2017 Aralık Anneleri

:anne::anne::KK51::KK51::KK51:
Pişşi pişşş ğişişi pişşşş hergun 11 de uyuyan oglum buhun ınat edıyor. Vucudumda dermsn kslmadı dun gecede uc saat uyudum sırtım belım fena agrıyo basımda kötü:KK43:

Düzellttiğinde tekrar resimdeki hali mi alıyordu canım
Düzelmiyordu bile sert di sanki kırılmışda yanlış kaynamış gibi ama açtık çok şükür çok zor bir süreç di, sizde bi şey yoktur sadece oturtmayın destekli olsa bile benim kırkı çıkmadan perişan ettiler bebemi sma şimdi taş gibi Elhamdülillah, ilaçlı emar çekildi bayıltılarak ordan anlaşılıyor net ama sağ tatafı kambur du resmen.... Sizlerde asla bir şey yokdur sadece dikkat edin diye söylüyorum canım endişelenme

Düzelmiyordu bile sert di sanki kırılmışda yanlış kaynamış gibi ama açtık çok şükür çok zor bir süreç di, sizde bi şey yoktur sadece oturtmayın destekli olsa bile benim kırkı çıkmadan perişan ettiler bebemi sma şimdi taş gibi Elhamdülillah, ilaçlı emar çekildi bayıltılarak ordan anlaşılıyor net ama sağ tatafı kambur du resmen.... Sizlerde asla bir şey yokdur sadece dikkat edin diye söylüyorum canım endişelenme
Çok geçmiş olsun canım
Çok zor bir süreç gibi geldi
Atlatmışsınız şükür
Benimki de sağ tarafa meyilli yatıyor omzumda
Düzeltmiyordum öyle seviyor diye
Kendini kaydırıyordu
İzin vermem artık
3gündür de omzumda uyuyor
Çarşaf falan kar etmedi bize

Nasıl anlatsam şimdi kızımın eski resimlerinden aradım atmak için ama bulamadım vardı ama flash belleğe yüklemişim ama bulacağım buraya atacağım, böyle bezini değiştirirken yada üstünü sürekli hilal şeklinden biraz saha düz duruyırdu düzeltiyorum düzeltiyırum yamuluyor resimlerde farkettim hep yamuk bi tarafa iyice takmıştım niye yamuk duruyor diye yüz üstü yatırdım uyutup parmaklarımla omurilik disklerini kontrol ettim yamuk şok olmuştum çok ağlamıştım ama atlattık erken farkedilme ile yoksa sonu iyi değildi farketmeseydim

Maşlh sana cnm fark etmişsin çok şükür kızının hayatı ( sosyal hayatı ) senn dikkatinle kurtuldu... çok ii düşünmüşsün yüzüstü yatırıp bakmak bizde böle teyit edebiliriz sanırım yarın ben de bakıyım bi umarım herşy yokundadır çünkğ bizde iki büklüm tuttuk bebişi

Yeşil elmanın kabuğunu etlice soy. 4 tarafını kesip ayır orta çöpünü kabuklarla beraber tencereye koy. 1 çay kaşığı zencefil. 2 tane karanfil. 1 kabuk tarçın. Bi tutam çiçek ıhlamur üstüne su çıkıcak kadar su koyup kapağını kapat kaynamaya bırak. Kaynayınca altını kıs 3 dakika daha kaynat. Sonra altını kapat kapağını açıp çeyrek limon sık. Soğumaya bırak. Ilıyınca içine içebileceğin kıvamda balla tatlandır.

Bu arada eklemek istedim bi tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı karabiber karıştırıp yiyin üstüne 1 bardak ılık süt için. Balın hakiki bal olduğundan emin olun ama yoksa bi faydası olmuyo..

Bi de ayak tabanlarınıza vikis sürüp kalın çorap giyip öyle yatın. Bunları yaptığınızda geceyi rahat geçirirsiniz ve bikaç zamana azalarak kurtulursunuz öksürükten..

Çok teşkr ederm Canm karabiber denemek isterdim ama midemi mahvedecek deneyemedm.. zencefil pek sevmedim cnm o yüzden bulundurmadık hiç evde sadec lisede arkadaş s gittiğimde çok sever arkadaşım (ki hasta olmayı beklemez daima içer kendi )öle içtim YAni sevemedim bi türlü ama binbir şifası var almm Lazım

İşte benim o şekilde sütüm azaldı tatlım sonra noluyo biliomusun 8 sa bile geçse göğsün taş gibi olmuyor. Tam dolmuyor bile. Mutlaka sag sende. Bi gelse makina hala getiremediler eve hapsoldum bekliyorum. Gerçi bugün Ankara da korkunc bi rüzgar var
Ben de avent kullanıyorum o işini görmedi mi?

