10 günlüktu biz yaptırdığımızda iyiki o zmn yaptirmisim hiç bsy anlamadı ne o ne bizOğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük
Çok üzüldüm gercektenBugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Benim oğlum 5 şubatta oldu sünnet. Bir hafta korkarak temizledim altini acemilikten dolayı o da. Yoksa bebek çok rahatti.Oğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük
hangi mamayi kullaniyosn canim.dr asor mama tavsiyesi yapsın dicem ama dunyada herkes sadece emziriyms gibi hic bi dr mama tavsiyesi yapmiyo gecen kavga edecektm ebeyle.bu ne be dedim sutu olmayan ne yapsin anne sutu anne sutu yeter dedim.mamasini degstr biz mamayi tutturana kadr butun mamalari denedik.aptamil veriydm bi ara bebelac aldim onu yiynce bizimkide ishal gibi yapiyo aptamile gecince normale donuyo.sen deneyerek anliycan hangisi iyi diye.kusmamasi icin mama markalarinin anti refluleri var kabizlik yada ishal icin ise conformil yada fos gos olan serileri var onlari deneYok canim 2 gündür iştahı surekli her beslenmeden sonra sulu kaka yapıyordu bugundr mukuslu yapmaya basladi 75 cc mamanin yarısını bile icemiyordu insallah kanda falan enfeksiyon çıkmaZ kalbimnyerinden fırlayacak birazdan cikacaz evden
Bugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Kuzum toparlanın artık yeter ne çektiniz kuzum yaaInşallahcanim sonuclari bir buçukta alacaz 200 gram vermiş yavrum zaten zor kilo aliyordu
Okurken içimden ılık birşey aktı gitti kuzummmBugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Canim sabah kakasi mukuskuydu bakalım kanda enfeksiyona sıvı kaybına karaciğer enziimlerine ve birkaç şey ddi doktor ona bakılacak kaka tahlili de verdikk yavrum 200 gram vermış ben nerde yanlış yapiyorum
Bugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
aglattın benı yaa bugün bır duygusalım nedense Rabbim sıfa versın canımBugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Ins.canımm.Allahım yuzunu guldursun ins.artik.Yavrunu korusunInşallah kuzum insallah sonuçlar temiz çıkar da dönemsel olur bu istahsizligi
Canım çıktı mı sonuçlarBugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Amin rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasınBugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Bende duydum aynı şeyi hatta evde var bile haptan ama cesaret edip içemedim. Yan etkisiymiş ilacın süt arttırımı. Deneyen yada araştıran varsa bilgilenmiş oluruz bizde.Kızlar bugün fabrikaya bir mühendis bayan geldi. Süt sagdigimi falan gördü. Bir ilaç var bizim fabrikada tüm kızlar içiyor dedi. Mide hapıymış ama baya süt arttırıyormuş. Antiemetik hap yani bulantı hapı. Ismi motulinium. Doktor söylemiş o kızlardan birisine. Sonra herkes kullanmış. Bir araştırın derim. Ben de soracağım.
Onu hic arastirmadim canım 2 kız başta olunca. Arastırırsın 2.yi düsününceKız duası var mı
Kizlar herhangi bi kimyasalla süt üretimini arttirmak doğru değildir benceBende duydum aynı şeyi hatta evde var bile haptan ama cesaret edip içemedim. Yan etkisiymiş ilacın süt arttırımı. Deneyen yada araştıran varsa bilgilenmiş oluruz bizde.
50 günlükken olduk biz. Haftasinda tamamen iyilesmisti.Oğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük