- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Canım bizde bir aylıkken zatüre olduk 1 hafta hastanede kaldık aynı ilaçları kullandık bizde geçirdi çol şükür sende de geçirir inşAllah ama saatlerini kaçırma canım
Canım benim başımdan geçti 3. Kızımda 2 buçuk aylıkken çok zor günler geçirdik bu omurilik eğriliği yüzünden amcası çok oturtur ve kucağına aldığında kalça altından tutardı sanki kolunun üstüne oturtur gibi düşün cinnet geçirirdim bebek resmen yamukdu anlatamam 7 ay boyunca tedavi gördü ne çok ağladım ne uyku kalmıştı ne bişey alçı dediler ameliyat dediler neler neler ve sonunda bi prof buldum onkoloji dalında geçenlerde de demiştim amerikada Türkiye yi temsil etti ödül aldı diye o hoca Allah razı olsun ondan onun sayesinde geçti ama tabi benim erken farketmem den dolayı dr o kadar kızmıştı ki anlatamam daha bunların kemikleri kıkırdak gibi hassas büksrn kırılır oturtmak ve yanlış tutmak ne demek diye ve bir daha kimse ne kucağına alabildi ne bişey hep de suratlarına dedim size drdim sizin yüzünüzden diye bunda da kimseye dokundurtmuyorum sizde yapmayın, zaten Allah bi sistem yaratmış kollar eller ileri geri hızlı hızlı hareket edecek ki kaslar gelişecek büyük insan değiller ki bassın kasları çalışsın canım benim izin vermeyin kimsenin yapmasınada
Gitmez olaydim Nilgüncüm.O agladi,ben agladım.Arabadan inemedik bile festivaya geldigimizde.Sadece bizim oncesinde baska bi yerde yemek yememize musaade etti.Gitmek lazim canim da rahat bi tip olmak gerekiyor.Ben kendim cok stresli biriyim.Gidene kadar kafamda bi suru soru vardi.Bwnim stresim ona yansiyr.Ins.sizin güzel gecerİyi cesaret ettin gittin
Boşver böyle böyle alışacaklar
Bende inşallah ilk gezmemi ptesi yapmayı planlıyorum
Bizimki gece daha bi huysuz ama olsun
Alışsın
Çıkmadan da olmaz artık
Kızlar 2. ay aşımız dündü, dediğiniz gibi 3 gün banyo yaptırmayın dedi hemşire. Ağrı ateş olursa Calpol verdi.
İlk gün ateş yoktu ama bugün biraz var gibi. Termometre 37 ölçüyor ama. Bana mo öyle geliyordur, yoksa 2. Ya da 3. Gün de başlayabilir mi ateş?
Ben de o yüzden ilaçsız atlatalım diye sabrediyorum canım ama inşallah çok ağrısı yoktur37 ateş değil canım
O kadar olur
38im üstüne çıkarsa ateşi vardır
Bana ateş var gibi gelip termometre 37 gösterince bozuk mu acaba dedim. Wewell marka dijital termometre.Canım 37 cok deegl ıcuncu gunde ates cıkmaz bıldıgım kadaryla
Yok kuzum bişey olmamıştır merak etme sadece omuzda tutarken kol popo altında olmasın üstünde tek kolunuda el enseden kafaya doğru kolun devamınıda sırta destekle dik tutun bişey olmaz vücudunu taşıyamazlar ondan dolayı yamuk durmaları normal ama bizim ki bayaa yamukdu yatarken bile bi resmi bulsam atacağım dur bak bi daha bakayımBizim kız da omzuma alınca yamultuyor kendini
Omzuma değil koluma doğru yatıyor
Şüphelendim bak
Bayadır öyle
Yamulmamıştır dimi
Nasıl kontrol edicem canım
Asla popo altından tutmayın canımCanım bzde sırtını kendımıze dayayp bı elle popodan destek verıyorz yapmayalım o zaman onu
Aaa bende hep omuzda tutunca elim popoda diger elim sirtinda ve beli boslukta kaliyor.demek iyi degilmis.allah razi olsun senden yine bizleri bilgilendirdin.Bakın kızlar bu benim 3. Kızım bariz belli burda 3 buçuk aylık sanki bedeninin bi tarafı belinin yanına doğru toplanıyordu kesinlikle elle düzeltemiyordum yani sertti ama egzersiz yüzme korse ve fizik tedavi ile normale döndürdük sizinkilerde bişey yoktur merak etmeyin sadece dediklerimi yapın bebeği oturtmaya kolla destekli bile olsa yapmayın oturur gibi kolunuza oturtup beli boşta kalacak şekilde omuzda taşımayın bunlar yeterli dik dursun bebek yeter 6 aydan önce oturtma denemeleri çok tehlikeli, özellikle ikinci resimdeki kalça vr bacağın şekli çok belli yana doğru
Allah sizden de razı olsun canım benim ❤Aaa bende hep omuzda tutunca elim popoda diger elim sirtinda ve beli boslukta kaliyor.demek iyi degilmis.allah razi olsun senden yine bizleri bilgilendirdin.
