Hahaha :)) Ya gaz olacaksa her türlü oluyor. Ben artık yediklerime çok takılmıyorumAkşam nohut yemeği yedimya acaba gaz yerine uykumu yaptı eğer öyleyse sabah kahvaltıda bile yerim :))
:)) aynen bundan sonra bende rahat olacağım bi yan etkisini görmedim şu saate kadar bundan sonra da olmaz herhalde zaten normalde de ağlıyor :))Hahaha :)) Ya gaz olacaksa her türlü oluyor. Ben artık yediklerime çok takılmıyorum
Gelsin çiğ köfteler :))):)) aynen bundan sonra bende rahat olacağım bi yan etkisini görmedim şu saate kadar bundan sonra da olmaz herhalde zaten normalde de ağlıyor :))
Ohiiiii cesaretlendirdin beni :)))Gelsin çiğ köfteler :)))
Ah bu kaynanalar Yok mu kaynanalar. Sen eşinle güzelce anlaşıyorsundur kesin e kayınvalide arada şikayet etmeye kalksa eşin tınlamıyordur. Kaynanan da bunu çalışıyor olmana bağlıyordur. Yani ayakların üzerinde duruyorsun kararları falan ortak alıyorsun ezilmiyorsun ya en çok o zoruna gidiyordur. Hiç takma Canım tabi ki hepimiz isteriz çocuklarımızla gün boyu beraber olalım ama yarım gün De hiç sıkıntı değil tam gün çalışanlar ne yapsın o zaman? Biz de çocuklarımıza iyi bir gelecek vermek için çalışıyoruz. Hem bize de iyi geliyor sürekli evde kal çocukla uğraş bıkıyor insan. Merak etme çalışanların geneli yaşıyor bu durumu. Gül geç sen Canım o da sinir olsun otursun yerineKızlar günaydın canım cok sıkkın dün aksam nerdeyse hiç uyuyamadım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız eşimle üniversitede tanıstık sonrasında evlendik evlenirken ailemi karsıma aldım kacmadım ama cok gönülsüz verdiler ailede ve cevrelerinde tek severek evlenen biz varız herkes ailenin istediği kişiyle evlenmiş başlarda sorun yoktu bebek olana kadar ama bebek olduktan sonra kayınvalidem loğusalığımda cok sey yaptı asla unutamayacağım cok tartısmaşarımız da oldu. Ama eşime söz verdim artık karsılık vermicem diye . öğretmenim devlette yarım gün çalışıyorum öğlende gidip aksam geliseverekok ağır bir işim yok ve cok severek yapıyorum ama niyeyse çalışıyor olmam kayınvalidemin cok zoruna gidiyor gecen bana vicdansız dedi cocuğumu bırakıp işe gideceğim için dünde eşimin arkadasları geldi kızla daha yeni tanıstık ben içerde bebeği emziriyorum onlar kapıda konuşuyor kıza soruyor sen çalışıyor musun diye oda yok dedi ne işin var otur evde çocuğuna bak ben çok kınadım heralde hiç istemiyorum ama napayım başıma geldi diyor( kızlar artık cok yoruldum ne yaparsam yapayım anlamıyor sürekli. Bana vicdan yaptırıyor ben cok mu kötü bir anneyim ki çalışmak istemekle (
Ben hiç çıkmadım dahaKizlar bebekle hic avmye gittiniz mi?Benim büyuk kızim cok gitmek istiyor.3 aydr gitmiyr hic bi yere.Babasi gtrcekri ama benim de gelmemi istyr.Ben de bebekle gitmeye korkuyorum.Rezil olmak da var:)Arabasiyla durur mu ki?
