Kızlar günaydın canım cok sıkkın dün aksam nerdeyse hiç uyuyamadım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşimle üniversitede tanıstık sonrasında evlendik evlenirken ailemi karsıma aldım kacmadım ama cok gönülsüz verdiler ailede ve cevrelerinde tek severek evlenen biz varız herkes ailenin istediği kişiyle evlenmiş başlarda sorun yoktu bebek olana kadar ama bebek olduktan sonra kayınvalidem loğusalığımda cok sey yaptı asla unutamayacağım cok tartısmaşarımız da oldu. Ama eşime söz verdim artık karsılık vermicem diye . öğretmenim devlette yarım gün çalışıyorum öğlende gidip aksam geliseverekok ağır bir işim yok ve cok severek yapıyorum ama niyeyse çalışıyor olmam kayınvalidemin cok zoruna gidiyor gecen bana vicdansız dedi cocuğumu bırakıp işe gideceğim için dünde eşimin arkadasları geldi kızla daha yeni tanıstık ben içerde bebeği emziriyorum onlar kapıda konuşuyor kıza soruyor sen çalışıyor musun diye oda yok dedi ne işin var otur evde çocuğuna bak ben çok kınadım heralde hiç istemiyorum ama napayım başıma geldi diyor
( kızlar artık cok yoruldum ne yaparsam yapayım anlamıyor sürekli. Bana vicdan yaptırıyor ben cok mu kötü bir anneyim ki çalışmak istemekle
(