Ben bebek arabasini cok kullaniyorum rvin cevresinde de arabada gezdiriyorum neredeyse her gün. Oğlum bayiliyor. Genellikle de uyuyor. Hatta bir defasinda annemlere kadar yürüdüm. O kadar da yakin değil.Ben hiç çıkmadım daha
Arada evde gezdireyim alışsın diye koyuyorum bebek arabasına
5-10dk fln duruyor
Ama dışarda belki uyur
Benimki biraz huysuz
Omuzda uyuyor 2 gündür sadece
Dün kaç saat salladık çarşafta
Bana mısın demedi
Çok aklında kaldıysa bir götür doktora o zaman canım
İçinder dert olacağına
Benim kızın da kakada yine siyahımsı şeyler vardı
Tahlil yaptırmak şart oldu artık bana da
Yaptırmasam içime dert olacak, eşime dert yanıcam
O da kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye
Yarın bi gideriz herhalde
Bana ateş var gibi gelip termometre 37 gösterince bozuk mu acaba dedim. Wewell marka dijital termometre.
Huysuzlandıkça emzirip uyutmaya çalışıyorum ağrısı varsa hissetmesin diye.
Asla popo altından tutmayın canım
Bende hep tutuyorum popo altındanAsla popo altından tutmayın canım
Bakın kızlar bu benim 3. Kızım bariz belli burda 3 buçuk aylık sanki bedeninin bi tarafı belinin yanına doğru toplanıyordu kesinlikle elle düzeltemiyordum yani sertti ama egzersiz yüzme korse ve fizik tedavi ile normale döndürdük sizinkilerde bişey yoktur merak etmeyin sadece dediklerimi yapın bebeği oturtmaya kolla destekli bile olsa yapmayın oturur gibi kolunuza oturtup beli boşta kalacak şekilde omuzda taşımayın bunlar yeterli dik dursun bebek yeter 6 aydan önce oturtma denemeleri çok tehlikeli, özellikle ikinci resimdeki kalça vr bacağın şekli çok belli yana doğru
Benimki 5dk durmuyor ya bebek arabasındaBen bebek arabasini cok kullaniyorum rvin cevresinde de arabada gezdiriyorum neredeyse her gün. Oğlum bayiliyor. Genellikle de uyuyor. Hatta bir defasinda annemlere kadar yürüdüm. O kadar da yakin değil.
Oyy korktm şimdi benYok kuzum bişey olmamıştır merak etme sadece omuzda tutarken kol popo altında olmasın üstünde tek kolunuda el enseden kafaya doğru kolun devamınıda sırta destekle dik tutun bişey olmaz vücudunu taşıyamazlar ondan dolayı yamuk durmaları normal ama bizim ki bayaa yamukdu yatarken bile bi resmi bulsam atacağım dur bak bi daha bakayım
Düzellttiğinde tekrar resimdeki hali mi alıyordu canımBakın kızlar bu benim 3. Kızım bariz belli burda 3 buçuk aylık sanki bedeninin bi tarafı belinin yanına doğru toplanıyordu kesinlikle elle düzeltemiyordum yani sertti ama egzersiz yüzme korse ve fizik tedavi ile normale döndürdük sizinkilerde bişey yoktur merak etmeyin sadece dediklerimi yapın bebeği oturtmaya kolla destekli bile olsa yapmayın oturur gibi kolunuza oturtup beli boşta kalacak şekilde omuzda taşımayın bunlar yeterli dik dursun bebek yeter 6 aydan önce oturtma denemeleri çok tehlikeli, özellikle ikinci resimdeki kalça vr bacağın şekli çok belli yana doğru
Bende aynı senin gibi stresli biriyim olaylar karşısında sakin kalmayı beceremem biz 1 2 sefer ev gezmesi disinda bi yere gitmedik henüz iyi cesaret ettin ama sonu husran:)Gitmez olaydim Nilgüncüm.O agladi,ben agladım.Arabadan inemedik bile festivaya geldigimizde.Sadece bizim oncesinde baska bi yerde yemek yememize musaade etti.Gitmek lazim canim da rahat bi tip olmak gerekiyor.Ben kendim cok stresli biriyim.Gidene kadar kafamda bi suru soru vardi.Bwnim stresim ona yansiyr.Ins.sizin güzel gecer
Aynen canımO zaman safece haz cıkarrken ttfumz gbı tutucaz su an