2017 Aralık Anneleri

Canım her çocukta muhakkak oluyor mu? Benimkinde pek bir şey göremedim de

Kızlar ise basladım bebemi birakip gidiyirm emzirip evden cikiorum 3 4 saate geliyorim . Süt birakiorum 30 CC
Ama her gün bırakmak ve çalışma sürem artacak. Süt sağmak sıkıntı gibi. Mama verene diorum. Hani çok değil hem belki Kilo alır . Ek olur günde 60 falan icse. Ne dersiniz????
Hangisinden kaç numara alsam

Dolama olmuş ama bebeklerde çok hafif atlatıyor kızımın parmaklarında bu aralar oldu 3 güne kendiliğinden kurudu canım tırnak kesiminden sonra oluyor zaten genellikle korkma geçer canım

Yapmam gerkn bısey varmı pekı.. ıyıce uzamasını bekleynce yuzunu gozunu mahvedıyı kısayken kesncede byle oluyo sastm kaldım yuzu kedı saldrmş gbı zatnw

Sut sağmak gerçekten çok sıkıntı.ben de mamaya başlıcam ise başlayınca.isteyken mama verecek bakıcı ben okuldayken sağarım mesela o sagdigimi verir bazen.aurica süt sağamam.okuldan eve gelince bol bol emziririm. Ben aptalım kullanmıştım ilk ay.sonrs bıraktım.gecenlerde 4 gün hastaneye gitmek zorunda kaldım sabahtan akşama kadar.o zaman da sma verdim maalesef alerji yaptı sanırım aptamil e devam ederim

Canım her çocukta muhakkak oluyor mu? Benimkinde pek bir şey göremedim de
Her bebek de var canım çıkartmak çok faydalı, ben şimdi bunuda demeyim dedim korkuyorsunuz bazen de:)) zaten onu avuç için ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç banyo sonrasında.. Çekmek çok tehlikeli ovarak yapılıyor lif veya herhangi sünger brnzeri şeylerlr de ovulmaz sadece avuç. İçi

Yapmam gerkn bısey varmı pekı.. ıyıce uzamasını bekleynce yuzunu gozunu mahvedıyı kısayken kesncede byle oluyo sastm kaldım yuzu kedı saldrmş gbı zatnw
Yok kuzum bişey yapma kendiliğinden kuruyor iki üç güne kaybolur vr acımazmış büyüklerin ki gibi dr a sordum bişey sürmene bile gerek yok dedi gerçekten de iki güne kurudu

Korkacak neyi var orayı anlamadım ya dikenden mi:)

Kiz ben yaptım ha şimdi bildigin diken diken oldu önce acaba kir mi dedim baktım bildiğin minik dikenler gibi ama ağlıyordu birde diken çıkan yerlere masaj yaparken ağladı yordu şimdide sırt üstü yatırdım agliyo
Kız ne bileyim şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyor kızlar bunu görse bayılırlar :)) evet sırt dikeni

Canım biz 18 aralık doğumluyuz senin kızın ne zaman doğdu gecen haftaya kadar benim kızım da her beze kaka yapıyordu hatta kayınvalidem bebek ishal normal çocuk bukadar sık kaka yapmaz diyodu günde 7 8 kez kaka yapıyodu bu hafta 3 e 4 e indi gazla alakalı olabir mi canım iştahı ve ishali ben ona bağlamıştım çünkü gazı olduğu için hem ememiyor hem de çok fazla ıkındığı için ishal oluyodu (

Canım bastırmadan avuç. İçi ile yap bide bebe yağı kullan sakın kuru yapma ağda etkisi yapıyor bide birden çıkarmaya çalışma posta posta her banyodan sonra yap zamanla kendiliğinden dökülüp kaybolacak

Öyle yapayım bebe yagiyla yaptim az once zaten yarın cuma diye banyo yaptircaktim banyodan sonra da yaparım ögrendigim iyi oldu bil.iyordumpeki o dikenler çıkmadan önce ağrı yapiyormuydu acaba sirtta.

Arkadaşlar merhaba doğum yardımı için aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuran var mı?
Ben öğretmenim ve dogum yardımi için başvuru yapacağım fakat başvuru dilekçesini nereye vereceğim?

Öyle yapayım bebe yagiyla yaptim az once zaten yarın cuma diye banyo yaptircaktim banyodan sonra da yaparım ögrendigim iyi oldu bil.iyordumpeki o dikenler çıkmadan önce ağrı yapiyormuydu acaba sirtta.
Evet canım yapıyormuş ve kendileri zor atıyormuş bu süreç sıkıntılı geçiyormuş bu yüzden yardımcı olur bizim çıkartmamız ovarak

Her bebekte oluyo mu ama ben hic farketmedim 3 cocukta Allahallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…