Aslında o sırt dikeni ileriki yaşantısı içinde çıkartılmalıymış, ne eklem ağrısı sırt ağrısı ve bağırsak sistemi sorunu yaşamazmış onun içinde çok faydalı... Her ikisindende rahatlamıştır çünkü cadı otu da çok şifalı
Kuzum bebelac gold 1 kullanıyorum 1 aydır hiçbir sorun yoktu bu mamaya zorla alismisti sonuçlar temiz çıktı karaciğer enzinleri biraz yuksek çıktı ki bizde zatenn yüksekti kuvezde yattigi sıralar yenidogandoktoru zamanla normalndegerlere döner ddi doktorun bana ddigi suyu iyi kaynatmiyorsun ondan kakasindan candida diye bir mantar varmış ki internette okuduğum da bu mantarin yararlı mantar olduğu bide bana diyor ki olayı çok dramatik yapiyormusum kanından enfeksiyon var mi diye kan tahlili istedim diyo gerizekali maden ishalle alakalı değil niye istiyorsun kan yavrumun ellerinin üstü delik desik oldu bana dramatik diyor ya ben.manyak miyim kizimin kakasi arasındaki farkı bilmeyecek.kadar eğer osmaniye detanıdığınız varsa kesinlikle osmaniye ozel ibni sina hastanesi çocuk doktoru mehmet dogrula gitmesin kaka durumun takip edecem öğleden sonra 1 kere yaptı artarsa yarın burdan bir arkadaş bir doktor arkadaş etti o doktora gidecemhangi mamayi kullaniyosn canim.dr asor mama tavsiyesi yapsın dicem ama dunyada herkes sadece emziriyms gibi hic bi dr mama tavsiyesi yapmiyo gecen kavga edecektm ebeyle.bu ne be dedim sutu olmayan ne yapsiin anne sutu anne sutu yeter dedim.mamasini degstr biz mamayi tutturana kadr butun mamalari denedik.aptamil veriydm bi ara bebelac aldim onu yiynce bizimkide ishal gibi yapiyo aptamile gecince normale donuyo.sen deneyerek anliycan hangisi iyi diye.kusmamasi icin mama markalarinin anti refluleri var kabizlik yada ishal icin ise conformil yada fos gos olan serileri var onlari dene
Tam guclu olacam olmalıyım diyorum hop başka bisey cikiyorK
Kuzum toparlanın artık yeter ne çektiniz kuzum yaa
Benim hala gözleri gozunun önünden gitmiyor canim kimseyi yüce rabbim evlatla sinamasinOkurken içimden ılık birşey aktı gitti kuzummm
Amin canim aminaznonce siringayla uykusunda beslemeye çalıştım bugün esimde nobetci elin kolum bağlandı öğleden bu yana bisey yemiyorCanım rabbın yavruna saglık sana sabır versın ınsan acılar geldıkce dahada guclenıyor ayakta kalmayı ogrenıyor ımtıhan dunyaandayız ama en agr ımtıyan ewlat sanırım rabbım yoklklarıbı gostermesn acılarını yasatmaan bıze
Amin canim artık ben duze çıkmak istiyorum yoruldum iyicenasil bir imtihandayim ya daha kalcanin acısını atamadan kizimin istahi kapandiaglattın benı yaa bugün bır duygusalım nedense Rabbim sıfa versın canım
Amin canim evet ciktiIns.canımm.Allahım yuzunu guldursun ins.artik.Yavrunu korusun
Amin canim evet çıktı @Nil0005 çıktı gaita temiz çıktı ama yine ayni kizim az.önce uykusunda şiringayla ardından gazinicikartimdedim ve yine kaka ne.yapacagimi sasirdim
Amin canim aminaznonce siringayla uykusunda beslemeye çalıştım bugün esimde nobetci elin kolum bağlandı öğleden bu yana bisey yemiyor
Iyı ciktı di mi?Gözun aydin canimAmin canim evet cikti
Aynen bende öyle düşünüyorum zaten bi bakayım ne tepki verecek diye baktım gerçekten ödü koptu, aslında bende bebeklerde uyku eğitimine karşıyım zamanla oturuyor çünkü her bebeğin farklı karakteri var ben onları birey olarak görürüm, evet ya benim 3 numarada kardeşi uyumayınca uyumuyor yatağına zor yatırıyorum ayak da uyuyor resmen.... Cadı otu acıymış kullanmadım ama gerçekten çok şifalıymış bende alacağım inşAllah kaç saat uyuyor ne gibi bir hal aldı bebiş sakinleşti miDaha minik ama
Korkmasi normal.ben uyku egitimine 1 yasinda basladim gazı çok uzun sürdü çünkü. Zaten ben 5 6aylik bebeklere uyku egitimi verilmesine karşıyım.bebegin daha kendinden haberi yokken verilen egitim bence ilerde etkisiz olur.herseyin bilincindeydi kalıcida oldu suan.kardesten dolayi odasina zor gönderiyorum bebek neden uyumuyor diyor bana.cadi otu çok aci ama en azindan bendeki stresi aldı
Ben ilk gördüğümde bi resimde korkmuştum, 3. Kızıma uygularken de içim ürpermişti ama dediğin gibi resmen kuş gibi olmuştu... Bunda da bi hafifleme oldu zaten etkisini hemen göstermiyormuş, burda bahsetmek istedim ama kızlar korkar diye bahsetmedim yapan birinin olması iyi geldi:)Karninda cok fazla gaz masaji yaparken batiyor elime.1 haftadir var. Birde kalcasinda cok fazla.oglumda da cok vardi böyle döküldükten sonra gaz azalmisti.
