2017 Aralık Anneleri

Kizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Trosyd gibi bişeydi sanırım

Tabiki Agu şart değil konuşmalara tepki veriyor gülüyor bazen Agu diyor bazen inga :))
Biz daha hiç agu sesini duymadık
Ağlama sesi olan inga ve üve sesleriyle konuşuyor
Bakalım ne zamam agular :)
Sesli gülmesi çok komik
Gülerken içini çekiyor gibi yapıyor değişik bi ses çıkıyor :)
Gece beslenmesini kaçırmışım, kendi uyandırdı yavru
Süt üretiminde değişiklik var mı canım
İlham olsan da yaptığını bende yapsam
Akşamdan sonra yetmiyor sanki benim de

Canım arada tuhaf soszcukler kullanıyor bızımkı
Ama her defa agu demk Zornda deglkı keyfı yerndeyse mırıldanıyo bıseyler bıde ben devamlı karısından konusuyorm karslılıklı sohbet edıyoz oglmla

Senle değerlerimiz aynıydı dimi canim çocuk doktoru artel ddi ortopedici artel.için.daha.erken dedi bazı bebekler daha dirençli çıkabiliyor ddi 1 ay daha bekleyelim ddi ama usg yada film istemedi ortopedi ci elle muane etti düzelir mi ki bir ay sonraya

Bzde sızın tecrubelerden faydalanırız ınsallah

12de ıyudu 6 da kalktı cok skuur bu gece ızun uyudum ama ıcımde rahat etmıyo hep dıyorumya

Benim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokk
Yaa aslinda çok vicdani bir olay çok guzek bir durum ama islami açıdan düşününce yükümlülüğü de çok. Süt kardeş oluyorlar cocuklar, sen süt anne baba oluyorsun ki dinem öz çocuğun kadar yükümlü oluyorsun o bebekten. Bir yanda ileride nikah düşmeme olayı var...

Ins canim.bizim ortopedi duzelir atele gere kalmaz dedi.tamamen oturmasi 6 ayi buluyo genelde zaten dedi.atellik bi deger dedi ama.sen ortopedinin dedigini dinle.cocuk doktorlarinin bransi degil sonucta bu.bizim cocukcu degeri dusuk gorunce bundan sonrasi ortoledinin isi dedi direk yonlendirdi.ama bu cift bez bizi mahvetti.kipkirmizi kizimin alti havada almiyo.her seferinde yikiyorum altini ama insallah duzelir.

Kizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Hiç acı veya baharatlı bisey yedin mi canm yediklerimiz bebeğe faz yaptığı gibi pişik te yapar kakasi pişirir krem fayda etmez bekletmemeye çalış

12de ıyudu 6 da kalktı cok skuur bu gece ızun uyudum ama ıcımde rahat etmıyo hep dıyorumya
Ne guzel iste canim uyusun.Masallah ona.2-3 aylık bebekler 10 saat uyuyabilirmis kesintisiz.Rahat ol sen.Sakın uykusunu bölme.Ben de 2 den sonra hrp besik salladim.Sallayinca uyuyr,biraktgm an uyaniyr.Coook uykum varr:)

Evet evet arttı sütüm. Gece de kalkıp sagabilsem süper olur ama emzirdikten sonra sagiyorum ya çok zor oluyor. Sanırım ben gece 2.5 sa bi kalkıp emziricem kg alması icindoktoruna solesem eminimcok kızar ama napim zayıf mi kalsın cocuk

Bol sütlü şeyler ye ben yiyince günde 80 gr almıştı hastanede kalmıştık günlük tartışıyordu prematüre olduğu için trileçe çok faydasını gördüm
Ya sütüm var benim gel gör ki oğlum gece uyumayı tercih ediyor en çok kg aldıkları zmn geceymiş bizimkide uyuyor doktorda uyandirma dedi. Dinlemicm galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…