Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk sayfaya bakarsanız orda cüzler var iatedigin cüzü alabilirsin ⚘Merhaba hangi cuzler kaldı acaba o a göre bende bir cuz okumak isterim
23. Cuzu alabilirim bendeIlk sayfaya bakarsanız orda cüzler var iatedigin cüzü alabilirsin ⚘
23. Cuzu alabilirim bende
25 de olur yada istediginiz bir tanede olur bnm için hiç farketmez okurum23 ü verdik canım
22 yi yazdım Allah razı olsun yine 25 olsun dersen değişirim25 de olur yada istediginiz bir tanede olur bnm için hiç farketmez okurum
27.cüz olur. Süre varmı
1 yasin okuyacagim. Rabbim rahmet eylesin.
çok üzüldük içimiz yandı Allahım sabırlar versin geride kalanlarına bi tanesi annesi arayıp helallik almış onu okuyunca perişan oldum , mekanları cennet olsun
ben 1 tane yasin okurum daha fazla okuyabilirsem yazarım , çok yoğundum işyerinde giremedim fazla
Bonus 20 ve 21. cüzleri okudum Tilavet secdesini yaptım Allah kabul eylesin
Vesile olduğun için Allah razı olsun bonusum
Cumartesi gecesi bitmiş oluyor inşallah gülüm okurum ben okuyamasamda olursa arkadaşıma okuturum inşallah sen bos olan bir cüze yaz cnm benıdePazar Miraç gecesi bağışlarız diye düşündüm denp ama yetişmezse tabi uzatırız.
Bugün çoğusu toprağa verildi bir an önce okuyalım diye
Daha hiç okuyan olmadı okundukça yazarızTevhid okunuyorsa alayım yasin için müsait değilim adetliyim
26 ya yazdım duaya okursun sen onuCumartesi gecesi bitmiş oluyor inşallah gülüm okurum ben okuyamasamda olursa arkadaşıma okuturum inşallah sen bos olan bir cüze yaz cnm benıde