Insallah canim insallahGecer ins canim
Burdan yazarsin bize gecti gitti diye
Kuzum gelisim geriligi var eger gelisimi tamamlanmazsa eğer kalca cikikligi olurmus allah gostermsin biray çift bez kullandik Bu ayda kullanacaz insallah gerek kalmaz ama artel takilacakmiskalca cikigi mi var canim.bi alet taktiryolr bildgm kadaryla duzeliyms erken teşhis cok önemli.bende ve ablamda dogustan kalca cikikligi var onun erken farkedilmis 5 yasinda ameliyat olmus hic bi sekme topallama yok ama benm gec farkedildi gec ameliyat oldum 9 yaşındayken platon takıldı fakat iyilesme olmadı.
senin erken farkedildgi icin sevin var caresi hic korkma duzelck insallah ameliyata bile gerek kalmiyck
Etme tabi aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen benimde kaynanam kocama bu ev kurmaz siz ayrılirsaniz rezil olursunuz ev batırır elinden hiçbirşey gelmiyor bunun sana karılık yapmaz daha neler neler ama şimdi öyle oldum dediğin gibi mantı bile döküyorum kafama vura vura öğretti bana ama kaynana bu birşey bulmadan durur mu şimdide bana seni kârı ettim ev kadını olmayı öğrendim bana tekmeyi basıp gidiyorsun diyor :)[/QUOTE
Canm boğazı dolmuş olmasın kaşıkla ver ac kalmasın elamiz:)Valla kafayı yiyecem meme reddini duydum da biberon reddine ilk.defa sahit oluyorum kizim sagolsun sabahtan beri biberonu almiuor agzina aglaya aglaya zorla veriyorum hem aglamaktan suyu cikiyor resmen bibwronla kavga ediyor mamanin yyarisini bike.bitirmiyo
ben kötü olunca kuran mealini acik dinliyorum çok iyi geliyor onu dene bu var olan moralini de bu tur şarkılar götürür canim zaten
K Koala_anne kuzum kizim biberonu agzinabalinca başlıyor çığlığa sutumde mama da aynısını yapıyor sabahtan bu yana böyle sence neden olabilir
Nasıl boğazı dolar canimCanm boğazı dolmuş olmasın kaşıkla ver ac kalmasın elamiz:)
Pamukçuk nasil ki canim anlamıyorum kiCanım pamukcuk galanmı varkı
Kız soğuk almış olmasın diyorum hani bizim boğazımız dolunca yutkunamayız birşey yiyince zorlanıriz.Nasıl boğazı dolar canim
Canım Rabbim şifa versin İnşAllah sen cok iyi ve ilgili bir annesin kızın senin desteğinle çabucak atlatacak İnşAllah :)Kizlar dayanamayıp doktora gittim sabah da bezinde pembe leke vardı bezin resmini gosterdin doktora ama keşke g itmeseydim yada keşke kundak yaptormasaydim kaynanamlara resmen kundak yapıp iple bagliyorlardi degerimiz 55 ti 56 olmuş sadece 58 barı olsaydı dedi doktor arter mi karter mi takilacakmis oetepediye yönlendirenler son sözü ortopedi doktoru soyleyecek bugün 3 de gidecez ya da o cihaz takılacak yada bilmiyorum artık dayanamıyorum yüreğim dayanmıyor bu kadarını bazen ne.kadar bencilmisim diyorym dunyaya gwtirdim kendim istedigim için ama kizimin çekmediği cile kalmadı kilo.alımı mamaya göre çok azmis ne olacak bilmiyorum bide idrar tahlilinicin.torba takıldı kac defa şimdi yine takılı idrar yapmasını bekliyoruz doktorun olumlu dediği tek.şey boyu
Dun çok fazla disarda kaldik soguk almış olabilir mi ki ama hava sıcaktıKız soğuk almış olmasın diyorum hani bizim boğazımız dolunca yutkunamayız birşey yiyince zorlanıriz.
Pamukçuk nasil ki canim anlamıyorum ki
Amin allahnrazi olsun canim insallahCanım Rabbim şifa versin İnşAllah sen cok iyi ve ilgili bir annesin kızın senin desteğinle çabucak atlatacak İnşAllah :)
Yok canim.beyazlıkDılınde beyazlık oluyorya varmı oyle
Oldukça kaliteli besleniyorum emzirmeye özel değil ben sporcu olduğum için oldum olası sağlıklı beslenirim ama bu kg işlerini aklım almıyor. İlk ay çok güzel kilo almıştı 2. Ay 600 gr almis bu ay hiç aldığını sanmıyorum yarın kan vermeye gittiğimde bi tarttirayimSutunun yaradigini dusun kaliteli beslen sutunun degeri artsin ins.
Gazi olabilir kuzuK Koala_anne kuzum kizim biberonu agzinabalinca başlıyor çığlığa sutumde mama da aynısını yapıyor sabahtan bu yana böyle sence neden olabilir
Bende de ikindiden sonra azalıyor sanki. Aman yetsin de bebelere önemli olan o.O kadar çıkıyor müdür ya günde :)
Çok merak ediyorum günlük süt üretimimi
Sanki akşamdan sonra azalıyor emzir emzir
İnş takip ediyordur o bebeleri malum hepsinin süt annesi oldu. Dikkat etmek lazımBenim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokk