Canim gecmisi okuyamadim pekde giremiyorum sayfaya.malum bebek.allahim sifasini verir insallah uzulme canim ve allaha zor gelir cunku bebeginin oyle gecmeyecek hastaligi falan yok cok sukur.sen ne kadar benim gibi yawruna bakip aglasan uzulsen allaha zor gelir cok sukur iyi bebegin dahada iyi olacak insallah.asilmayacak bir sknti degil.benim bebegin kuyruk skumunda kapanmis delik gibi bisiy var.6 aylik oldgnda anestezli emar cekcez ona bakip gecelerce agladim simdide bizimde bi ay cift bez kullanmamiz lazimmis kalca icin.yani sukretmemiz lazim.allah korur meleklerimizi.ve lutfen bebgne bkp aglma artik dualar oku sadece iglessin ve mutlu olsun diye.gulucukler sactir hergun.kocaya kaynanaya gelincede allah buyuktur akil fikir versin onlara bizede saglik huzur insallah.ikinizide opuyorumDayanamiuorum koala dayanamıyorum yavruma baktıkça ağlıyorum isyan etmeknistemiyorum ama yavrumun suçu ne 5 gunlukken ellerine damar yolu açıldı daha da cekiuor benim hangi gunahimin bdelini kizim ödüyor
Neden oluyor bu? Psikologa mi gitmem gerekiyor.evliligim tehlikede çünkü.ciddi bir soğuma var. Ne yapmam lazım kafayı yicemmoldu canım bende sogudum hormonların normale donmedimi diye sorup duruyor adamcagiz
Bende sürekli biseyler yapıyorum ya da marketten alıp yiyorum. Bu hiç iyi birşey değil muhtemelen kilo almışımdır tartılmıyorum bu aralar.Su an cok farklı hıssedıyorm kendımı herserım oglum oldu kımseye hcbıseye mınnetım yok gbı hıssedıyorm.. eskısı kadr olmaz su an zaten hormonlar garklı yonlerde cunku elbet duzelr ben hala sezeryan dıkslermle muCadele edıyorm
Canım bizim de boyumuz 65 cm sizin kilosu kaç...benimde geçtiğim ay hiç almamisti. Bu ay 1 buçuk kilo almış.3 aylik kontrolumuzu de olduk bugun
gecen aya gore kilo aliminda azalma var.
Bu normal bi durummus.
Bebisler buyudukce kilo alimi azalacak tabiki.
Boyumuz 64cm.
Emmeye devam.
Bende sürekli biseyler yapıyorum ya da marketten alıp yiyorum. Bu hiç iyi birşey değil muhtemelen kilo almışımdır tartılmıyorum bu aralar.
Bende senin gibi hissediyorum herşeyin oğlum oldu.esime çok ama çok soğudum.sogudugum bir kişiyle aynı evde yaşamak da saçma hicbir evlilik hayatımız yok.psikologa mi gitsem bilmiyorum.
Canim gecmisi okuyamadim pekde giremiyorum sayfaya.malum bebek.allahim sifasini verir insallah uzulme canim ve allaha zor gelir cunku bebeginin oyle gecmeyecek hastaligi falan yok cok sukur.sen ne kadar benim gibi yawruna bakip aglasan uzulsen allaha zor gelir cok sukur iyi bebegin dahada iyi olacak insallah.asilmayacak bir sknti degil.benim bebegin kuyruk skumunda kapanmis delik gibi bisiy var.6 aylik oldgnda anestezli emar cekcez ona bakip gecelerce agladim simdide bizimde bi ay cift bez kullanmamiz lazimmis kalca icin.yani sukretmemiz lazim.allah korur meleklerimizi.ve lutfen bebgne bkp aglma artik dualar oku sadece iglessin ve mutlu olsun diye.gulucukler sactir hergun.kocaya kaynanaya gelincede allah buyuktur akil fikir versin onlara bizede saglik huzur insallah.ikinizide opuyorum
Değil mi ya keyfi sanki 45 dk valla memeyi beze dönüştürüyorlar sündürüyorlar resmen. 15 dk emsin yeter banaBenim de ayni dedigin gibi en fazla 15 dk emiyor. Dn hic sorun oldugunu dusunmemistim, normal diye dusunuyordum. Normalde 2-3 aylikken zaten kac dakika emmeleri gerekiyor ki?
45 dk mi? Masaallah subhanallah. Kesintisiz o kadar nasil emiyor ya, memeyi emzik niyetine emiyor olmasin. Arkadasim da 1 saat emiyor diyordu, sonra doktoru o kadar sut ememez, bosuna emiyor diye emzige baslatmis.
Ay çok güzel o zaman maşallah Canım.Emzıkte alıyo canım bızımkı ..devamlı 45 dk emmıuo zaten ama bazen ewet emıuo o kadr ıyı acıktysa uuzn uyuduysa.. höğüs dolu oluyp canım sutun geldıgıde bellı
Kac kilo almis canım?3 aylik kontrolumuzu de olduk bugun
gecen aya gore kilo aliminda azalma var.
Bu normal bi durummus.
Bebisler buyudukce kilo alimi azalacak tabiki.
Boyumuz 64cm.
Emmeye devam.
