• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yangında Yitip Giden Canlarımız İçin Hatim Okuması

2 yasin alacağım penyez83 penyez83 Bonus Bonus MssPARE MssPARE @PiXiEE vesile olduğunuz için Allah razı olsun. Yerine ulaşsın inşallah mekanları cennet olsun 🤲

1 yasin okuyacagim. Rabbim rahmet eylesin.

çok üzüldük içimiz yandı Allahım sabırlar versin geride kalanlarına :KK43: :KK43: bi tanesi annesi arayıp helallik almış onu okuyunca perişan oldum , mekanları cennet olsun
ben 1 tane yasin okurum daha fazla okuyabilirsem yazarım , çok yoğundum işyerinde giremedim fazla

Sizinkilerle 10 Yasin oldu Allah razı olsun

Bonus Bonus 20 ve 21. cüzleri okudum Tilavet secdesini yaptım Allah kabul eylesin 🤲🏻

Vesile olduğun için Allah razı olsun bonusum ❤️

Bonus Bonus
Canım süresi varmı hayız donemım benim süresi yoksa yasınde cüzde okurum ınsallah

Pazar Miraç gecesi bağışlarız diye düşündüm denp ama yetişmezse tabi uzatırız.

Bugün çoğusu toprağa verildi bir an önce okuyalım diye

Pazar Miraç gecesi bağışlarız diye düşündüm denp ama yetişmezse tabi uzatırız.

Bugün çoğusu toprağa verildi bir an önce okuyalım diye
Cumartesi gecesi bitmiş oluyor inşallah gülüm okurum ben okuyamasamda olursa arkadaşıma okuturum inşallah sen bos olan bir cüze yaz cnm benıde

Cumartesi gecesi bitmiş oluyor inşallah gülüm okurum ben okuyamasamda olursa arkadaşıma okuturum inşallah sen bos olan bir cüze yaz cnm benıde
26 ya yazdım duaya okursun sen onu

Back