- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
Emzirmeyi sonuna kadar yaparsan sonundaki yağlı sütle kilo alırmış bebek ön süt kilo aldırmazmışOldukça kaliteli besleniyorum emzirmeye özel değil ben sporcu olduğum için oldum olası sağlıklı beslenirim ama bu kg işlerini aklım almıyor. İlk ay çok güzel kilo almıştı 2. Ay 600 gr almis bu ay hiç aldığını sanmıyorum yarın kan vermeye gittiğimde bi tarttirayim
Onu da yapıyorum emzirip kalan sutu sagip iciriyorum umarım işe yararEmzirmeyi sonuna kadar yaparsan sonundaki yağlı sütle kilo alırmış bebek ön süt kilo aldırmazmış
Çıkartıyorum gazi.geri.yatiriyorum biberonu alıyor agzina.sonra geri başlıyor aglamayaGazi olabilir kuzu
Bızmkı byle degl cnm atarm bı ara.. cok gecma olsn
Olmasi gereken degerler 60 55Bizim sag kalca 60 sol kalca 56 yazıyordu canim.verdikleri kağıt da önceden de.55 ri.sol kalca bana hiç a acisi b açısı demediler
bizim oyle oldugunda uykusu gelmis oluyor.savasiyoruz resmenÇıkartıyorum gazi.geri.yatiriyorum biberonu alıyor agzina.sonra geri başlıyor aglamaya
Tok olabilir mi canımÇıkartıyorum gazi.geri.yatiriyorum biberonu alıyor agzina.sonra geri başlıyor aglamaya
Her çocuk farklidir agu sesi çıkartmasina gerek yok annesi bizde de olsa o kadar sanci gaz konusmaya mecalimiz olmaz. 4-5aylikta ses cikarir daha normal sartlarda benim bebeğim yarim aydir anne diyor ağlarken değil ben.odadan cikinca anne diyor cok net ama dünde bağba dedi esime bakarak. benim oğlumda 9 aylikken devrik cümle kullaniyordu 1 yasinda yagmur yagiyor seller akiyor diye sarki söylüyordu ancak 17 aylikken yürüdü. Farkli oluyor yani genetik biraz. Arkadasinkide 2 bucuk aylik kahkaha atiyordu bizimki daha bir haftadir kahkaha atiyor 3 bucuk aylik.oglum ilk kahkahasini 4 bucuk aylikken atmisti. Takilma kiyaslama tadini cikar bu günleri geri gelmiyor birdahaKızlar bebekleriniz agu sesini çıkarıyor mu
Bizimki konuşurken bile inga diye konuşuyor
O agu sesi mutlaka çıkmalı mı?
Bi de bu aralar ağlamalar arttığı için çok konuşmuyor bile üzülüyorum
B brc1011 K Koala_anneminnak umudunu-kaybetme P Pervane41 Pinapple
Ve etiketleyemediğim arkadaşlar :)
:)) bizimki baska sarkiyi sevmiyo bi o zumba yedi beni onunla hep o degstrnce mizildaniyo hemen :)))
Evet en çok bu iki markayi öneriyorlar ama akitmaz veya damlatmaz yazacak kizlar öyle delikli suluk gibi degillerWee baby ve nuk iyiymiş herhalde
Bakamadım daha hangisini alsam
Alınca foto atarım canım
Doktor oglumda 4 aylikken dis çikariyor demisti elleri ağzindaydi hep agliyordu 9 aylikta ancak cikarabildi. Allah yardimcin olsun ilk 2-3dis zor oluyor sonra disler inci gibi siralaniyor farketmiyorsun bileevet cikartabliyms 3 4 aylikken cikartabiliuolrms ama normali tabi 6 7 aylarda erkenlerde beni buldu
Carsafa alistirmasaydin keske onu unutmuyorlar hep.istiyorlar daha kücük unuttur sen.çarşafi akli erdikce alısır.zaten 5 6 aydan sonra gaz gecer uyku egitimi verebilirsin gazi olmadigi icin.dis cikarma döneminde de yesil sogan ve soguk havucla uyku düzenini bozmadan atlatmistik ama çarsafi.unutturmassan uyku egitimi vermrn zor olur.cok fena bunlar cok akillilar.aliskanliklarini kolay kolay birakmazlaeBu ay full saç kurutma mak açtık zaten canım
