- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Canım bizde bir aylıkken zatüre olduk 1 hafta hastanede kaldık aynı ilaçları kullandık bizde geçirdi çol şükür sende de geçirir inşAllah ama saatlerini kaçırma canım
Canım benim başımdan geçti 3. Kızımda 2 buçuk aylıkken çok zor günler geçirdik bu omurilik eğriliği yüzünden amcası çok oturtur ve kucağına aldığında kalça altından tutardı sanki kolunun üstüne oturtur gibi düşün cinnet geçirirdim bebek resmen yamukdu anlatamam 7 ay boyunca tedavi gördü ne çok ağladım ne uyku kalmıştı ne bişey alçı dediler ameliyat dediler neler neler ve sonunda bi prof buldum onkoloji dalında geçenlerde de demiştim amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı diye o hoca Allah razı olsun ondan onun sayesinde geçti ama tabi benim erken farketmem den dolayı dr o kadar kızmıştı ki anlatamam daha bunların kemikleri kıkırdak gibi hassas büksrn kırılır oturtmak ve yanlış tutmak ne demek diye ve bir daha kimse ne kucağına alabildi ne bişey hep de suratlarına dedim size drdim sizin yüzünüzden diye bunda da kimseye dokundurtmuyorum sizde yapmayın, zaten Allah bi sistem yaratmış kollar eller ileri geri hızlı hızlı hareket edecek ki kaslar gelişecek büyük insan değiller ki bassın kasları çalışsın canım benim izin vermeyin kimsenin yapmasınada
Canım bzde sırtını kendımıze dayayp bı elle popodan destek verıyorz yapmayalım o zaman onu