2017 Aralık Anneleri

Düzelir. Uzaklıkta bazen iyidir..

Ay
Ayyy zaten kadınlar en çok hemcinslerinden zarar görür onun geçmişten bir acısı var ve bunu senden çıkarıyor buda onun özgüveninin olmadığını ortaya çıkarıyor böyle yaparak geçmişte yaşadığı gördüğü kötülükleri senden çıkararak tatmin ediyor ruhunu ama sen boşver canım evet tayin çok iyi bir çözüm olabilir kökten

Hayatım bak ben de iki gündür çalışıyorum hem de tüm gün. Hiç olur mu öyle şey. Calismak senin psikolojine de iyi gelecek. Sana haksizlik etmis. Eşin bu konuda destekcin olmalı.

Evet canım ben hep düşünürüm büyüyorlar sen çabalıyorsun yavrun için bi gün birini seviyor nasıl olacak falanlar filanlar...... Kim ister canım aklım uçuyor düşünürken bile.... Rabbim kalbi imandan vicdandan merhametden yoksul kimseleri evlatlarımızdan uzak tutsun.......

Ben ben ben
Antibiytik ve krem aldı eşim
Arkadaş doktor ona foto atmıştık
İlaçlarımda her ihtimale karşı çocuk doktorumuza da sorduk kullanabilrsin demişti
Ben yine de ilacı içmiyim kremi kullanayım dedim
2 yerdeydi başka parmağımda da çıkmış gün farkettim
Antibiyotiğe de başladım
Tüm parmakları sarmadan kurutayım diye

İyi ki çalışıyorsun,
Kendin para kazanmasan harcağına da laf ederdi belki kayınvaliden
Eşin ne diyor böyle durumlarda
Çok zordur eminim ama duyma Canım
Tartışmaya girip canını bile sıkma

Emziren anneler kullanabilir mi?

E Esseyel bana o kadar cok insan dedi ki gerekirse tüm maaşını bakiciya harca ama asla işini bırakma. Annem bile ben ağlıyorum sizliyorum diye tek sen degilsin çocuğunu bırakıp işe giden diye kızmıştı. Annem de öğretmen senelerce kardeşime babannem baktı. Eğer bebeği kaynanana bırakıyorsan ondan sorun çıkartıyor olabilir mi?

Emziren anneler kullanabilir mi?
Kullanabilir dedi doktorumuz
Dün içtim canım
Prospektüste kullanmasın yazıyor ama firmalar onu yazmak zorundaymış
2 doktor da kullan dedi
Hatta eşim eczaneden alırken de sormuş
O da kullanabilir demiş
Ben önce tek kremi deneyeyim dedim ama başka parmağa da geçince dün başladım
Şimdi tekrar içcem antibiyotik
Atayım sana fotoları
Sen de sor istersen doktoruna

Esınn annesıne kanmaması guzel cnm en onemlısı o.. sende bazen sagır olacaksın o kendını bılmez kadına karsı kımı zamanda yerı gelınce lafı gedıgıne otrtacaksın.. oylelerı varya gun gelır o hakkını yedıgı gelınıne muhtac olur allah goruyo bılıyo ya o yeter o kadnda o yastaan snra degsmez sanmam

Oglum ıkı saate yakın uyudu ama bn uyuyamadım cay ıctm yattım ondanmıdt nedr... oda uyandı zaten kapı carpma seslerı gelıho yandanmıdr alttnmıdr anlamadım gt kafasına gecır kapıyı dıho ıcımden bır sesss

Amin canım benim İnşAllah :))

B brc1011
Canım naslsın
İyisinizdir umarım
Yoksun dünden beri sanki
Merak ettim
Nilguncum mrb.Minigim uykudan cok korkarak uyaniyor.Gozlerini kocaman aciyor,aglıyr.Nette nörolojik sorunlar falan yaziyor.Cok moralim bozuk.Doktora gotursem burda cocuk norolijisi yok.Izmire gotursem bosuna mi gtrmus olurum diye dusunuyorum.Kan tahlilleri,eeg,mr bi suru tetkik.Yavrumun canini yakacaklarHic keyfim yok yani.Esim de normal,bebekler korkar diyor.Koala anneye de danısmıstim.O da sıkıntı yoktur demisti.Allahim boyle sıkıntılar vermesin kimseye.Gaz maz en basiti.Yaninda korkuyla bekliyrum.Onu o korkmus haliyle gormek bitiryr beni

İyi ki çalışıyorsun,
Kendin para kazanmasan harcağına da laf ederdi belki kayınvaliden
Eşin ne diyor böyle durumlarda
Çok zordur eminim ama duyma Canım
Tartışmaya girip canını bile sıkma
Eşim arkamda ama annesi canım ne yapsın evet kesin karışırdı ama şimdi birşey diyemiyor para konusunda: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…