2017 Aralık Anneleri

Düzelecek elbet,sağlığı yerinde olsun yeter ki

Artık mantıklı dusunemez oldum canim 11 aydır yaşadıklarım ve kizimin doğumundan beri kucucuk bedeniyle yaşadıkları bende mantiknbirakmadi

Cok haklısın cnm kım olsa kolay atlatamaz bu surecı rabbım yardmcın olsun ama allahn ıznyle gecer elbet benım ne bymez dedıgım gunker geceler bıttı bı bılsen

:)) Emme sıkıntısi bizde de var.Az once uykulu guzel emdi.Cisi cok az artik.Bu ay kilo alimini cok merak ediyrm.Gece 1 defa sagiyorum canım.Bakalim o sutleri icirebilecek miyim?

Inşallah geçecek insallah

Benim sinirler çöktü kuzum bi daha nasıl dayanacam bilmiuprum

Canim bir ay daha çift bez dediler bir ay sonra 3 ay 13 günlük olacak insalalh düzelir duzelmezse arter takilacakmış 2 ay falan peki çift bez zaman kaybı mi sence

Bilemiyorum canim gerci uc aydan oncede mudahale etmek istemiyor olabilirler

Bak biz daha bir haftalikken bundan takildi(benzeri yani)
https://m.n11.com/orthocare-ayak-bolmeli-pavlik-bandaji-5010-P81947674

Yani ben hic Clift bes falan kullanmadim
Sonra olmayinca doktor uc aya kadar bekletti sonra direkt alci
Burdakilerde duygusalliga yer yok hemen cozume bakiyorlar
Yani sen bir uzman bul cocuk doktoruna mi gosterdiniz sadece
Yine karisik yazdim kusura bakilmasin

Son düzenleme:
Ya sizde hiç eşlerinize karşı soğuma olmadi mı? Ben yakinlasamiyorum eşime. Bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sarılmak bile istemiyorum.

Canım sıkldıkca tatlı yıyorm sekerım kacta kımbılr kılolarda duruyo halıyle sız ne durumdasınız . Haftada ux kere sutlu tatlı kek tarzı bıseyler yapıyorm

Ya sizde hiç eşlerinize karşı soğuma olmadi mı? Ben yakinlasamiyorum eşime. Bunu burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sarılmak bile istemiyorum.

Su an cok farklı hıssedıyorm kendımı herserım oglum oldu kımseye hcbıseye mınnetım yok gbı hıssedıyorm.. eskısı kadr olmaz su an zaten hormonlar garklı yonlerde cunku elbet duzelr ben hala sezeryan dıkslermle muCadele edıyorm

oldu canım bende sogudum hormonların normale donmedimi diye sorup duruyor adamcagiz

Bnde pek sebmm bunkonuları konsmayı ama buda. Su an bzıım ortal sornlarmzdan soncta:) bız hamılelıgın 6. Ayndan snra ılskı olmadı bebegı hıssettkce onu dusunduk arrık garklı bı boyuta gectık hatta esım karnımı bıle rahat bırakmamı soyluyodu bebek rahatsız olmasın dıye :)

İstanbul’da canım ama oğlu büyümüş artık yeni değil yani
Istanbul büyük bir yer insallah cocukların karsılasacagı bi durum olmaz.
Ben olsam buzluga atardım 2.5 yasina kadar mutlaka kullanirdi bebegine kahvaltisinda bile kullananlar var.
Gelecek icin bi tehlike olmasini engellemek amaçli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…