Düzelecek elbet,sağlığı yerinde olsun yeter kiÇok ağlıyor ki canım
Öksürmeye başlıyor bir süre sonra bağırmaktan
Boğazını tahriş ediyor
Geçen kustu işte ağlarken bağırcam diye nefesi kesildi
Ağlarken bırakamam ki
Belki büyüdükçe düzelir bizimki de
Bilmiyorum öyle anlattı,kız bebeklere vermeyin demiş zaten. Artık ne kadar doğru bilemem ama öyle sütü bol olan çok yani onu demek istedim
Artık mantıklı dusunemez oldum canim 11 aydır yaşadıklarım ve kizimin doğumundan beri kucucuk bedeniyle yaşadıkları bende mantiknbirakmadi
:)) Emme sıkıntısi bizde de var.Az once uykulu guzel emdi.Cisi cok az artik.Bu ay kilo alimini cok merak ediyrm.Gece 1 defa sagiyorum canım.Bakalim o sutleri icirebilecek miyim?Gece mi sağıyorsun canım
Ben hoplata zıplata emzirdiğimden mi
Gece uykusundan önce bi ağlama krizi yaşattığından mı bilmem
Kalkamıyorum artık
Hatta gece eşime o kadar kızdım ki
Bebeği uyutmaya çalışıyorum, uyumadı ve felaket ağlıyor, duşa girmek üzereydim üstüm çıplAk bir donum var :)
5dk bak da duşa gireyim dedim, ağlıyor sallayalım dedi
Biz başladık sallamaya tabi hem uyumaz hem ağlar
Sonra aldım kucağıma,2 saat uğraştırmıştır
O da telefonuyla oynadı
En son al omzuna, bırak telefonunu dedim diye bana kızıyor
Herkes kayınvalidesine kızmış,
Ben bu turda eşime kızayım :) :)
hemşehrisi yaniUefa birecik :)
Inşallah geçecek insallahBak canım benim eğer bu hayrlı olacaksa onada üzülme seni çok iyi anlıyorum yavrum hemde çok ne hissettiğini içinin acıdığını.... Ama geçecek hepsi geçecek hastanede anneler perişan halde bi gör onun için hamd et şükret demişdi dersin geçecek dualarım sizinlr kuzum benim sen benim kardeşimsin ❤
Benim sinirler çöktü kuzum bi daha nasıl dayanacam bilmiuprumKuzum yaa dayanacaksın sen dayanamazsan yavrun nasıl dayansın hep gülen gözlerle bak bak ki oda güç alsın kıyamam sana... Bazen ağzımızdan çıkan sözler tehlikeli oluyor dikkat et ki yavrunun başından eksik etmesin Rabbim ... 7 ay çektim bende anlıyorum seni yavrum bilirim nasıl olduğunu....
Insalah darısı bize düzelir yavrum atere gerek kalmazCanım tam hatırlamıyorum ama baya kullandılar.biz bakıyorduk bebise hatta.bizde kullandık.2 aydan da fazla bence.
Inşallah geçecek insallah
Canim bir ay daha çift bez dediler bir ay sonra 3 ay 13 günlük olacak insalalh düzelir duzelmezse arter takilacakmış 2 ay falan peki çift bez zaman kaybı mi sence
oldu canım bende sogudum hormonların normale donmedimi diye sorup duruyor adamcagizYa sizde hiç eşlerinize karşı soğuma olmadi mı? Ben yakinlasamiyorum eşime. Bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sarılmak bile istemiyorum.
Ya sizde hiç eşlerinize karşı soğuma olmadi mı? Ben yakinlasamiyorum eşime. Bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sarılmak bile istemiyorum.
oldu canım bende sogudum hormonların normale donmedimi diye sorup duruyor adamcagiz
Hangi memlekette bu sütü bol anne:)Bilmiyorum öyle anlattı,kız bebeklere vermeyin demiş zaten. Artık ne kadar doğru bilemem ama öyle sütü bol olan çok yani onu demek istedim
İstanbul’da canım ama oğlu büyümüş artık yeni değil yaniHangi memlekette bu sütü bol anne:)
Istanbul büyük bir yer insallah cocukların karsılasacagı bi durum olmaz.İstanbul’da canım ama oğlu büyümüş artık yeni değil yani
Maşallah3 aylik kontrolumuzu de olduk bugun
gecen aya gore kilo aliminda azalma var.
Bu normal bi durummus.
Bebisler buyudukce kilo alimi azalacak tabiki.
Boyumuz 64cm.
Emmeye devam.