Kendn ıcn bal zencefıl denedmmı cnm suruo fsln yada

Yok cnm denemedim sevemedim ben zencefil ama öle böle alıp içmem lazım ilaçta bi yere kadar en sonun da eczane arardım saat 10 a geliyrdu iğne vuruldum öksürük nefes aldrmıyck kadar çoktu :KK43: ve ben hiç mühim değilim oğlum kötü öksürüyr şimdilik Buhara devam başla hiç bily yapamm şurup yan etki yaptı umarım komple kurtuluruz öksürükten.. rabbim yardım etsin bebeğime onun acısını bana versn :KK43:

minnak minnak canim ya ben senin kocanin o halde senden meyve istemesone takıldım onun kalkıp sana yardim etmesi gerekir bence huyu suyu nasıl bilmem ama sen bastır onu sen yardım iste kolay değil zatem ev is çocuk yardim etmeli
Bazen yardım ediyor bazen öküzleşiyor. Bazen kendi geçer yapar yemeği, çamaşır asar bazen tamam der yapmaz. Ehlileşemeyen atlar gibi venim bu kocam.

T
Guzelce yemek yedrdi bize ama alisveris kısminda kıyamet koptu.Yarim saat katilircasina agladi,suyu cikti.Kesinlikle wvutamadim.En son arabada mememde uyudu.Buyuk kızim anne ozur dilerim benim yuzumden oldu.Ben gidelim dedim diyr.Minigin bu kadar aglamasina mi buyuk yavrumun kendini suclamasina mi?Hangisine uzulursun:KK43:
Tüh canım benim yaa. Acıkmış mı ya da altı kirli miydi? Neden agladi acaba? Biz de sık sık gideriz sona dogru kucakta gezer sızlanır arabada meme emer

İyi cesaret ettin gittin
Boşver böyle böyle alışacaklar
Bende inşallah ilk gezmemi ptesi yapmayı planlıyorum
Bizimki gece daha bi huysuz ama olsun
Alışsın
Çıkmadan da olmaz artık
Benim evde durdugum gün yok. Daha kirkliyken cikmaya basladim. Bende boyle bebeğin daha mutlu olduguna inanıyorum.

Canım endişelenme, haklısın annelik zaten olması gereken de bu korkmak ama Allahın izniyle kapanır evet çoğu bebek de olur... Sen yuvana sıkı sıkı sarıl uzaklıkdan olmuştur zamanla için tekrardan ısınır haberdar et bizi de
Doktorun kızında da 2.5 mm delik varmış.2.5 sene de geçti sabredeceksin dedi.bizimki iki kapakcik arasında o daha çabuk geçer dedi ...insallah daha çabuk geçer yazın yıne götürmeyi düşünüyorum.1 yaşında gel dedi ama olsun yine götürücem inşallah kontrole..
Oğlum yeniden soğuk algınlığı geçiriyor.ilac ve buhar verdi doktor.cigerine inmemesi için uğraşıcaz dedi.bizim doktorumuz beni çok iyi anlıyor gerçekten.diyor ki banyo yaptırmaya korkuyorsun dimi diyor. Kendi kzii da aynı bronşitmis:)

Oglum 22.30 da emdı uyudu uyandı salladm 12.30 da uyudu sncak... 3 gbı kslkck oldu kalktım hazrlandm tam kaldrcsktm baktm uyuyo 5.30 a kadr uyudu ama gel gör ki ben rahat uyuyamadm saat bası kakltım 6.5 saat oldu emelı cunku ıcım rahat etmıyo 4 saatı faln gecnce:KK43:

T
Tüh canım benim yaa. Acıkmış mı ya da altı kirli miydi? Neden agladi acaba? Biz de sık sık gideriz sona dogru kucakta gezer sızlanır arabada meme emer
2 memeyi de verdim canim.Ac degildi.Altini da temizlemistim.Araba cok sicakti,bi de hirkasi vardi.Terledi iyice,uyku da sıktı.Iyice sinirlendi.

X