- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Bak canım benim eğer bu hayrlı olacaksa onada üzülme seni çok iyi anlıyorum yavrum hemde çok ne hissettiğini içinin acıdığını.... Ama geçecek hepsi geçecek hastanede anneler perişan halde bi gör onun için hamd et şükret demişdi dersin geçecek dualarım sizinlr kuzum benim sen benim kardeşimsin ❤ablam iyi ki varsın aylardir burda dert yandım hep bana yol gosterdin akıl verdin destek olsun yeri geldi ne ailem ne eşim destek oldu sen bana destek oldun yazdıklarını okurken gözlerinden yaşlar altı dünden beri elimde olmaz kızıma baktıkça izledikçe onu gözümden yaşlar dokuldu sanki kizimda anlamış gibi mahsundu bu gece ya diyorum geçen ay duzelmdi değerleri ya bu ayda duzelmezse arter takilirsa 2 ay boyunca o sıcaklar yavrum ne yapar
Kuzum yaa dayanacaksın sen dayanamazsan yavrun nasıl dayansın hep gülen gözlerle bak bak ki oda güç alsın kıyamam sana... Bazen ağzımızdan çıkan sözler tehlikeli oluyor dikkat et ki yavrunun başından eksik etmesin Rabbim ... 7 ay çektim bende anlıyorum seni yavrum bilirim nasıl olduğunu....Dayanamiuorum koala dayanamıyorum yavruma baktıkça ağlıyorum isyan etmeknistemiyorum ama yavrumun suçu ne 5 gunlukken ellerine damar yolu açıldı daha da cekiuor benim hangi gunahimin bdelini kizim ödüyor
Oyle dusunme canım.Onlarin tecrubesi var diye insan karisamıyr bazen.Benim kayınvalidem geldiginde cocugu nasil hirpaliyr bi gorsen.Uyutrken kucaginda kafasını sarsıyrAllahtan cok gelmiyor...
Aynen oyle erkeklerde evlilik yaşi 25 in altında olmamalı benim esim o yaşlardayken babasın g....den ayrılmazdı kazandığı parayı onun eline sayardı hemde öyle 1 2 milyarda değil şimdi 30 yasina geldi akli başına yeni geldi keşke parama sahip çıksaydım deyip duruyo başka bi yerde ev alıp ailesinden uzaklaşmak istiyor burnumuzdam getirdiler valla. Bi ev verdiler ağızları açıldımı çıkın gidin sanki çok merakliyim onların dertlerini çekmeye ya ben dünden raziyim bilmiyolar:)neyseki az kaldı kurtulcam insallh.Cehennemin dibini görsünler tövbe estağfurullah insanı günaha sokar bunlar... Kuzum senin eşin daha büyümemiş ben bunu anladım benimde 25 yaşında erkek kardeşim var onun evlenip çocuğu olduğunu düşünemiyorum ne anlar sorumlulukdan.... O yüzden de eşin daha ailesinden uçup aile kavramını bilmiyor bence laf akıllı onlar konuşuyor oda inanıyor biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, benim eşim de bende 5 yaş büyük ama ben evlendiğimde ondan daha üstündüm aile kavramı konusunda her konuda ailesinin ağzının içine bakardı kızımı beni gözü görmezdi... Senin kendini yanlız hissetmen eşinin yuvasında tutarsız olmasından dolayı zamanla herşey düzelecek, kızın iyi ve sağlıklı, s3n iyi olacaksın bak gör herşey çok güzel olacak üzülme onlarıda takma bu saba hayatta ders oluyor insanlar konusunda, zaten böyle derslerle hayata daha iyi tutunuyoruz ve tutunmak için sebeplerimiz var, yavrularımız....
