2017 Aralık Anneleri

2 memeyi de verdim canim.Ac degildi.Altini da temizlemistim.Araba cok sicakti,bi de hirkasi vardi.Terledi iyice,uyku da sıktı.Iyice sinirlendi.
Benimki uykuya çok zor daldığı için geceleri daha sinirli oluyor
Arabayla hastaneye falan gidişlerimizde bile uyuduğu nadirdir
Hani arabada uyur biraz rahat ederiz desem onu da yapmaz benimki de
Nasıl tepki verdiğini öğrenmiş oldun
Az az çıkarsınız yine
En azından annenlere falan gidiyorsun
Havalar ısınır artık diyeceğim de dışarıda fırtına kopuyor
Mart da bir geçsin de
Nisan bizim ayımız olsun :)

Doktorun kızında da 2.5 mm delik varmış.2.5 sene de geçti sabredeceksin dedi.bizimki iki kapakcik arasında o daha çabuk geçer dedi ...insallah daha çabuk geçer yazın yıne götürmeyi düşünüyorum.1 yaşında gel dedi ama olsun yine götürücem inşallah kontrole..
Oğlum yeniden soğuk algınlığı geçiriyor.ilac ve buhar verdi doktor.cigerine inmemesi için uğraşıcaz dedi.bizim doktorumuz beni çok iyi anlıyor gerçekten.diyor ki banyo yaptırmaya korkuyorsun dimi diyor. Kendi kzii da aynı bronşitmis:)
Geçmiş olsun canım
Soğuk algınlığını nerden anlıyorsun
Öksürük falan mı oluyor
Sürekli mi yoksa ara ara mı?
Ben haftada bir banyo yaptırıyorum
Ev sıcak ama korkuyorum ki bende
İlaçlarla inmez herhalde ciğerlere canım
Kalbindeki açıklık da doğumdan sonra kapanan çok duydum ben de
Bak doktorun da kapanır demiş
Düşündükçe oraya takılı kalır bu günlerin tadını çıkaramazsın
Rahat olmak lazım da aslında
Ben de başaramıyorum onu

İşte benim o şekilde sütüm azaldı tatlım sonra noluyo biliomusun 8 sa bile geçse göğsün taş gibi olmuyor. Tam dolmuyor bile. Mutlaka sag sende. Bi gelse makina hala getiremediler eve hapsoldum bekliyorum. Gerçi bugün Ankara da korkunc bi rüzgar var
Geldi mi canım makine?
Nasıl
Daha mı iyi sağımı?
Merak etmiştim o pompaları bende
Medela mı ameda mı kiraladın canım?

Canim 3.850 gr dogdu ilk ay 1.800 gr aldi okinci ayda ayni bu ay bilmiyorim.evdeki tarti pili az doğrumu degilmi hafta ici kontrolümuz var 3. Ay o.zaman belli olucak.benim.olcumume gore yarım kilo almamis bile savasiyorum ama.bu surec.cok zor oylede huysuzlaniyoki ac olunca sinirli agresif oluyorim haliyle üzülüyorum ins gecicidir ve bizde doya doya emziririz kuzularimizi
Maşallah canım
İlk iki ay çok çok iyi kilo almış zaten
Azalır alımı
Sürekli öyle kilo alsa 1 yaşında kaç kilo olur düşünsene
Başta iyi aldığı için yavaşlamıştır o merak etme
Bizim 2 aydaki aldığımızı 1 ayda almış yavrun
Ben dün birkaç kere uyanıkken yatarak emzirebildim
İnşallah düzelecekler

Oglum 22.30 da emdı uyudu uyandı salladm 12.30 da uyudu sncak... 3 gbı kslkck oldu kalktım hazrlandm tam kaldrcsktm baktm uyuyo 5.30 a kadr uyudu ama gel gör ki ben rahat uyuyamadm saat bası kakltım 6.5 saat oldu emelı cunku ıcım rahat etmıyo 4 saatı faln gecnce:KK43:
Bişey olmaz canım,gün geçtikçe gece uykuları artacak. Yat uyu sende işte dinlenmiş olursun

Çok geçmiş olsun canım
Çok zor bir süreç gibi geldi
Atlatmışsınız şükür
Benimki de sağ tarafa meyilli yatıyor omzumda
Düzeltmiyordum öyle seviyor diye
Kendini kaydırıyordu
İzin vermem artık
3gündür de omzumda uyuyor
Çarşaf falan kar etmedi bize
Sağol canım benim, bencede izin verme nasıl yatarsa kemikleri o şekli alıyor yatsa bile kollarınla destekle

Maşlh sana cnm fark etmişsin çok şükür kızının hayatı ( sosyal hayatı ) senn dikkatinle kurtuldu... çok ii düşünmüşsün yüzüstü yatırıp bakmak bizde böle teyit edebiliriz sanırım yarın ben de bakıyım bi umarım herşy yokundadır çünkğ bizde iki büklüm tuttuk bebişi
Çok şükür canım atlattık... Arada kontrol edin kemiklerini ben halen bakarım banyodan sonra ama olsa farkederdiniz hiçbirşeyleri yoktur Allahın izniyle ❤

