılı geçiyormuş bu yüzden yardımcı olur bizim çıkartmamız ovarakÖyle yapayım bebe yagiyla yaptim az once zaten yarın cuma diye banyo yaptircaktim banyodan sonra da yaparım ögrendigim iyi oldu bil.iyordumpeki o dikenler çıkmadan önce ağrı yapiyormuydu acaba sirtta.
Her bebekte oluyo mu ama ben hic farketmedim 3 cocukta AllahallahhhCanım bastırmadan avuç. İçi ile yap bide bebe yağı kullan sakın kuru yapma ağda etkisi yapıyor bide birden çıkarmaya çalışma posta posta her banyodan sonra yap zamanla kendiliğinden dökülüp kaybolacak