2017 Aralık Anneleri

Dayanamiuorum koala dayanamıyorum yavruma baktıkça ağlıyorum isyan etmeknistemiyorum ama yavrumun suçu ne 5 gunlukken ellerine damar yolu açıldı daha da cekiuor benim hangi gunahimin bdelini kizim ödüyor

evin her tarafı sogan kokuyor artik.umarim ilerlemek.

cigerlerin iltihaplanmasi zature oluyor iste bizimki de geçirdi. 1 ay buhar kullandık yeri biraz azalmıştı 1 haftadır yine kotu terliyor.

rabbim yardimcin olsun insallah canim aynen yine kotu olursa düşüncesi yiyip bitiriyor beni daha cok küçükler.

biz yattigimiz zamanda oyleydi bu kiş çok kötü gecti bizimde babadan kizlara onlardan da bebege gecti.artik yapmadığım sey kalmadi burnu temizlemek icin.

acaba cok mu kalin giydiriyorum ondan mi terliyor çünkü havalar artik biraz ısındı neticede.milli zibin üstüne penye kazak altta patikli pantolan üstüne katıksız pantolan

Canim eşten yana şanslı değilim ki aslında tek şansım kizim ailemden eşten onun ailesinden yana şanslı değilim benimsu hayatta t utundugum tek dal kizim bana yasattiklari çok kötü şeylerdi canim öyle böyle değil eşim olsun ailesi olsun kendi yüzleri yok.gelmeye ama ben peşin peşin dedim ne olunuz ölüme ne diriniz dirime benim sabir tasimi catlattilar eşim görüşüyor gidiyor kalıyor yanlarında ama onlar gelemez kızımı 53 gündür gostermedim hiçbirine

Gerçekten mi canimkızımı 3. Gunu tuzladilar 5. Gunu dehidrasyon a tesinden kuveze aldılar ki tuzlaarken yavrum çok aglamıştı ben istemedim ama dinlemediler neymis teri kokarmis

Canim bir ay daha çift bez dediler bir ay sonra 3 ay 13 günlük olacak insalalh düzelir duzelmezse arter takilacakmış 2 ay falan peki çift bez zaman kaybı mi sence

Canim keske dogum 1-2 gün sonra evine gelseydin. Baktinki yardimlari yok canini sıkıyolar belki simdi bukadar üzülmezdin.
Hamileligini orda gecirdigini soylediginde ben cok sasirmistim riskli diye sonra hakvermistim sana.
Hamililekte mecburdm canim ama yineesim kişisel tüm ihtiyaclarima o koştu kaynanam sadece yemek konusunda yardımcı ollmistu bakti allah razı.olsun tabi ds eşime çok dedim gidlrim.diye eşim tek başına bakamazsin ddi ki hastanede bile 10 saat sonra ayağa kalktigimda kizimin bezini bile ben değiştirdim ki kayananamlar da besikten eğilip kızımı ben.alıyordum tmizligiydi alt degistirmesiydi herşeyini ben.kendim yaptım bez değiştirmeyi bile göstermediler

Kuzum kucugum yabanciyim okumusum diye cok ezdiler ayri eve bile cikartmayacaklardi bir yumurta bile kirmasini bilmiyorsun başta çok söylendi hep sustum ama benim suçum değil 17 yıl eğitim hayatim oldu hem okuyorum hemde evin tek kiziyim annem mutfağa girdirmedi ki ne yapim bilmiyordum süre bunun için ev gecindiremz ddi şimdi de mantiya kadar hepsini döküyorum amanallah büyük ben kendi hakkimi gectim kizimin hakkını özellikle süt hakkını helal etmiyorum ona

Benim de ayni dedigin gibi en fazla 15 dk emiyor. Dn hic sorun oldugunu dusunmemistim, normal diye dusunuyordum. Normalde 2-3 aylikken zaten kac dakika emmeleri gerekiyor ki?

Bızmkınn hali hıx bellı olmuyo bazen 20 dk baZen 45 dk emıuo.. uyanıkken saatbası emıyo gecese genelde 3 4 saatte bı emıho
45 dk mi? Masaallah subhanallah. Kesintisiz o kadar nasil emiyor ya, memeyi emzik niyetine emiyor olmasin. Arkadasim da 1 saat emiyor diyordu, sonra doktoru o kadar sut ememez, bosuna emiyor diye emzige baslatmis.

Canim ben aventi kullaniyorum gercekten tavsiye ederim

Ne kadar sure kullandilar canim bizim 1 ay bitti 2. Aya basladik

Orda nasıl tuzlanıyor ki..biz lk banyo suyuna birazcık tuz döktük..
Bende öyle yapıyorum ama azıcık suda eritip onu son sudan önce döküp sonra hemen duruluyorum üstünde tutmuyorum bile bunlar bildiğin kutban derisi gibi tuzluyorlar

Emzıkte alıyo canım bızımkı ..devamlı 45 dk emmıuo zaten ama bazen ewet emıuo o kadr ıyı acıktysa uuzn uyuduysa.. höğüs dolu oluyp canım sutun geldıgıde bellı

Amin insallah kuzum insallah yavrunun yüzüne baktığım zaman kendimi suçlu hissediyorum o kundagi hiç yaptirmayacaktim yavrumu koruyamadim
Oyle dusunme canım.Onlarin tecrubesi var diye insan karisamıyr bazen.Benim kayınvalidem geldiginde cocugu nasil hirpaliyr bi gorsen.Uyutrken kucaginda kafasını sarsıyrAllahtan cok gelmiyor...

Dayanamiuorum koala dayanamıyorum yavruma baktıkça ağlıyorum isyan etmeknistemiyorum ama yavrumun suçu ne 5 gunlukken ellerine damar yolu açıldı daha da cekiuor benim hangi gunahimin bdelini kizim ödüyor

Canım oyle dsnme lutfen kendını uoratma su an psıkolojın normal deglsnenn uzuntusulusun cnku haklı olarak kendıne acı cektrme senn gunahınn bedelını nıye yavrn odesı yuce mevlam adaletlısr el kadr bebege gunah ceza yuklermı hıc... elbet gececek ımtıhan hepsı kolay degl blıyorm ama sabır gerek rabbım beterınden korusun ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…