- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
Kıyamam ya üzülme üzme kendini bu kadar yine bebisini düşün onun sütü nü düşün eşine gelincede kusura bakma ama cok gıcıkmış öyle denir mi yani resmen tuz basiyi teselli edecegine daha cok aglatmistir heraldeGüne hiçte iyi başlamadım. 8 martmış pehhh. Oglani aldığımda uyuyordu, uyandirdım banyosunu yaptırdım. Yemek yaptım falan. Yemeğimi yiyip bulaşığı topladigımda saat 22.00 olmuştu. Sonra bebek uyandı emdi geri uyudu. 23 gibi yatağıma girebildim. Yorgunluktan ölü gibi uyudum. 6 da memeler dolmuştu sagmak icin kalktim oglan uyandı sağamadan onu emzirdim. Sonra süt sağdım. Alelacele kahvaltı yaptım bebek uyuyordu. Kadına teslim ettim geldim. Sevemedim doğru düzgün oğlumu. Yolda da ağladım diye eşim bana kızdı. Bebek irda güzel bakılıyor, kötü yola düştü sanki o.... oldu da ona ağlıyon dedi.Kurban olduğumu fotoğraflarına bakıp seviyorum.
Bende bir an önce aradan çıksın istiyorum. Bana kalsa ilk haftalarda yaptıracaktım da doktorumuz 3 ayı tamamlasın demişti. Son gittiğimizde “ 3.ay kontrolünde planlarız,Nisan ayında sünnetini yaparız” dedi.Oğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük
Ben ctesi gunu yaptirdim ve sadece ilk gun 2 3 saat agladi sonra sikintimiz olmadi sukur. Simdide dikisleri dusmeye basladi yani zorlugu ilk gun biraz oluyor. Doktorum bana 3 ay icinde yaptirirsan iyi olue sonra donmeye basliyorlar zor olur demisti. Iyi ki yaptirmisiz cabuk atlattikOğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük
Bende dogdugunda yenidogan sunneti istiyordum ama olmadı simdi 3. Ayda yaptıralım çıksın aradan diye düşünüyorum bendeBende bir an önce aradan çıksın istiyorum. Bana kalsa ilk haftalarda yaptıracaktım da doktorumuz 3 ayı tamamlasın demişti. Son gittiğimizde “ 3.ay kontrolünde planlarız,Nisan ayında sünnetini yaparız” dedi.
Nasıl oluyo anestezi olayı bende pazartesi gidip doktorumuzla konuşmayı düşünüyorumBen ctesi gunu yaptirdim ve sadece ilk gun 2 3 saat agladi sonra sikintimiz olmadi sukur. Simdide dikisleri dusmeye basladi yani zorlugu ilk gun biraz oluyor. Doktorum bana 3 ay icinde yaptirirsan iyi olue sonra donmeye basliyorlar zor olur demisti. Iyi ki yaptirmisiz cabuk atlattik
Inşallah canimGuzrl haberle gel ınsallah cnm dualarm sennle
Lokal yapiyorlar canm. Igneler yapilirken biraz agliyorlar ama sonra bisey hissetmiyor zaten. Igneden sonra 40 45 dk bekliyorsun sonra sunnet oluyor krem veriyorlar zaten suruyorsun aglar agrisi olursada calpol veriyorsun ilk gun sadece zorluguNasıl oluyo anestezi olayı bende pazartesi gidip doktorumuzla konuşmayı düşünüyorum
Inşallahcanim sonuclari bir buçukta alacaz 200 gram vermiş yavrum zaten zor kilo aliyorduBizi habersiz bırakma insallah iyidir hastalıktan kurtulamadı yazık kuzuya.
Geçmiş olsun canımCanim gittik gaita ve kan tahlili yaptılar sonuçlar ogle arasına denk geldi birazdan geri gidecem kuzum 2 günde 200 gram vermiş
Canim sabah kakasi mukuskuydu bakalım kanda enfeksiyona sıvı kaybına karaciğer enziimlerine ve birkaç şey ddi doktor ona bakılacak kaka tahlili de verdikk yavrum 200 gram vermış ben nerde yanlış yapiyorumKuzum benim iyi takip et srn zaten anlarsın farklı bi şey olursa o zaman beklemezsin... Kıyamam sana ben
Insalah canim eve geldim hastanede beklemeyelim diyeAnnem yaa yeni okuyorum inşAllahhhhh güzel haberlerle gel........
Yok canim 2 gündür iştahı surekli her beslenmeden sonra sulu kaka yapıyordu bugundr mukuslu yapmaya basladi 75 cc mamanin yarısını bile icemiyordu insallah kanda falan enfeksiyon çıkmaZ kalbimnyerinden fırlayacak birazdan cikacaz evdenGeçmiş olsun canım
Mamayı yemiyor diye mi kilo vermiş
Acaba mamayı mı değiştirsen
Sonuçları yazarsın bize canım
Inşallah kuzum insallah sonuçlar temiz çıkar da dönemsel olur bu istahsizligi
Sonuclari ogleden sonra alacaz kuzum
Inşallah canimInsallah yoktur canim güzel haberler le gel