Kaç haftadır ben de gidicemOğluma babası bakıyor,ben kuaföre kaçtım. Çok mutluyum
Oyy nasıl canım istiyorGelsin çiğ köfteler :)))
Azaldığını nasıl anladın canımSelam kizlar.. canım aşırı sıkkın.. sol göğsüm de süt azaldı sanırım çünkü oğlum uzun saatler uyuyor bende sağım yapmadım (benim essekligim) Avent elektrikli vardı bende uzun sürüyor diye tembellik ettim gece kalkıp sagmalar zor geldi.. sonuç hem sütüm azaldı hem de 2. Ay kgsu öyle çok degildi. 5100 gr idi. İlk ay sa başı emzirdigim için güzel kg almıştı. Bu emdiği süt ona nasıl yetiyor aklım almıyor ağlama fln da yok yani her şeyi düzenli allaha şükur ama sütüm azaldı işte. Aradım bugün hastane tipi sagma mak siparişi verdim. Düzenli sağıcam bakalım inş çok geç olmadan sol göğsü kurtaririm
Ben gittim tatlım bebek arabasında duruyor bizim ki hatta daha güzel uyuyorKizlar bebekle hic avmye gittiniz mi?Benim büyuk kızim cok gitmek istiyor.3 aydr gitmiyr hic bi yere.Babasi gtrcekri ama benim de gelmemi istyr.Ben de bebekle gitmeye korkuyorum.Rezil olmak da var:)Arabasiyla durur mu ki?
Bizim ki de emziksiz uyumuyor canimAynen acken ancak bes dk oyalanır emzıkle zaten sut gelmeynce aglar.. bızımkıde emzıksız ıykuya dalmıyo
Canim biz 22 yasindaydik evlendigimizde ben ona göre daha olgunum düşüncelerim davranislarim daha olgun hiçbir zmaan sorumluluktan kaçmadım ailen.Oyle yetiştirdi benim eşim ise tam tersi hani derler ya erkekler geç olgunlasirmis gerçekten oyleymis25 yasnda demstn dımı cnm ben 28 yasndayım dusundumde 25 yasndaylen bı senelık ewlıydım ewde tabak canak kırıyodum kavga ederken smdı yapmam mesela o zaman cahıllıkmıs yanı gerk yokms zamanla olgnlastm demekkı :) esbde ınsallah anlar yaptgı hataları
Benim sol göğsümde belirgin azalma oldu ben 3 5 sa emzirme den beklettim beklettim bu sefer göğüs bu kadar süt bu çocuğa yetiyor demekki diye az üretime geçti şimdi belirgin şekilde sol göğsüm de süt azaldı. Oğlum 6 7 sa uyuyor benim gece uykusunu doktoru da sakın uyandirma dediği icin uyandırmadim kalktığında güzel emiyor doyuyor çişli bezler de kaka da fln hiç bir sıkıntı yok. Ama benim sütüm azaldi emme araları uzadığı için. Sağdigim sütleri biberonla içiriyorum dışarı ciktigimizda yanıma alıyorum oldukça rahat oluyor.Azaldığını nasıl anladın canım
Ben hiç sağmıyorum artık
Dolsa da bekletiyorum emsin diye
Bu süt üretimi bebeğimizin ihtiyacı kadar olmuyor mu
Kaçar kg aldı ilk 2 ay
Bizim de aldığımız kg lar çok değil
Ama ben doyduğunu düşünüyorum
Çişli bezleri mi azaldı canım
Bana dün o grupta 3-5saat aç kalabilir kendi talebini bekleyin emmesi için yazmışlardı
Kanalımın tıkandığı gün ve ertesi gün çok azdı benim sütüm de
O gün doymadığını hissettim az az çiş yaptı yavrum
Memede de uzun kaldı
Sanki tekrar düzene girdi
Dolu bekletmek riskli de sağdıklarını nasıl vereceksin
Bi de benimki emme konusunda sıkıntılı
Yakında takla attırıp emzirtecek
Aventle düzenli sağsaydın emzirme sonralarında yine artmaZ mıydı canım
Ben doktoruma sormuştum kiralama yapayım mı diye
Gerek yok sürekli emzir demişti
Benimkini ikna etmek zor tabi memeye
Bu arada doktora sorsam eminim bana da kiralama yapma takılma emzir gitsin diyecek bu zamana kadar öyle yaptım zaten ama süt azaldı işteAzaldığını nasıl anladın canım
Ben hiç sağmıyorum artık
Dolsa da bekletiyorum emsin diye
Bu süt üretimi bebeğimizin ihtiyacı kadar olmuyor mu
Kaçar kg aldı ilk 2 ay
Bizim de aldığımız kg lar çok değil
Ama ben doyduğunu düşünüyorum
Çişli bezleri mi azaldı canım
Bana dün o grupta 3-5saat aç kalabilir kendi talebini bekleyin emmesi için yazmışlardı
Kanalımın tıkandığı gün ve ertesi gün çok azdı benim sütüm de
O gün doymadığını hissettim az az çiş yaptı yavrum
Memede de uzun kaldı
Sanki tekrar düzene girdi
Dolu bekletmek riskli de sağdıklarını nasıl vereceksin
Bi de benimki emme konusunda sıkıntılı
Yakında takla attırıp emzirtecek
Aventle düzenli sağsaydın emzirme sonralarında yine artmaZ mıydı canım
Ben doktoruma sormuştum kiralama yapayım mı diye
Gerek yok sürekli emzir demişti
Benimkini ikna etmek zor tabi memeye
Inşallah canim insallahHep böyle gider inşallah canm .