Benimki oğlandan kalma kaynanam yapmıştı yün nevresim de aldim miş gibi oldu:)elyaf terletebilir.sungerin üstüne bi battaniye unun üstüne de penye battaniye serebilirsin ama canm terlemez oyle.BıIm yorgann ıcı elyaf galıba terletıyo uyku setınn yorganı
Yeterli bence çok kalın giydirmiyormussun kan akışı fazla demeki çocuk hararetleniyo .acaba cok mu kalin giydiriyorum ondan mi terliyor çünkü havalar artik biraz ısındı neticede.milli zibin üstüne penye kazak altta patikli pantolan üstüne katıksız pantolan
Canım tam hatırlamıyorum ama baya kullandılar.biz bakıyorduk bebise hatta.bizde kullandık.2 aydan da fazla bence.Ne kadar sure kullandilar canim bizim 1 ay bitti 2. Aya basladik
Canm sakin benim bebe en fazla 15 dk emer bence yeterli bi süre hem gelişimi iyiyse sorun yok bence 10 dk ile 20 dk arası emmesi yeterliymis zaten doymasi için.Benim de ayni dedigin gibi en fazla 15 dk emiyor. Dn hic sorun oldugunu dusunmemistim, normal diye dusunuyordum. Normalde 2-3 aylikken zaten kac dakika emmeleri gerekiyor ki?
45 dk mi? Masaallah subhanallah. Kesintisiz o kadar nasil emiyor ya, memeyi emzik niyetine emiyor olmasin. Arkadasim da 1 saat emiyor diyordu, sonra doktoru o kadar sut ememez, bosuna emiyor diye emzige baslatmis.
Uefa birecik :)E Emirimoglum sen urfadaydin değil mi ben de siverekteyim.
Demekki cinsleri böyle sinir oluyorum yeminle fıtrat bu yapacak bişey yok malesef kuzum...Aynen oyle erkeklerde evlilik yaşi 25 in altında olmamalı benim esim o yaşlardayken babasın g....den ayrılmazdı kazandığı parayı onun eline sayardı hemde öyle 1 2 milyarda değil şimdi 30 yasina geldi akli başına yeni geldi keşke parama sahip çıksaydım deyip duruyo başka bi yerde ev alıp ailesinden uzaklaşmak istiyor burnumuzdam getirdiler valla. Bi ev verdiler ağızları açıldımı çıkın gidin sanki çok merakliyim onların dertlerini çekmeye ya ben dünden raziyim bilmiyolar:)neyseki az kaldı kurtulcam insallh.
Etme tabi aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen benimde kaynanam kocama bu ev kurmaz siz ayrılirsaniz rezil olursunuz ev batırır elinden hiçbirşey gelmiyor bunun sana karılık yapmaz daha neler neler ama şimdi öyle oldum dediğin gibi mantı bile döküyorum kafama vura vura öğretti bana ama kaynana bu birşey bulmadan durur mu şimdide bana seni kârı ettim ev kadını olmayı öğrendim bana tekmeyi basıp gidiyorsun diyor :)Kuzum kucugum yabanciyim okumusum diye cok ezdiler ayri eve bile cikartmayacaklardi bir yumurta bile kirmasini bilmiyorsun başta çok söylendi hep sustum ama benim suçum değil 17 yıl eğitim hayatim oldu hem okuyorum hemde evin tek kiziyim annem mutfağa girdirmedi ki ne yapim bilmiyordum süre bunun için ev gecindiremz ddi şimdi de mantiya kadar hepsini döküyorum amanallah büyük ben kendi hakkimi gectim kizimin hakkını özellikle süt hakkını helal etmiyorum ona
Değecek inşallah kuzum mutlu günler çok yakınBazen havlu bazen yastik koyuyorum canim ama sıkılıyor herhalde bacakları ayrık olunca yavrum insallah düzelir de cektiklerine değer yavrumun
