2017 Aralık Anneleri

Canim cukurluk icin gittk ultrasonda altta sivi olan bir kitle var dediler.bak attim resimi boyle mi sizinde.6 aylik oldugunda emar cekcez.kalca ocinde bir ay cift bez bagliycam.gecici dedi kalca cikikligi icin.

Eklentiler

• IMG-20180301-WA0000.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 78
CNim kendi çocuk doktoruna gidiyoruz özel doktoru ortopedi doktoruna yonlendirdi artere karar verilmesi için doktor 4 ayın.sonuna kadar bekleyelim bazı bebekler dirençli olabilir.ddi

Ya sizde hiç eşlerinize karşı soğuma olmadi mı? Ben yakinlasamiyorum eşime. Bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sarılmak bile istemiyorum.
Ben.aşırı soguyum ama benim yaşadıklarım ve bana yasattiklarindan dolayı 8 yillik ask 5 günde.bitti

Çok sağol canim aglamamak elde değil ki elinde değil.ki.insanın insallah senin yavrunda emari temiz.çıkar kalca için de insallah çift bez sifa olur bizde ise yaramadi senin değer kac cNim

bizimki altin actgmda dobmeye calisiuo kafayo givercin gibi ceviriyo tabi kolunu indirmeyi henuz akil edemdigi icin dönemiyo bu sefer aglamaya basliyo:)) vallah azicik gunes gorsem market market gezdrcem onu marketlerde uzak hem yuruyus olcak bana dombili gibi geziyrm:))

Çok sağol canim aglamamak elde değil ki elinde değil.ki.insanın insallah senin yavrunda emari temiz.çıkar kalca için de insallah çift bez sifa olur bizde ise yaramadi senin değer kac cNim
Haklisin canim ama yavrularimiz hisseder bize benzemesinler hep mitlu olsun onlar.insallah canim tum meleklere allah sifa versin.pek anlamadim ama degerler sagda a acisi 60 derece, b acisi 48 derece.solda a acisi 57 derece,b acisi 52 derece.nasil bu degerler.sizin degerler nasil canim.

aynen kolda olmuyo koca gun belim agriyo benim.bende yalniz kalonca oyun halisinda falan uzuliyrm cingirdak falan aliyrn oyalamaya calisiyrm daha anlamadgi icin oyalanmiyo.esin haftasonlaro evdeyken yaoarsn bende ole yapmayi dusunuyrm

Kuzucuga bak sen:)Sekerliyken cok dikkat edyrduk simdi ben de bıraktim.Iice kilo aldım.

kalca cikigi mi var canim.bi alet taktiryolr bildgm kadaryla duzeliyms erken teşhis cok önemli.bende ve ablamda dogustan kalca cikikligi var onun erken farkedilmis 5 yasinda ameliyat olmus hic bi sekme topallama yok ama benm gec farkedildi gec ameliyat oldum 9 yaşındayken platon takıldı fakat iyilesme olmadı.
senin erken farkedildgi icin sevin var caresi hic korkma duzelck insallah ameliyata bile gerek kalmiyck

Canim cukurluk icin gittk ultrasonda altta sivi olan bir kitle var dediler.bak attim resimi boyle mi sizinde.6 aylik oldugunda emar cekcez.kalca ocinde bir ay cift bez bagliycam.gecici dedi kalca cikikligi icin.

Bızmkı byle degl cnm atarm bı ara.. cok gecma olsn

Neden oluyor bu? Psikologa mi gitmem gerekiyor.evliligim tehlikede çünkü.ciddi bir soğuma var. Ne yapmam lazım kafayı yicemm
Yok canım ya artik anne olduk öncelliklerimiz değişti haliyle yorgunluk uykusuzluk açlık ta eklenince insanin aklına en son gelebilecek şey cinsellik oluyor bence yani bende öyle

Bizim sag kalca 60 sol kalca 56 yazıyordu canim.verdikleri kağıt da önceden de.55 ri.sol kalca bana hiç a acisi b açısı demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…