Benim icimden gelmiyor k.valideyi cagırmak.Gelmez de ztn. Onlar rahatinı dusunuyr.Gaz,emme problemlri bi gecse cok güzel olacak her sey.Kimseye ihtiyacımız olmayacak o zmn.Az once minigim emerken uyudu ben de uyuyayim dedim.Once buyuk kızim geldi biseyler istedi,sonra esim bebebgi almıs gelmis hıckırık tuttu diye:)Uyku muyku kalmadi tabi.Insan kıziyor ama onlarsız da hayatin tadı olmaz.Allah basimizdan eksik etmesin eslerimizi.Siz naptiniz canim gezme isini?Gittiniz mi?Benimki de mama mama diye hazırlayıp getiriyordu
Bebiş de onu içince uyuyup saatlerce uyanmıyordu
İşte bilsem sık emzirir mama verdirmezdim ya da daha az verdirirdim
İlk 40gün sürekli emme isteğinin olması sütünü artırmak içinmiş
Bilemedik
Gece uyanmazdı, uyandıramazdım
Bırak uyusun derdi
Şimdi olsa kesin uyandırıp emzirirdim
Bizim uykuda emmeler böyle böyle başladı belki de
Çok Zorlanıyorum
Annem yaşlı, gelsede çok faydası olmaz
Kayınvalideme tekrar gel diyoruz
Gelemem diyor, hemşire çalışıyor
Ama izinleri var
Yanımızdan giderken 1 ay sonra tekrar gelirim diye gitti
2 ay oldu
Kayınvalideme de kızmışım da haberim yokmuş :)
Ohh söylendim rahatladım
Evin halini hic sorma canım zaten bizim de aynı.Nerdeee kose bucak temizlik...Bizimki de cok cabuk sıkıliyr.Kucakta bile sıkılıyr.En mutlu alti acıkken:)Havalar ısınsa süper olacak.Bindiririz ins.bebek arabalarina,büyümus de olacaklar hem.ay bu bebileri nasil eglendircez yaa.anamda gitti kaldım yalniz esimin yollarni gozler oldum.oyun halisina koyuyorm ordan ana kucagina biraz vizgi film aciyrm renkli dikkatni cekiyo muzik aciyrm oynuyrm karsisinda cok cabuk sıkılıyo hersyden kucakta olsun gezsin istiyo.su havalar isinsa dolstrsam biraz o bile yetecek cok fenalardym evi pislik goturuyo yaaa
Aynı durumdayım.oyun halısında oyalanıyor baya ama yat yat ben üzülüyorum haline .acaba bu akdar yatmaktan sırtı ağrıyor müdür falan diyorum.odalari gezdiriyorum.mutfak çok ilgisini çekiyor.ama suyum çıkıyor birde kolumda taşımak zor oluyor.hava ısınsa da akşamüzeri yürüyüşe çıksam bebek arabasına atıp.temizlik zaten yapamiyorum. Mumkunndegil.kadin mi alsam diyorum.ona da bir sürü masraf ama bişey yapamiyorum yaay bu bebileri nasil eglendircez yaa.anamda gitti kaldım yalniz esimin yollarni gozler oldum.oyun halisina koyuyorm ordan ana kucagina biraz vizgi film aciyrm renkli dikkatni cekiyo muzik aciyrm oynuyrm karsisinda cok cabuk sıkılıyo hersyden kucakta olsun gezsin istiyo.su havalar isinsa dolstrsam biraz o bile yetecek cok fenalardym evi pislik goturuyo yaaa
7.5 cnm bu ay 1100 almısCanım bizim de boyumuz 65 cm sizin kilosu kaç...benimde geçtiğim ay hiç almamisti. Bu ay 1 buçuk kilo almış.
1100 almis canim. 7.5 kiloyuz 64cm.Kac kilo almis canım?
Bazem yüzustüde koy koltuga onune oyuncaklar koy ilgisini ceker hem beli dinlenir boyun kasları gelisir.Aynı durumdayım.oyun halısında oyalanıyor baya ama yat yat ben üzülüyorum haline .acaba bu akdar yatmaktan sırtı ağrıyor müdür falan diyorum.odalari gezdiriyorum.mutfak çok ilgisini çekiyor.ama suyum çıkıyor birde kolumda taşımak zor oluyor.hava ısınsa da akşamüzeri yürüyüşe çıksam bebek arabasına atıp.temizlik zaten yapamiyorum. Mumkunndegil.kadin mi alsam diyorum.ona da bir sürü masraf ama bişey yapamiyorum ya
Bence bütün kaynanalari biraraya toplayıp nyse canilik yapmayacam ama kesinlikle ilerde oğlum olursa gelinime kaynanalik yapmayacamEtme tabi aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen benimde kaynanam kocama bu ev kurmaz siz ayrılirsaniz rezil olursunuz ev batırır elinden hiçbirşey gelmiyor bunun sana karılık yapmaz daha neler neler ama şimdi öyle oldum dediğin gibi mantı bile döküyorum kafama vura vura öğretti bana ama kaynana bu birşey bulmadan durur mu şimdide bana seni kârı ettim ev kadını olmayı öğrendim bana tekmeyi basıp gidiyorsun diyor :)
Inşallah canim insallah
Buyuk ders oldu canim.ama keşke kızımla bu dersi almasaydim esimde pişman.gibi ama bende ona o güven.yokBunların hepsi ders oldu canım sana
Bundan sonra ne derse desin kendi bildiğini yapacaksın
İnsan yaşamadan öğrenemiyor
Eşin de destek olsun artık sana