Memeyi benimki de tutmuyor
ÖZellikle akşama doğru her beslenmede saç kurutma açıyoruz
Çarşafta sallarken de açıyoruz
Rahatlatıyor bir nebze
Benim dünkü hatam o kızgınkem kucağımdan bırakıp çok ağlayınca da karanlık odaya götürmem oldu
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Kendine, boğazına, midesine yazık
Uyku egigimi icin 4 ay idaal diye okumuştum simdi ne yapsak bos gibi geliyor. Biraz rahatlasinlar sindirim sistemleri rahatlasın baslamak lazım kızımı 5 ay ayalta sallayarak uyuttuk 5 aylıkken uyku egitimine başlayıp yatakta kemdi yatmaya alistirmistim. Şimdi bizimde hiç düzenimiz yok bazen kucakta bazen emerken zor uykuya dalıyor. Hele gece uykusuna geçirmek col zorluyor. Umidim var 4. Aydan sonra düzene sokucaz inşallahÇok ağlıyor ki canım
Öksürmeye başlıyor bir süre sonra bağırmaktan
Boğazını tahriş ediyor
Geçen kustu işte ağlarken bağırcam diye nefesi kesildi
Ağlarken bırakamam ki
Belki büyüdükçe düzelir bizimki de
Canim hic canini sikma bir ayda duzelmesi zaten zor.bizde cuma gunu gittik firsat bulup giremedim hic yazayim.ortopedi doktoru usg ye gerek bile gormedi daha erken dedi sadece film cektirdik eskisine gore daha iyi dedi bir ay daha devam edicez cift beze obur ay usg kontrol.ben artik cok fazla takmamaya calisiyorum.sende gonlunu ferah tut.daha ne dusuk degerler var.Bilmiyorum kuzum nefesinnefesim kesiliyor artık ortopdiortopdiye gittik bir ay daha bekleyelim cift bezle ddi 58 o görürse yeter bizim için ddi arter kalca cikikligi olmamasinicin bacaklari birbirinden ayiran bir alet 2 ay k ullaniliyormus doktor 1 ay daha bekleyelim 3 ama kadar suresi var kalca usg için ddi insallahniyilesirnyavrum
Evet kuzum bu.konuda televizyonda haber bile cikti. Araştır istersen.Gerçekten mi canimkızımı 3. Gunu tuzladilar 5. Gunu dehidrasyon a tesinden kuveze aldılar ki tuzlaarken yavrum çok aglamıştı ben istemedim ama dinlemediler neymis teri kokarmis
Anneme yapıyor sadece canim.Ben bi kere bile agu dedirttiremedim.Annem sesini inceltiyr,biraz da yuksek sesle konusuyr,o zmn dikkatini cekiyor.Kızlar bebekleriniz agu sesini çıkarıyor mu
Bizimki konuşurken bile inga diye konuşuyor
O agu sesi mutlaka çıkmalı mı?
Bi de bu aralar ağlamalar arttığı için çok konuşmuyor bile üzülüyorum
B brc1011 K Koala_anneminnak umudunu-kaybetme P Pervane41 Pinapple
Ve etiketleyemediğim arkadaşlar :)
A acisi 60 b acisi 55 mi.olmalı canimOlmasi gereken degerler 60 55
bizim oyle oldugunda uykusu gelmis oluyor.savasiyoruz resmen
Canim yanlis hatirlamiyoasam sende çift bez kullaniyordun dimi bizim ki de pisikti bepanthen aldım ben her altt değiştirmeden sonra sürüyorum biraz rahatladi yavrumKizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Canim aglma krizine giriyor açken ki ağlama t.arzı hep aynı ordan anlıyorum ac oldugunuTok olabilir mi canım
Mamanın sindirimi daha uzunmuş ya