- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Kuzum bi şey olmamıştır korkmaBende hep tutuyorum popo altından
Karnıma yaslayıp popoyu evi geziyoruz
Hep tuttum ki ben
Ne olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bi şey olmamıştır korkmaBende hep tutuyorum popo altından
Karnıma yaslayıp popoyu evi geziyoruz
Hep tuttum ki ben
Ne olmuştur
Düzelmiyordu bile sert di sanki kırılmışda yanlış kaynamış gibi ama açtık çok şükür çok zor bir süreç di, sizde bi şey yoktur sadece oturtmayın destekli olsa bile benim kırkı çıkmadan perişan ettiler bebemi sma şimdi taş gibi Elhamdülillah, ilaçlı emar çekildi bayıltılarak ordan anlaşılıyor net ama sağ tatafı kambur du resmen.... Sizlerde asla bir şey yokdur sadece dikkat edin diye söylüyorum canım endişelenmeDüzellttiğinde tekrar resimdeki hali mi alıyordu canım
Çok geçmiş olsun canımDüzelmiyordu bile sert di sanki kırılmışda yanlış kaynamış gibi ama açtık çok şükür çok zor bir süreç di, sizde bi şey yoktur sadece oturtmayın destekli olsa bile benim kırkı çıkmadan perişan ettiler bebemi sma şimdi taş gibi Elhamdülillah, ilaçlı emar çekildi bayıltılarak ordan anlaşılıyor net ama sağ tatafı kambur du resmen.... Sizlerde asla bir şey yokdur sadece dikkat edin diye söylüyorum canım endişelenme
Canim bizde de aynı durum var hicbiseyi yok ama uyumuyor ne yapalım sağlıkları yerinde olsun da uyumasinlar3 gun dur dogru duzgun uyumuyo aldim dr goturdum allaha sukur bi rahatsizligi yok gazida eskisi gibi degil nazar degdi diyorun artik :/
:)Kötu bi tecrube oldu.Esim bi daha giderz diyor.Oldu!Stresi ceken benim.Oturacak seviyeye gelene kadar avm yok:)Bende aynı senin gibi stresli biriyim olaylar karşısında sakin kalmayı beceremem biz 1 2 sefer ev gezmesi disinda bi yere gitmedik henüz iyi cesaret ettin ama sonu husran:)
Nasıl anlatsam şimdi kızımın eski resimlerinden aradım atmak için ama bulamadım vardı ama flash belleğe yüklemişim ama bulacağım buraya atacağım, böyle bezini değiştirirken yada üstünü sürekli hilal şeklinden biraz saha düz duruyırdu düzeltiyorum düzeltiyırum yamuluyor resimlerde farkettim hep yamuk bi tarafa iyice takmıştım niye yamuk duruyor diye yüz üstü yatırdım uyutup parmaklarımla omurilik disklerini kontrol ettim yamuk şok olmuştum çok ağlamıştım ama atlattık erken farkedilme ile yoksa sonu iyi değildi farketmeseydim
İlaclarimiz ayni canım inşallah iyilesirler onlari olsururken görmek çok zor.. Siz kac cc veriyorsunuz
Yeşil elmanın kabuğunu etlice soy. 4 tarafını kesip ayır orta çöpünü kabuklarla beraber tencereye koy. 1 çay kaşığı zencefil. 2 tane karanfil. 1 kabuk tarçın. Bi tutam çiçek ıhlamur üstüne su çıkıcak kadar su koyup kapağını kapat kaynamaya bırak. Kaynayınca altını kıs 3 dakika daha kaynat. Sonra altını kapat kapağını açıp çeyrek limon sık. Soğumaya bırak. Ilıyınca içine içebileceğin kıvamda balla tatlandır.
Bu arada eklemek istedim bi tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı karabiber karıştırıp yiyin üstüne 1 bardak ılık süt için. Balın hakiki bal olduğundan emin olun ama yoksa bi faydası olmuyo..
Bi de ayak tabanlarınıza vikis sürüp kalın çorap giyip öyle yatın. Bunları yaptığınızda geceyi rahat geçirirsiniz ve bikaç zamana azalarak kurtulursunuz öksürükten..
Ben de avent kullanıyorum o işini görmedi mi?İşte benim o şekilde sütüm azaldı tatlım sonra noluyo biliomusun 8 sa bile geçse göğsün taş gibi olmuyor. Tam dolmuyor bile. Mutlaka sag sende. Bi gelse makina hala getiremediler eve hapsoldum bekliyorum. Gerçi bugün Ankara da korkunc bi rüzgar var
Kendn ıcn bal zencefıl denedmmı cnm suruo fsln yada
Ayni durumdayimKızlar öksürğü bıçak gibi kesen bişey var mıdır mahvolduk öksrmketrn başıma ağrılar giriyor bildiklerimi yaptım fayda etmedi
Bazen yardım ediyor bazen öküzleşiyor. Bazen kendi geçer yapar yemeği, çamaşır asar bazen tamam der yapmaz. Ehlileşemeyen atlar gibi venim bu kocam.minnak canim ya ben senin kocanin o halde senden meyve istemesone takıldım onun kalkıp sana yardim etmesi gerekir bence huyu suyu nasıl bilmem ama sen bastır onu sen yardım iste kolay değil zatem ev is çocuk yardim etmeli
Tüh canım benim yaa. Acıkmış mı ya da altı kirli miydi? Neden agladi acaba? Biz de sık sık gideriz sona dogru kucakta gezer sızlanır arabada meme emerGuzelce yemek yedrdi bize ama alisveris kısminda kıyamet koptu.Yarim saat katilircasina agladi,suyu cikti.Kesinlikle wvutamadim.En son arabada mememde uyudu.Buyuk kızim anne ozur dilerim benim yuzumden oldu.Ben gidelim dedim diyr.Minigin bu kadar aglamasina mi buyuk yavrumun kendini suclamasina mi?Hangisine uzulursun
Benim evde durdugum gün yok. Daha kirkliyken cikmaya basladim. Bende boyle bebeğin daha mutlu olduguna inanıyorum.İyi cesaret ettin gittin
Boşver böyle böyle alışacaklar
Bende inşallah ilk gezmemi ptesi yapmayı planlıyorum
Bizimki gece daha bi huysuz ama olsun
Alışsın
Çıkmadan da olmaz artık
Ayni durumdayim
Karismiyorum artık canim. Nasıl rahat edecekse öyle.yatsinBizde aynen oyle vallaya.cikarmiyorum artik uykusu bolunmesin diye.sora uyanip huzursuz oluyor.karisma sende:))
Doktorun kızında da 2.5 mm delik varmış.2.5 sene de geçti sabredeceksin dedi.bizimki iki kapakcik arasında o daha çabuk geçer dedi ...insallah daha çabuk geçer yazın yıne götürmeyi düşünüyorum.1 yaşında gel dedi ama olsun yine götürücem inşallah kontrole..Canım endişelenme, haklısın annelik zaten olması gereken de bu korkmak ama Allahın izniyle kapanır evet çoğu bebek de olur... Sen yuvana sıkı sıkı sarıl uzaklıkdan olmuştur zamanla için tekrardan ısınır haberdar et bizi de
2 memeyi de verdim canim.Ac degildi.Altini da temizlemistim.Araba cok sicakti,bi de hirkasi vardi.Terledi iyice,uyku da sıktı.Iyice sinirlendi.T
Tüh canım benim yaa. Acıkmış mı ya da altı kirli miydi? Neden agladi acaba? Biz de sık sık gideriz sona dogru kucakta gezer sızlanır arabada meme emer