Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de. Bu memelerden o kadar süt çıkıyor mu ya? Emziren Herkesin aşağı yukarı 1000 cc süt veriyor demekki. Hey maşallahOo ne çokmuş alması gereken cc
Benimki oğlandan kalma kaynanam yapmıştı yün nevresim de aldim miş gibi oldu:)elyaf terletebilir.sungerin üstüne bi battaniye unun üstüne de penye battaniye serebilirsin ama canm terlemez oyle.
Yıllar sonra gelinim de beni burda çekiştirir mi acaba
O kadar çıkıyor müdür ya günde :)Bence de. Bu memelerden o kadar süt çıkıyor mu ya? Emziren Herkesin aşağı yukarı 1000 cc süt veriyor demekki. Hey maşallah
Hahaha böyle diyerek “kaynana” olma yolunda ilk adımı atmış oluyorsun :)))Bem oğlumu veemeywcem kımseye
Gece mi sağıyorsun canımTamam canim bekliyorum
Benim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokkO kadar çıkıyor müdür ya günde :)
Çok merak ediyorum günlük süt üretimimi
Sanki akşamdan sonra azalıyor emzir emzir
Hahaha böyle diyerek “kaynana” olma yolunda ilk adımı atmış oluyorsun :)))
MaşallahBenim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokk
Benim bi tanıdığım kavanoz kavanoz doldurup,hastanedeki başka bebeklere gönderiyormuş hep. Nasıl bir süt geliyormuşsa,ben şokk
Babası da kızım için diyorBem oğlumu veemeywcem kımseye
Artık mantıklı dusunemez oldum canim 11 aydır yaşadıklarım ve kizimin doğumundan beri kucucuk bedeniyle yaşadıkları bende mantiknbirakmadiCanım oyle dsnme lutfen kendını uoratma su an psıkolojın normal deglsnenn uzuntusulusun cnku haklı olarak kendıne acı cektrme senn gunahınn bedelını nıye yavrn odesı yuce mevlam adaletlısr el kadr bebege gunah ceza yuklermı hıc... elbet gececek ımtıhan hepsı kolay degl blıyorm ama sabır gerek rabbım beterınden korusun ınsaallah
Benimki rutine alıştı canım,karın doyurma-gaz çıkarma bitince koyuyorum yerine biraz oynaşmaca eller bacaklar durmuyor zaten :) sohbet-gülücük derken kendi kendine mayışıyor,uyuyacağını belli ediyor,sarıyorum hemen kollarını. Genelde kendi halinde uyuyor öyle. o konuda zorlanmadım şükür,çok nadir kucağımda pışpışladığımMaşallah
Benimki anca yetiyordur
Hem emzirip hem düzenli sağsak bizim de artar da
Hatta kaç saattir uyumadı
Emzirdim hep
Memeler yumuşacık
Biraz uyusa iyi olacak
Benimki de hem memeyi tutmucam diye ağlıyor
Tutunca da emerken uyuyor
Başka türlü uyutamıyorum
Sen nasıl uyutuyorsun canım
Benimki de mama mama diye hazırlayıp getiriyorduBana da sık emzirme,mama verme dedi canım.Eskiler kendi cocuklarini aglata aglata buyutmuslerdr.Aclıktan cok aglatmislardir kesin bebeklerini.
Bilmiyorum öyle anlattı,kız bebeklere vermeyin demiş zaten. Artık ne kadar doğru bilemem ama öyle sütü bol olan çok yani onu demek istedimBu yanls dglmı ama hangı begn sutu emdıgını bılemez sut kardeslerı bılemez yanı ılerde ewlenırse falan
Oy maşallah sizeBenimki rutine alıştı canım,karın doyurma-gaz çıkarma bitince koyuyorum yerine biraz oynaşmaca eller bacaklar durmuyor zaten :) sohbet-gülücük derken kendi kendine mayışıyor,uyuyacağını belli ediyor,sarıyorum hemen kollarını. Genelde kendi halinde uyuyor öyle. o konuda zorlanmadım şükür,çok nadir kucağımda pışpışladığım
Valla işin zor. Ama küçükler daha,düzene sokmaya çalış ısrarcı olOy maşallah size
Bizimki uykusu gelince başlıyor ağlamaya
Ne beşik, ne ayakta , ne çarşafta
Çok zorlanıyorum
Ya memede, ya omuzda
Önceden böyle değldi, babasında bile uyurdu
Şimdi hiç durmuyor
Çok nadir bir iki kere yatarken emzirirken uyudu
Onun dışında hep kucakta
Çok kötü alıştırdım ben bu bebişi
Bunların hepsi ders oldu canım sanaArtık mantıklı dusunemez oldum canim 11 aydır yaşadıklarım ve kizimin doğumundan beri kucucuk bedeniyle yaşadıkları bende mantiknbirakmadi
Çok ağlıyor ki canımValla işin zor. Ama küçükler daha,düzene sokmaya çalış ısrarcı ol