2017 Aralık Anneleri

10 günlüktu biz yaptırdığımızda iyiki o zmn yaptirmisim hiç bsy anlamadı ne o ne biz

Çok üzüldüm gercekten Rabbim şifasını versin hemen iyileşsin inşallah güzel kuzu

B Benim oğlum 5 şubatta oldu sünnet. Bir hafta korkarak temizledim altini acemilikten dolayı o da. Yoksa bebek çok rahatti.

hangi mamayi kullaniyosn canim.dr asor mama tavsiyesi yapsın dicem ama dunyada herkes sadece emziriyms gibi hic bi dr mama tavsiyesi yapmiyo gecen kavga edecektm ebeyle.bu ne be dedim sutu olmayan ne yapsin anne sutu anne sutu yeter dedim.mamasini degstr biz mamayi tutturana kadr butun mamalari denedik.aptamil veriydm bi ara bebelac aldim onu yiynce bizimkide ishal gibi yapiyo aptamile gecince normale donuyo.sen deneyerek anliycan hangisi iyi diye.kusmamasi icin mama markalarinin anti refluleri var kabizlik yada ishal icin ise conformil yada fos gos olan serileri var onlari dene

Aminn canımm

Okurken içimden ılık birşey aktı gitti kuzummm

Canim sabah kakasi mukuskuydu bakalım kanda enfeksiyona sıvı kaybına karaciğer enziimlerine ve birkaç şey ddi doktor ona bakılacak kaka tahlili de verdikk yavrum 200 gram vermış ben nerde yanlış yapiyorum

Canım dktr soyler tabı ama mamayımı degstrsen acaba

Canım rabbın yavruna saglık sana sabır versın ınsan acılar geldıkce dahada guclenıyor ayakta kalmayı ogrenıyor ımtıhan dunyaandayız ama en agr ımtıyan ewlat sanırım rabbım yoklklarıbı gostermesn acılarını yasatmaan bıze

aglattın benı yaa bugün bır duygusalım nedense Rabbim sıfa versın canım

Canım çıktı mı sonuçlar

Amin rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın

Kızlar bugün fabrikaya bir mühendis bayan geldi. Süt sagdigimi falan gördü. Bir ilaç var bizim fabrikada tüm kızlar içiyor dedi. Mide hapıymış ama baya süt arttırıyormuş. Antiemetik hap yani bulantı hapı. Ismi motulinium. Doktor söylemiş o kızlardan birisine. Sonra herkes kullanmış. Bir araştırın derim. Ben de soracağım.

Bende duydum aynı şeyi hatta evde var bile haptan ama cesaret edip içemedim. Yan etkisiymiş ilacın süt arttırımı. Deneyen yada araştıran varsa bilgilenmiş oluruz bizde.

Bende duydum aynı şeyi hatta evde var bile haptan ama cesaret edip içemedim. Yan etkisiymiş ilacın süt arttırımı. Deneyen yada araştıran varsa bilgilenmiş oluruz bizde.
Kizlar herhangi bi kimyasalla süt üretimini arttirmak doğru değildir bence

50 günlükken olduk biz. Haftasinda tamamen iyilesmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…