- 27 Ağustos 2009
- 1.062
- 1.023
- 35
Hormonlari tetikleyen birşeyler vardir mutlaka. Bitki çayları da aynı etkiyi yapabiliyor.Kizlar herhangi bi kimyasalla süt üretimini arttirmak doğru değildir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonlari tetikleyen birşeyler vardir mutlaka. Bitki çayları da aynı etkiyi yapabiliyor.Kizlar herhangi bi kimyasalla süt üretimini arttirmak doğru değildir bence
Kuzum ne yaptın aldın mı sonuçları temiz çıkmıştır inşallahCanim gittik gaita ve kan tahlili yaptılar sonuçlar ogle arasına denk geldi birazdan geri gidecem kuzum 2 günde 200 gram vermiş
Yüreğimi dagladinsu bebeklere içim yaniyo onlara hiçbirşey olmasın ya ne hastalikları varsa bize versin rabbim.Bugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin
Kızlar bugün fabrikaya bir mühendis bayan geldi. Süt sagdigimi falan gördü. Bir ilaç var bizim fabrikada tüm kızlar içiyor dedi. Mide hapıymış ama baya süt arttırıyormuş. Antiemetik hap yani bulantı hapı. Ismi motulinium. Doktor söylemiş o kızlardan birisine. Sonra herkes kullanmış. Bir araştırın derim. Ben de soracağım.
Kız duası da var günüde var ben o güne denk getirmiştim kız oldu :)Kız duası var mı
Sut verme isi mi canım yoksa mesaj konusma falan mi tehlikeli?Tehlıkelı ısler bu ısler aman deyım
Mesajla anne sütü mu istenir ya hiç bulaşma benc e.Hasreta dilemin burdan birimisiniz kızlar :)
Ama beni kim önerirki cok şaşkınım.Tehlıkelı ısler bu ısler aman deyım
Kapima gelse vermem o konuda cok katıyım ben.Mesajla anne sütü mu istenir ya hiç bulaşma benc e.
Dinen doğru değil eşin razisi olması gerekir yoksa haramdır ondan habersiz aynen bende katıyımdır ac kalmasın yeter.Kapima gelse vermem o konuda cok katıyım ben.
Gecen burda bi konu olmustu hatta.
Cok varsa baskasina vermek yerine buzluga koyup ilerde kullanilsin cok daha iyi demistim.
Hemen bilgi istiyorum :)Kız duası da var günüde var ben o güne denk getirmiştim kız oldu :)
Ayyy bu saka olmalı ya nedir bu saçmalık.ben mamayla büyümüşüm ne yani herkes anne sütüyle büyümem zorunda değil.....
Sut verme isi mi canım yoksa mesaj konusma falan mi tehlikeli?
Ama beni kim önerirki cok şaşkınım.
Belki burdan bi arkadaş demistir. Burdan birisiyse sorun dglde baska nerden olabilirki. Face var ama kullanmasini bilmedigimden duruyo ole bosbos