Kizlar bu arada bebeklerinizi sıkıca giydirip ağzını kapatıp çıkarın dışarıya bebek arabasıyla. Temiz hava onlar için çok faydalı evde tutmayın yavruları. Korkmayın hasta olmazlar güzelce giyindikten sonra kulakları ve ağzı kapalı olsun yeter. Ben 20 gunluk ten beri çıkarıp dolastiriyorum belki de o yüzden uykuları düzenliBen hiç çıkmadım daha
Arada evde gezdireyim alışsın diye koyuyorum bebek arabasına
5-10dk fln duruyor
Ama dışarda belki uyur
Benimki biraz huysuz
Omuzda uyuyor 2 gündür sadece
Dün kaç saat salladık çarşafta
Bana mısın demedi
Çok aklında kaldıysa bir götür doktora o zaman canım
İçinder dert olacağına
Benim kızın da kakada yine siyahımsı şeyler vardı
Tahlil yaptırmak şart oldu artık bana da
Yaptırmasam içime dert olacak, eşime dert yanıcam
O da kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye
Yarın bi gideriz herhalde
Amin insallah kuzum insallahİyi bari özlemişşşşaman olmasın kuzum bi daha inşAllah
Esim de cok kıziyr bana.Ben hamileligimo de zehir ettim bi suru sey yüzunden.Simdi de bu gunlerimi...Teyzem de nazar var cocukta dyr.Birisine okuttuk.Cocugun ustunde agirlik var dedi.Allahim kotu gozlerden korusum yavrularimizi.Bi kac gun daha gozlemleyeyim ,olmadı gotururum canim ama ins.gerek kalmaz.Cunku tetkikler cok zorBen hiç çıkmadım daha
Arada evde gezdireyim alışsın diye koyuyorum bebek arabasına
5-10dk fln duruyor
Ama dışarda belki uyur
Benimki biraz huysuz
Omuzda uyuyor 2 gündür sadece
Dün kaç saat salladık çarşafta
Bana mısın demedi
Çok aklında kaldıysa bir götür doktora o zaman canım
İçinder dert olacağına
Benim kızın da kakada yine siyahımsı şeyler vardı
Tahlil yaptırmak şart oldu artık bana da
Yaptırmasam içime dert olacak, eşime dert yanıcam
O da kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye
Yarın bi gideriz herhalde
Agzını nasil kapatyrsun canim?Kizlar bu arada bebeklerinizi sıkıca giydirip ağzını kapatıp çıkarın dışarıya bebek arabasıyla. Temiz hava onlar için çok faydalı evde tutmayın yavruları. Korkmayın hasta olmazlar güzelce giyindikten sonra kulakları ve ağzı kapalı olsun yeter. Ben 20 gunluk ten beri çıkarıp dolastiriyorum belki de o yüzden uykuları düzenli