2017 Aralık Anneleri

Kıyamam ya üzülme üzme kendini bu kadar yine bebisini düşün onun sütü nü düşün eşine gelincede kusura bakma ama cok gıcıkmış öyle denir mi yani resmen tuz basiyi teselli edecegine daha cok aglatmistir heralde

Oğlu olanlar sünnet için ne düşünüyorsunuz ben pazartesi doktorla bi bu konuyu konusacam yaptırmak istiyoruz biz 75 günlük daha fazla hareketlenmeden dönmeye başlamadan çıksın aradan diye düşündük

Bende bir an önce aradan çıksın istiyorum. Bana kalsa ilk haftalarda yaptıracaktım da doktorumuz 3 ayı tamamlasın demişti. Son gittiğimizde “ 3.ay kontrolünde planlarız,Nisan ayında sünnetini yaparız” dedi.

Ben ctesi gunu yaptirdim ve sadece ilk gun 2 3 saat agladi sonra sikintimiz olmadi sukur. Simdide dikisleri dusmeye basladi yani zorlugu ilk gun biraz oluyor. Doktorum bana 3 ay icinde yaptirirsan iyi olue sonra donmeye basliyorlar zor olur demisti. Iyi ki yaptirmisiz cabuk atlattik

Bende dogdugunda yenidogan sunneti istiyordum ama olmadı simdi 3. Ayda yaptıralım çıksın aradan diye düşünüyorum bende

Nasıl oluyo anestezi olayı bende pazartesi gidip doktorumuzla konuşmayı düşünüyorum

Nasıl oluyo anestezi olayı bende pazartesi gidip doktorumuzla konuşmayı düşünüyorum
Lokal yapiyorlar canm. Igneler yapilirken biraz agliyorlar ama sonra bisey hissetmiyor zaten. Igneden sonra 40 45 dk bekliyorsun sonra sunnet oluyor krem veriyorlar zaten suruyorsun aglar agrisi olursada calpol veriyorsun ilk gun sadece zorlugu

Canim gittik gaita ve kan tahlili yaptılar sonuçlar ogle arasına denk geldi birazdan geri gidecem kuzum 2 günde 200 gram vermiş

B brc1011
Canım aldık e bebekten alıştırma bardağı
Bi kaynattım 5dakika
Gece denerim
Benimki sağdırmaz şimdi bana
Dün gece sağdım çok moralim bozuldu ya neyse
Makineyide mi değiştirsem bilmiyorum
Bu arada doktordan geldik
Tahminim doğru 800gram almış 5600gram olmuş
Boyu da 60cm olmuş
49cm doğmuştuk biz iyi uzamış :)
Şu sütümü bi dengede tutamadım ya ona üzülüyorum
Poponun üstündeki çukur için ultrasona yine gerek görmedi bu doktor
Ordaki tüylenmeler için de beyin cerrahı gibi birini aradı ona gösterin bence sorun yok dedi
Gösterdik hatta sıra aldırmadı, ücret de ödemedik :)
O doktor da normal kıllanma bu topak topak saçlanma şeklinde olsaydı ya da artarsa bakalım dedi
Ellerini ayaklarını kontrol etti falan
Boşuna mr çektirmeyin dedi
Rota aşısını da 2 hafta sonra yaptırıcaz
2.ay aşılarımızı geç yaptırmıştık üzerinden 1 ay geçsin dedi, sıra almadan gelin dedi :)
Bizim bu doktorumuz çok iyi de yönlendirme hiç yapmıyor
Şunu yapın, bu dönemde şunları yapacak gibi
Artık burda birbirimizden öğreneceğiZ
minnak ın dediği gibi bilenler bilmeyenlere anlatsın :)

Canim gittik gaita ve kan tahlili yaptılar sonuçlar ogle arasına denk geldi birazdan geri gidecem kuzum 2 günde 200 gram vermiş
Geçmiş olsun canım
Mamayı yemiyor diye mi kilo vermiş
Acaba mamayı mı değiştirsen
Sonuçları yazarsın bize canım

Kuzum benim iyi takip et srn zaten anlarsın farklı bi şey olursa o zaman beklemezsin... Kıyamam sana ben
Canim sabah kakasi mukuskuydu bakalım kanda enfeksiyona sıvı kaybına karaciğer enziimlerine ve birkaç şey ddi doktor ona bakılacak kaka tahlili de verdikk yavrum 200 gram vermış ben nerde yanlış yapiyorum

Geçmiş olsun canım
Mamayı yemiyor diye mi kilo vermiş
Acaba mamayı mı değiştirsen
Sonuçları yazarsın bize canım
Yok canim 2 gündür iştahı surekli her beslenmeden sonra sulu kaka yapıyordu bugundr mukuslu yapmaya basladi 75 cc mamanin yarısını bile icemiyordu insallah kanda falan enfeksiyon çıkmaZ kalbimnyerinden fırlayacak birazdan cikacaz evden

Inşallah kuzum insallah sonuçlar temiz çıkar da dönemsel olur bu istahsizligi

Bugün canımdan can kanimdan kan gitti kizimin elinin üstünden 2 tup kan aldılar kucagimdaydi yavrum uyuyordu iğneyi batırdılar ağlamaya başladı o agladi ben ağladım gözlerini gözlerime dikti ağlarken dudaklarını buzdu anne canımı yakıyorlar kurtar beni dercesine agladi o an dünya dursun bagrima basayim da kizmin acisi bana geçsin istedim hala gozumun önünden gitmiyor gözünün kenarından akan o inciden de değerli gözyaşları canim yavrum nasil da benim dunyam oldu artik kizim için nefes aldigimi farkettim yüce rabbim beni yavrumun yokluguyla sağlığıyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…