Benim de ayak baş parmaklarımArtık hangisini almak isterse:))) sendr mi olmuştun canım dolama dilekde parmakdan ağrı çekiyordu
Canım internette en ufak bişeye bile en kötüsü yazıyorNilguncum mrb.Minigim uykudan cok korkarak uyaniyor.Gozlerini kocaman aciyor,aglıyr.Nette nörolojik sorunlar falan yaziyor.Cok moralim bozuk.Doktora gotursem burda cocuk norolijisi yok.Izmire gotursem bosuna mi gtrmus olurum diye dusunuyorum.Kan tahlilleri,eeg,mr bi suru tetkik.Yavrumun canini yakacaklarHic keyfim yok yani.Esim de normal,bebekler korkar diyor.Koala anneye de danısmıstim.O da sıkıntı yoktur demisti.Allahim boyle sıkıntılar vermesin kimseye.Gaz maz en basiti.Yaninda korkuyla bekliyrum.Onu o korkmus haliyle gormek bitiryr beni
Eşinin yanında olması iyiEşim arkamda ama annesi canım ne yapsın evet kesin karışırdı ama şimdi birşey diyemiyor para konusunda: (
Ne tuhaf hastalık. Ne diye doğum yapan anneleri buluyorsa...Ben ben ben
Antibiytik ve krem aldı eşim
Arkadaş doktor ona foto atmıştık
İlaçlarımda her ihtimale karşı çocuk doktorumuza da sorduk kullanabilrsin demişti
Ben yine de ilacı içmiyim kremi kullanayım dedim
2 yerdeydi başka parmağımda da çıkmış gün farkettim
Antibiyotiğe de başladım
Tüm parmakları sarmadan kurutayım diye
Yok ama son gunlerde sıklastı.Dun baya yapti.Moro refleksi gibi ama daha siddetlisi canimCanım internette en ufak bişeye bile en kötüsü yazıyor
Eşim hep der bakma internete diye
Dolama için bile kemik erimesine kadar gider yazıyor
Sen bi takip et bakalım
Olmadı geçmezse için rahat etsin diye bi götürürsün
Belki belli bir dönemde yapıyorlardır bebişler
Benimki de arada öyle yapıyor
Seninki hep mi öyle uyanıyor canım
Ben bir parmagın durumunu takip edeyim aşırı bir durumu yok. Kötüye giderse sana yazarım. Kantaron sürerim şimdi ben.Kullanabilir dedi doktorumuz
Dün içtim canım
Prospektüste kullanmasın yazıyor ama firmalar onu yazmak zorundaymış
2 doktor da kullan dedi
Hatta eşim eczaneden alırken de sormuş
O da kullanabilir demiş
Ben önce tek kremi deneyeyim dedim ama başka parmağa da geçince dün başladım
Şimdi tekrar içcem antibiyotik
Atayım sana fotoları
Sen de sor istersen doktoruna
Ekran görüntüsü aldım canım. Çok sağol.
Saç boyama, kaş aldırma falan filan falan filan....Oğluma babası bakıyor,ben kuaföre kaçtım. Çok mutluyum
Evet canım o bakacak ama yaza kadar seneye nasıl olur bilmiyorumE Esseyel bana o kadar cok insan dedi ki gerekirse tüm maaşını bakiciya harca ama asla işini bırakma. Annem bile ben ağlıyorum sizliyorum diye tek sen degilsin çocuğunu bırakıp işe giden diye kızmıştı. Annem de öğretmen senelerce kardeşime babannem baktı. Eğer bebeği kaynanana bırakıyorsan ondan sorun çıkartıyor olabilir mi?
Yok canım ya can çıkar huy çıkmaz :Esınn annesıne kanmaması guzel cnm en onemlısı o.. sende bazen sagır olacaksın o kendını bılmez kadına karsı kımı zamanda yerı gelınce lafı gedıgıne otrtacaksın.. oylelerı varya gun gelır o hakkını yedıgı gelınıne muhtac olur allah goruyo bılıyo ya o yeter o kadnda o yastaan snra degsmez sanmam
Tayin süremin dolmasını bekliyorum canım hem bebek de biraz büyür en iyisi sanırım yeni bir şehir yeni bir düzenEşinin yanında olması iyi
Annesini tanıyor en azından
O durumu ben de bilirim
Benim annem de biraz fenadır
Ne diyecekse pat diye söyler, her şeye karışır
Abimin eşi de alıştı artık bu duruma
Başta çok tartışıyorlardı ama artık cevap vermiyor
Araları da limoni tabi hep
İmkanın varsa gidin başka bir şehire
Orda kurun hayatınızı
Uzak olunca o kadar karışıp laf da edemez canım
Yok daha saç boyamaya gelmedim. Boyatacağım aslında da kocama bırakamam 3-4 saat :)) Hava ısınsın yanımda götürürüm diye bekliyorumSaç boyama, kaş aldırma falan filan falan filan....
Canım rezene iç bence faydasını görürsünSelam kizlar.. canım aşırı sıkkın.. sol göğsüm de süt azaldı sanırım çünkü oğlum uzun saatler uyuyor bende sağım yapmadım (benim essekligim) Avent elektrikli vardı bende uzun sürüyor diye tembellik ettim gece kalkıp sagmalar zor geldi.. sonuç hem sütüm azaldı hem de 2. Ay kgsu öyle çok degildi. 5100 gr idi. İlk ay sa başı emzirdigim için güzel kg almıştı. Bu emdiği süt ona nasıl yetiyor aklım almıyor ağlama fln da yok yani her şeyi düzenli allaha şükur ama sütüm azaldı işte. Aradım bugün hastane tipi sagma mak siparişi verdim. Düzenli sağıcam bakalım inş çok geç olmadan sol göğsü kurtaririm
Nasıl olayım canım Elhamdülillah diyelimCanım sen nasıl olsn daha ıyısındr ınsallah
İyi yapmışsın canım zaten batma yada yandaki eti çekerek kesmekden kaynaklanıyorBenim de ayak baş parmaklarım
Kestikten sonra oldu
Şimdi ayak orta parmağımda kızarmış dün
İltihap vardı azıcık
Korkup başladım antibiyptiğe
Uyusun ya ne istiyorsun çocuktan :)Nasıl olayım canım Elhamdülillah diyelimgece bebek uyuyor niye bu kadar uyuyor diye uykum kaçıyor uyuyon çocuğu yanıma yatırıp uyandırmaya çalışıyorum kafayı yedim galiba sen nasılsın kuzum yavru nasıl sizdede bit var mı
Akşam nohut yemeği yedimya acaba gaz yerine uykumu yaptı eğer öyleyse sabah kahvaltıda bile yerim :))Uyusun ya ne istiyorsun çocuktan :)