Dolama olmuş ama bebeklerde çok hafif atlatıyor kızımın parmaklarında bu aralar oldu 3 güne kendiliğinden kurudu canım tırnak kesiminden sonra oluyor zaten genellikle korkma geçer canımKızlar fotoyu tam cekemedım rahat durmadı oglum.. parmagnn kenarı haff kızarmıs tırnagınımı derınden kestmkı bugun fatkettm acısa aglar heralde yapabılcegım bısey varmı
Eki Görüntüle 2121140
Hmm valla eşime bende gıcığım bu gidişle abi kerdese doncezYok yaaasu aralar eşime gıcığım
tesaduf mu bilmem ayni bebelacta bize ishal yapiyo bole mukus gibi seyler oluyi icinde takip ediyrm ben.aptamilde yapmiyo.ve bu aralar mamayi yemek istemiyo ne bebelac me aptamil deli olcam.3 ayimiz doldugbi dahaki gidismzde ek gidaya baslayalm dicem bana kalsa simdide baslarm cunku yoğurt verdim bi cay kasigi kadar kasign ucuyla deydire deydire onlari yedi bitince agladi bile.dr a sordum neden mama yemiyor diye cani sikiliyodr dikkati dagiliyordr falan dedi sacmaladi gibi geldi bana.yarin burdaki dr a gidicem bi bakalm ona dicem ek gida gecisi baslayalm diye bakalm ne dicek.Kuzum bebelac gold 1 kullanıyorum 1 aydır hiçbir sorun yoktu bu mamaya zorla alismisti sonuçlar temiz çıktı karaciğer enzinleri biraz yuksek çıktı ki bizde zatenn yüksekti kuvezde yattigi sıralar yenidogandoktoru zamanla normalndegerlere döner ddi doktorun bana ddigi suyu iyi kaynatmiyorsun ondan kakasindan candida diye bir mantar varmış ki internette okuduğum da bu mantarin yararlı mantar olduğu bide bana diyor ki olayı çok dramatik yapiyormusum kanından enfeksiyon var mi diye kan tahlili istedim diyo gerizekali maden ishalle alakalı değil niye istiyorsun kan yavrumun ellerinin üstü delik desik oldu bana dramatik diyor ya ben.manyak miyim kizimin kakasi arasındaki farkı bilmeyecek.kadar eğer osmaniye detanıdığınız varsa kesinlikle osmaniye ozel ibni sina hastanesi çocuk doktoru mehmet dogrula gitmesin kaka durumun takip edecem öğleden sonra 1 kere yaptı artarsa yarın burdan bir arkadaş bir doktor arkadaş etti o doktora gidecem
Ayy inşallah :))Hmm valla eşime bende gıcığım bu gidişle abi kerdese doncezbak şimdi anlatıyorum 8 gun var kiz erkek icin diger gunler artik hangisi denk gelirse bu 8 gunun 3 gunu erkege 5 gunu de kiza ayrilmis bende her anneye lazim diye bi kitap vardi orda okumustum bunla ilgili hadiste varmis hatta arladasim da okumus o söylemişti bende arastirdim hakkaten dogru:) adetin bitiyo ya o zamn gusül alıyosun gusul aldinmi basliyor 8 gun gusülden sonraki ilk 3 gün erkek 3 'ten 8 e kadr da kıza ayrılmış ben tam 6 . Güne denk getirmiştim kiz oldu çok şükür tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olmasıydı ama bende hep bi kız çocuğu sevgisi olduğu için ben 2. Çocukta böyle bisey yaptım .ama gusülden sonraki ilk 3 gün yapmamaya çalış çünkü o ilişkiden çocuk olursa erkek olabilir 5 'ten 8 e kadr serbestsin .hadi allah gönlüne göre versin insallh tutturursun kizi:)
Canım ben de geçen gün o şekilde kesmişti 3-5 gün kızarık durdu sonra geçti. Korktum iltihap falan olacak diye ama sen yine de takip etKızlar fotoyu tam cekemedım rahat durmadı oglum.. parmagnn kenarı haff kızarmıs tırnagınımı derınden kestmkı bugun fatkettm acısa aglar heralde yapabılcegım bısey varmı
Eki Görüntüle 2121140