2017 Aralık Anneleri

Bütün Aralık annelerine merhaba,
Benim kızım da 8 Aralık doğumlu, bugün tam 3 aylık oldu ama çok üzgünüm çok az kilo almış. Sadece 400 gram. Kızım artık geceleri kesintisiz 6-7 saat uyuyor, geçen ayki kontrolde doktor uyandırma acıkınca kendisi uyanır dediği için, uyandırmıyordum. Şu ana kadar sadece emzirdim. 15 gün sonra getirin kilosuna yine bakalım dediler, ne yapmalıyım? Bana bir akıl verin.

Kizlar bugün kızımı doktora goturecem gece 12 sen beri 4 kez kaka yaptı dün ku bezlerini saymıyorum bile iştahı da iyice kapandı insallah ciddi biseyi yoktur sanki zayıfladı yavrum dua edin olur mu
Canım inşallah ciddi bi şey yoktur. Benim oğlumun sade çişli bez sayısı günlük 2 en fazla. Diğerleri hep kakalı. Ama ona rağmen kilo alımı iyi. Hiç sorun olarak algılamadım ben. Ben de mi götürsem acaba

:)))) hay Allahım yaaa, kimi erkek kız çocukları daha çok seviyor gerçekten eşiöden biliyorum:))

Kesinlikle daha rahat canım bende çok korkmuştum beceremem diye ama gerçekten çok kolay tavsiye ederim

Deneyimli anneler daha iyi cevap vericeklerdir ama ön sütü emip sonraki yağlı sütü almıyor olabilir. Az mı sürüyor bebişin emmesi? 15-20 dk. emmeleri gerekiyor. Gece bende uyandirmiyorum ama 4-5 saat uyuyor en uzun sonrası 2 saatte bir uyanıyor. Gece emdiginde kilo alımı artıyor diyorlar. Gece emzirebilirsin uyandırıp

Canim sabah kakasi mukuskuydu bakalım kanda enfeksiyona sıvı kaybına karaciğer enziimlerine ve birkaç şey ddi doktor ona bakılacak kaka tahlili de verdikk yavrum 200 gram vermış ben nerde yanlış yapiyorum
Dur senden kaynaklı değil hemen kendini suçlama

Kıyamam sana ben yaaa

Ama beni kim önerirki cok şaşkınım.
Belki burdan bi arkadaş demistir. Burdan birisiyse sorun dglde baska nerden olabilirki. Face var ama kullanmasini bilmedigimden duruyo ole bosbos
Burdan mı gördü acaba bide instgrm hesap adlarınızı söylediniz ya burda eklemek için birbirinizi ordan mı acaba hem manyak mı ne tövbe estağfurullah

G Gulum80 canım yazdığını okudum içim dağlandı. Biz de ilk hafta hastane badireleri atlattık. O iğneler bana batsaydı keşke. Süzgeç yaptılar oğlumu. Eşim benden beter zaten. Kan alınacağı zaman içeri girmiyordu bile. Sonuçlar inşallah temiz çıkar. Güzel haberlerini bekliyoruz

Canim artik hareketlendikleri icin kilo alimlarinin azalmasi normal. Biz daha 3 aylik olmadik ama kizimdan ornek vereyim su an 3 yasinda. Kizim cok kusuyordu 3.ay kilo alimi 400 gramsi ve doktorum bana mamaya baslamami soyledi ama ben sutum oldugu icin sadece kilo alsin diye mamaya baslamayi kabul etmedim. Olmasa evet mamaya baslardim o konuda kati degilim ama sadece kilo alimi icin bana mantikli gelmedi.Sonraki ay 600 gr aldi ve bu sekilde devam etti. Su anda yasitlarindan daha uzun ve kilolu. Demem o ki bence az kilo aldi diye umutsuzluga kapilma gecede 5 saatte 1 emzirebilirsin bence. Bir de boyu uzuyorsa kiloyu cok kafana takma derim

Gece 6-7 saatten sonra uyanıp saatte bir uyanıyor. Bezleri hafifledi gerçekten çişi bez takip edin diyorlar ya, onda azalma var, ama hala günde 2 kez kaka yapıyor. Gündüz çok sık emiyor sonra da bir miktar kusuyor, acaba reflüsü mü var? Geçen ay da 800 gram almıştı, doktor ek herhangi bir şeye gerek duymadı geçen ay, bu ay için doktora götürmedik henüz

15 gün boyunca 2 saatte bir emzirin buna emzirme kampı diyorlar hem sütünüz de artar

Çok sağol cevap verdiğin için. Kızım 48cm 2940 doğdu bugün 60cm 5130 gram olmuş. 15 gün boyunca geceleri de uyandıracağım inşallah düzelir

Benim kız o ışıklı kaplumbağayı açınca dudağını büzüp ağlamaya başlıyor feryat figan ödü kopuyor ondan:))

Daha minik ama
Korkmasi normal.ben uyku egitimine 1 yasinda basladim gazı çok uzun sürdü çünkü. Zaten ben 5 6aylik bebeklere uyku egitimi verilmesine karşıyım.bebegin daha kendinden haberi yokken verilen egitim bence ilerde etkisiz olur.herseyin bilincindeydi kalıcida oldu suan.kardesten dolayi odasina zor gönderiyorum bebek neden uyumuyor diyor bana.cadi otu çok aci ama en azindan bendeki stresi aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…