Zaten yavrum olmasa ben çoktan pes etmiştim. Kuzum kizim benim tek dayanagim su dünyada bana verilen en güzel şey eşime dün dedim bak senin ailen yüzüne kizimiz kuvezde yattı o yetmedi sutum kesildi onlar yüzüne mamaya alınıncaya kadar neler çekti gozlerinle gördün ddim o da yetmedi ben kundak yapılmasın dedikçe anan kundak yaptı bak şimdi kizim nasiln iskence çekiyor dedim yazık günah değil mi dedim ben sana.aileni bir kenara at demiyorum ama bize öncelik taniman bizi ailen.olarak kabulenmen lazım ki biz aile olalım artık 2 kişi.değiliz 3 kişiyiz bunun bilincine var artık dedim ilk.defa tamam haklisin ne istersen öyle olacak dedi ama ben de bisey değişmedi guvenemiyorum artık onaCehennemin dibini görsünler tövbe estağfurullah insanı günaha sokar bunlar... Kuzum senin eşin daha büyümemiş ben bunu anladım benimde 25 yaşında erkek kardeşim var onun evlenip çocuğu olduğunu düşünemiyorum ne anlar sorumlulukdan.... O yüzden de eşin daha ailesinden uçup aile kavramını bilmiyor bence laf akıllı onlar konuşuyor oda inanıyor biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, benim eşim de bende 5 yaş büyük ama ben evlendiğimde ondan daha üstündüm aile kavramı konusunda her konuda ailesinin ağzının içine bakardı kızımı beni gözü görmezdi... Senin kendini yanlız hissetmen eşinin yuvasında tutarsız olmasından dolayı zamanla herşey düzelecek, kızın iyi ve sağlıklı, s3n iyi olacaksın bak gör herşey çok güzel olacak üzülme onlarıda takma bu saba hayatta ders oluyor insanlar konusunda, zaten böyle derslerle hayata daha iyi tutunuyoruz ve tutunmak için sebeplerimiz var, yavrularımız....
Biz mi çok akıllıyız onlar mi fazla saftirik anlamadım:)Demekki cinsleri böyle sinir oluyorum yeminle fıtrat bu yapacak bişey yok malesef kuzum...
Bana da sık emzirme,mama verme dedi canım.Eskiler kendi cocuklarini aglata aglata buyutmuslerdr.Aclıktan cok aglatmislardir kesin bebeklerini.Canım ıcıne sınmeyen bı durum oldugu zaman snde bı hareketnle tabrnla bellı etkı cocuk ustnde hak sahıbı sanmasnlar kendılerını... baba bıle anne kadr hak sahıbı degldr en ıuı anne bılr anlar yapar.. yavsıye akıl alınır elbet ama annen ıcıne sınmesı onemlı tecrubelı dıyede her yaptkları dgru degl... cuma dogm yaptm pazar ewe heldık 11 gnı aksam 5 e kadr agladı yavrum sut az gelms meger doymamıs yavrum uyuyamadık emzırenedım emsede yetmemıs aksam 5 te acıle goteelım baksnlar dedım bıyerımı agryo bıseyımı var acemıyızya korktuk dogal olarak kaynanaya kalsa gotrmeyn ne var aglat bebek nrmaldr bılmem ne sacmalayp duruyo benım elım ayagım tttrerken.. nyse gotrduk esımle hemsıre bı sırınga mama yaptı getrdı nasıl yedı yavrum bes sanıyede btrdı ıkncıcıyı getrdı aarılıkta olms bız anlamadık tabı ac kaldgnı sarılıgıda anlamadık o kadr tecrubelıde kaynana nıye anlamadı dktr deynce farkettm gozlerı sapsarydı.. mma aldık ewe gıderken bır ıkı gn verdım snra cogaldı sutum cok sukr.. yanı demem o ki kaynaanya kalsa daha bız hastaneye gorrmezdıj kımbılr ne ılrdu yavruma aclıktan ıkı damla sut gelıyodu sut var duyodum ben ahha hh hatrlamak bıle ıatemıyorm
Tamam canim bekliyorumWee baby ve nuk iyiymiş herhalde
Bakamadım daha hangisini alsam
Alınca foto atarım canım
Amin insallah allah razı olsun canimCnm Rabbim seni feraha çıkarsın inşallah..dualarımdasın yavrunda sende..
Keşke karissaymisim canim keşkeOyle dusunme canım.Onlarin tecrubesi var diye insan karisamıyr bazen.Benim kayınvalidem geldiginde cocugu nasil hirpaliyr bi gorsen.Uyutrken kucaginda kafasını sarsıyrAllahtan cok gelmiyor...