Tabiki Agu şart değil konuşmalara tepki veriyor gülüyor bazen Agu diyor bazen inga :))Kızlar bebekleriniz agu sesini çıkarıyor mu
Bizimki konuşurken bile inga diye konuşuyor
O agu sesi mutlaka çıkmalı mı?
Bi de bu aralar ağlamalar arttığı için çok konuşmuyor bile üzülüyorum
B brc1011 @Koala_anneminnak umudunu-kaybetme @Pervane41 Pinapple
Ve etiketleyemediğim arkadaşlar :)
Trosyd gibi bişeydi sanırımKizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Biz daha hiç agu sesini duymadıkTabiki Agu şart değil konuşmalara tepki veriyor gülüyor bazen Agu diyor bazen inga :))
Kızlar bebekleriniz agu sesini çıkarıyor mu
Bizimki konuşurken bile inga diye konuşuyor
O agu sesi mutlaka çıkmalı mı?
Bi de bu aralar ağlamalar arttığı için çok konuşmuyor bile üzülüyorum
B brc1011 @Koala_anneminnak umudunu-kaybetme @Pervane41 Pinapple
Ve etiketleyemediğim arkadaşlar :)
Senle değerlerimiz aynıydı dimi canim çocuk doktoru artel ddi ortopedici artel.için.daha.erken dedi bazı bebekler daha dirençli çıkabiliyor ddi 1 ay daha bekleyelim ddi ama usg yada film istemedi ortopedi ci elle muane etti düzelir mi ki bir ay sonrayaCanim hic canini sikma bir ayda duzelmesi zaten zor.bizde cuma gunu gittik firsat bulup giremedim hic yazayim.ortopedi doktoru usg ye gerek bile gormedi daha erken dedi sadece film cektirdik eskisine gore daha iyi dedi bir ay daha devam edicez cift beze obur ay usg kontrol.ben artik cok fazla takmamaya calisiyorum.sende gonlunu ferah tut.daha ne dusuk degerler var.
Uyku egigimi icin 4 ay idaal diye okumuştum simdi ne yapsak bos gibi geliyor. Biraz rahatlasinlar sindirim sistemleri rahatlasın baslamak lazım kızımı 5 ay ayalta sallayarak uyuttuk 5 aylıkken uyku egitimine başlayıp yatakta kemdi yatmaya alistirmistim. Şimdi bizimde hiç düzenimiz yok bazen kucakta bazen emerken zor uykuya dalıyor. Hele gece uykusuna geçirmek col zorluyor. Umidim var 4. Aydan sonra düzene sokucaz inşallah
Kizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Yaa aslinda çok vicdani bir olay çok guzek bir durum ama islami açıdan düşününce yükümlülüğü de çok. Süt kardeş oluyorlar cocuklar, sen süt anne baba oluyorsun ki dinem öz çocuğun kadar yükümlü oluyorsun o bebekten. Bir yanda ileride nikah düşmeme olayı var...Benim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokk
Tamam canim cok sagolasin alagim hemen.mahfoldu yavrucak bide cift bez hepten hava almiyo.iyice yayilmaya basladi.
Bol sütlü şeyler ye ben yiyince günde 80 gr almıştı hastanede kalmıştık günlük tartışıyordu prematüre olduğu için trileçe çok faydasını gördümOnu da yapıyorum emzirip kalan sutu sagip iciriyorum umarım işe yarar
Ins canim.bizim ortopedi duzelir atele gere kalmaz dedi.tamamen oturmasi 6 ayi buluyo genelde zaten dedi.atellik bi deger dedi ama.sen ortopedinin dedigini dinle.cocuk doktorlarinin bransi degil sonucta bu.bizim cocukcu degeri dusuk gorunce bundan sonrasi ortoledinin isi dedi direk yonlendirdi.ama bu cift bez bizi mahvetti.kipkirmizi kizimin alti havada almiyo.her seferinde yikiyorum altini ama insallah duzelir.Senle değerlerimiz aynıydı dimi canim çocuk doktoru artel ddi ortopedici artel.için.daha.erken dedi bazı bebekler daha dirençli çıkabiliyor ddi 1 ay daha bekleyelim ddi ama usg yada film istemedi ortopedi ci elle muane etti düzelir mi ki bir ay sonraya
Valla benimkini durdum durdum kış bitti hasta ettim burnu tıkanmış yavrumun nefes zor alıyorDun çok fazla disarda kaldik soguk almış olabilir mi ki ama hava sıcaktı
Hiç acı veya baharatlı bisey yedin mi canm yediklerimiz bebeğe faz yaptığı gibi pişik te yapar kakasi pişirir krem fayda etmez bekletmemeye çalışKizlar ya su pisik icin krem vardi hani neydi o.iki gundur pisikten mahvolduk.bezde degistirmedim ama neden.oldu bilmem.normalde sudo krem kullaniyorum ama artik fayda etmiyo yayildikca yayiliyo.galiba yaniyo bugun aglamaktan helak oldu yavrum.
Tamam canim cok sagolasin alagim hemen.mahfoldu yavrucak bide cift bez hepten hava almiyo.iyice yayilmaya basladi.
Valla benimkini durdum durdum kış bitti hasta ettim burnu tıkanmış yavrumun nefes zor alıyor
Ne guzel iste canim uyusun.Masallah ona.2-3 aylık bebekler 10 saat uyuyabilirmis kesintisiz.Rahat ol sen.Sakın uykusunu bölme.Ben de 2 den sonra hrp besik salladim.Sallayinca uyuyr,biraktgm an uyaniyr.Coook uykum varr:)12de ıyudu 6 da kalktı cok skuur bu gece ızun uyudum ama ıcımde rahat etmıyo hep dıyorumya
Ventolin mi oluyor canm. O dediginBn gnde ıkı kere faln serum sıkıyorm tıkalı olmasa bıle
Evet evet arttı sütüm. Gece de kalkıp sagabilsem süper olur ama emzirdikten sonra sagiyorum ya çok zor oluyor. Sanırım ben gece 2.5 sa bi kalkıp emziricem kg alması icindoktoruna solesem eminimcok kızar ama napim zayıf mi kalsın cocukBiz daha hiç agu sesini duymadık
Ağlama sesi olan inga ve üve sesleriyle konuşuyor
Bakalım ne zamam agular :)
Sesli gülmesi çok komik
Gülerken içini çekiyor gibi yapıyor değişik bi ses çıkıyor :)
Gece beslenmesini kaçırmışım, kendi uyandırdı yavru
Süt üretiminde değişiklik var mı canım
İlham olsan da yaptığını bende yapsam
Akşamdan sonra yetmiyor sanki benim de
Ya sütüm var benim gel gör ki oğlum gece uyumayı tercih ediyor en çok kg aldıkları zmn geceymiş bizimkide uyuyor doktorda uyandirma dedi. Dinlemicm galiba..Bol sütlü şeyler ye ben yiyince günde 80 gr almıştı hastanede kalmıştık günlük tartışıyordu prematüre olduğu için trileçe çok faydasını gördüm