Doktorun kızında da 2.5 mm delik varmış.2.5 sene de geçti sabredeceksin dedi.bizimki iki kapakcik arasında o daha çabuk geçer dedi ...insallah daha çabuk geçer yazın yıne götürmeyi düşünüyorum.1 yaşında gel dedi ama olsun yine götürücem inşallah kontrole..
Oğlum yeniden soğuk algınlığı geçiriyor.ilac ve buhar verdi doktor.cigerine inmemesi için uğraşıcaz dedi.bizim doktorumuz beni çok iyi anlıyor gerçekten.diyor ki banyo yaptırmaya korkuyorsun dimi diyor. Kendi kzii da aynı bronşitmis:)
Geçer tabi canım benim sen yine kontrole götürürsün, gerçekten düşünceni okuyan bi dr un olması çok güzel bir şey insanı rahatlatıyor ve daha olumlu bakmasını sağlıyor... Bronşit için makina şart canım soğuk buhar Herzaman iyi gelir ben şu kuru hava için sürekli çalıştırıyorum odada, gündüzleri odadan pek çıkarmıyorum havalandıracağım zaman bide ortada kızlar olmadığında bide gece herkes uyuduğunda evi geziyoruz kızçeyle oynuyoruz falan... Rabbim hastalık vermesin canım kuzularımıza srn iyi bir annesin en güzel şekilde bakarsın oğluşuna❤

Ne yaptın ilaç alıyr musun cnm çekilmiyor valla ben en son iğne yaptrmk zorunda kaldım çokta korkarak umarım bebeğime zararı dokunmaz
Benim evde toz zencefil, toz zerdeçal, toz tarcin var. Kaynar derecede sıcak süte 1 er cay kaşığı atıp ociyorum baya rahatlattı. Az bir burun akıntısı ve hafif öksürüğüm kaldı. Çocuk doktoru vicks kullanabiliri demiş eşime. Ben daha kullanmadım ama ayağının altına sürebilirsin. Öksürüğü kesiyormuş.

Oglum 22.30 da emdı uyudu uyandı salladm 12.30 da uyudu sncak... 3 gbı kslkck oldu kalktım hazrlandm tam kaldrcsktm baktm uyuyo 5.30 a kadr uyudu ama gel gör ki ben rahat uyuyamadm saat bası kakltım 6.5 saat oldu emelı cunku ıcım rahat etmıyo 4 saatı faln gecnce:KK43:
Bizimki geceleri 7 saat uyuyor, gauet rahat uyuyorum. Daha önce de sana söyledim hatta. Hiç endişe etme hatta sevin. Millet gece uykusu yok diye sızlanıyor. Maşallah kuzuma, iyi yapmış uyumuş :)))

Hiç yilma
2 memeyi de verdim canim.Ac degildi.Altini da temizlemistim.Araba cok sicakti,bi de hirkasi vardi.Terledi iyice,uyku da sıktı.Iyice sinirlendi.
yılma git avm ye de gezmene de. Kaldirim taşında sürünce uyuyor benim oğlum. Langur lungur yaylana yaylana uyuyor. Cipet pet pet 6lı 7li :))))

Geçmiş olsun canım
Soğuk algınlığını nerden anlıyorsun
Öksürük falan mı oluyor
Sürekli mi yoksa ara ara mı?
Ben haftada bir banyo yaptırıyorum
Ev sıcak ama korkuyorum ki bende
İlaçlarla inmez herhalde ciğerlere canım
Kalbindeki açıklık da doğumdan sonra kapanan çok duydum ben de
Bak doktorun da kapanır demiş
Düşündükçe oraya takılı kalır bu günlerin tadını çıkaramazsın
Rahat olmak lazım da aslında
Ben de başaramıyorum onu
Kız haftada bir yazık değil mi çok az. Ikı gunde bir yapmak en iyisi. Bir boş bir dolu olacak şekilde. O da rahatlar hem. Su bebeği büyütür derler.

Benimki uykuya çok zor daldığı için geceleri daha sinirli oluyor
Arabayla hastaneye falan gidişlerimizde bile uyuduğu nadirdir
Hani arabada uyur biraz rahat ederiz desem onu da yapmaz benimki de
Nasıl tepki verdiğini öğrenmiş oldun
Az az çıkarsınız yine
En azından annenlere falan gidiyorsun
Havalar ısınır artık diyeceğim de dışarıda fırtına kopuyor
Mart da bir geçsin de
Nisan bizim ayımız olsun :)
Havalar düzelince daha ii olur tabi.Dun hava cok guzeldi.22 drrece.Hata bende kalın giydrdim.Arabadan cıkıp magazada battaniye arasinda sallasam olurdu aslinda:)

Hiç yilma
yılma git avm ye de gezmene de. Kaldirim taşında sürünce uyuyor benim oğlum. Langur lungur yaylana yaylana uyuyor. Cipet pet pet 6lı 7li :))))
:)Zeynepcim esime diyorum bugun de gidelim mi?Havalar bi duzelse anneme hep arabasiyla gtrcem ins.Burda yollar cok bozuk,aninda uyur langirtidan

Kizlar ya bebeğim sutu kusuyor mama da o kadar çok kusma olmuyor ama sagdigim sutu kusuyor K Koala_anne anne neden olabilir bide ssabah bildiğin su kustu acaba neden

IMG_5734.JPG
Çok şükür canım atlattık... Arada kontrol edin kemiklerini ben halen bakarım banyodan sonra ama olsa farkederdiniz hiçbirşeyleri yoktur Allahın izniyle ❤

İnşşh Canm benm bebiye bi bakar misn foto yüklüyrm düz yatırdım ama sağa daha çok döndürmek istyr başını bu yüzden ben de sola daha fazla çeviyrm onu

X