2017 Aralık Anneleri

Bende var canım o
Ama onu verirsen memeyi daha çok almayabilir
İçme stili farklı ya
Şu memeyi zorla tutma işini atlatsam belki kullanırım da şu an bi de devreye biberon girmesin
Şuan için düzeldi benimki biraz sanki ama memede durma süresi çok kısa 5 dk da doyuyomudur acaba.

Yorganı altina seriyorum canım boyları henüz çok uzun olmadığı için üstünü örtmeye de yetiyor hemde yumusak:)

O hirilti bizde nerdeyse 1 haftadir var canm. Doktora goturdum 3.gunde ilac vermedi buhar makinesi ve serum fizyolojik onerdi bi de yuzustu cevirip sirtina biraz sert vurmami soyledi. Hala gecmedi ama hic oksurmuyor yutkunuyor akintisi oldugunda. Bronslari degil gibi geliyor banada. Bi de ben geceleri bas ucuna sogan kesip koyuyorum. Ctesi gunude sunnet olduk goturemedim bu arada ama ilerlese oksurugu olurdu diye dusunuyorum

canim ya 3 aylik oldu 12. günden beri aynı boyle
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim oğlumu tarif ediyorsun.peki senin bebeğin çok terliyor mu? Bizde ciğerleri iltihap geçirdi. Ve şuan yine hasta 1 buçuk aydır hep hasta.dkgdugundan beri burnu dolu gibi.doktorumuz geçecek dedi bakalım insalalh

Az yatmissiniz. Biz biz 6 gece yattık bende paranoyak oldum.herseyde acaba yine çok ağır hasta mı olcak diye ağlıyorum.hastaneye düşürmesin Rabbim.cok zordu o dönem benim için ve oğlum için...bizimki brosiolit mı ne ondan olmuş.bronslari değil bronza giden küçük damarlar doluyormus Valla Allaha sığınıyorum artık her doktora gitmemize bir problem yaşıyorum.hamileyken böbrekler genişleme var gelişim geriliği var down sendromlu dediler.uclu tarama riskli cıktı.hatta 3 doktora gittim 1 profesör olmak üzer e h3psi down dedi.oyle eridim bittim.amniyosentez oldum baya olaylar atlattık çok şükür iyi cıktı herşey.dogdu hep hastalıkla mücadele ettik . Çok şükür buna da şükür.ama yinede acaba üzerind e nazar mı var diye düşünmüyor değilim.okutmayi düşünüyorum bir hocaya K Koala_anne ne diyorsun canimm

Allah bağışlasın canim insallah bu ay atlatırız çift bezle artere gerek kalmaz
Bebeğim benim teyzemin kızında da vardı kalça çıkığı.cift bez kullandılar baya bir süre çok şükür düzeldi.ben düzeleceğine inanıyorum...olumlu düşünelim.inşallah düzelecek canimm :)

Bende var canım o
Ama onu verirsen memeyi daha çok almayabilir
İçme stili farklı ya
Şu memeyi zorla tutma işini atlatsam belki kullanırım da şu an bi de devreye biberon girmesin
Bizim de cok zorumuz var,ememiyr gazdan canim.Gece sagmaya basladim yine yoksa sut iice azalacak

canim ya 3 aylik oldu 12. günden beri aynı boyle
Canım hastaneyi bi gör minicik bebekler gribal enflasyon dan dolayi hep bronşları tıkalı salgın varmış, dün gittim sabah boğazım burnum tıkalı uyandım yani dışardan gelen hasta ediyor bu yavruları özellikle babalar işden getiriyorlar onların taşıdığı mikrop yeterli

Cehennemin dibini görsünler tövbe estağfurullah insanı günaha sokar bunlar... Kuzum senin eşin daha büyümemiş ben bunu anladım benimde 25 yaşında erkek kardeşim var onun evlenip çocuğu olduğunu düşünemiyorum ne anlar sorumlulukdan.... O yüzden de eşin daha ailesinden uçup aile kavramını bilmiyor bence laf akıllı onlar konuşuyor oda inanıyor biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, benim eşim de bende 5 yaş büyük ama ben evlendiğimde ondan daha üstündüm aile kavramı konusunda her konuda ailesinin ağzının içine bakardı kızımı beni gözü görmezdi... Senin kendini yanlız hissetmen eşinin yuvasında tutarsız olmasından dolayı zamanla herşey düzelecek, kızın iyi ve sağlıklı, s3n iyi olacaksın bak gör herşey çok güzel olacak üzülme onlarıda takma bu saba hayatta ders oluyor insanlar konusunda, zaten böyle derslerle hayata daha iyi tutunuyoruz ve tutunmak için sebeplerimiz var, yavrularımız....

N Nil0005 canım alıstrma bardaklarina baktim da hangi marka iyi ki karar veremddim.Bi de delikleri fazla gelirse bogazina kacmasin.Resim atabilir msn?

Cok sıkıntılı gunler gecrmissnz bi daha yasamayın ins.canım.Allahım miniklerimizi hastaliklardan,kötülüklerden,nazardan korusun ins.

Canım beşiğe ayrı yatak almıştım ben 3. Kızın yatağı omuriliği için alındıydı onun beşikle yatağı kullanıyorum 4 numaraya ama ben nevresimin üstüne polar battaniye ve onun üstüne terlemesin diye penye battaniye koyuyorum hep yastıksız yatırıyorum bi sağına bi soluna arkasına destek yapıyorum benim hırkama sarılıp uyuyor ben sanıyor :))) bak şuan uykuda :))

Eklentiler

• 15203270899631637858788.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 59

Masallah vnm:) benmkınn elı kolu hc dtmuyo battanıyeyı byle yapsam bogar kendını :)

Okut tabi canım yer gök dua üzerine .. Rabbim bu yavruları hasta etmesin yaa....

Masallah vnm:) benmkınn elı kolu hc dtmuyo battanıyeyı byle yapsam bogar kendını :)
Kız benimkide öyle derin uykusında bi tek böyle uyuyor yoksa nerdee benimkide kendini boğar atar :)) anam ne bileyim benim kızların hepsi birbirinden farklı büyüdü huyları değişik değişik

Orda nasıl tuzlanıyor ki..biz lk banyo suyuna birazcık tuz döktük..

ablam iyi ki varsın aylardir burda dert yandım hep bana yol gosterdin akıl verdin destek olsun yeri geldi ne ailem ne eşim destek oldu sen bana destek oldun yazdıklarını okurken gözlerinden yaşlar altı dünden beri elimde olmaz kızıma baktıkça izledikçe onu gözümden yaşlar dokuldu sanki kizimda anlamış gibi mahsundu bu gece ya diyorum geçen ay duzelmdi değerleri ya bu ayda duzelmezse arter takilirsa 2 ay boyunca o sıcaklar yavrum ne yapar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…