Biz de karar verdik bakalim canım ins.huzursuz olmazBen gittim tatlım bebek arabasında duruyor bizim ki hatta daha güzel uyuyor
Atkısı var dışarı çıktığımızda ağzını kapatiyormAgzını nasil kapatyrsun canim?
Canim biz 22 yasindaydik evlendigimizde ben ona göre daha olgunum düşüncelerim davranislarim daha olgun hiçbir zmaan sorumluluktan kaçmadım ailen.Oyle yetiştirdi benim eşim ise tam tersi hani derler ya erkekler geç olgunlasirmis gerçekten oyleymis
Nasıl olayım canım Elhamdülillah diyelimgece bebek uyuyor niye bu kadar uyuyor diye uykum kaçıyor uyuyon çocuğu yanıma yatırıp uyandırmaya çalışıyorum kafayı yedim galiba sen nasılsın kuzum yavru nasıl sizdede bit var mı
Valla öyleBebelerde ne yapsa yaranamıyo bıze
Yok bzde bıt yokta mercımek kadr bısey yapşmış sacınn arkasına onu kestık aksam
Valla ben bulduğumu yiyorum artık :))Oyy nasıl canım istiyor
Hamileliğimde eşime etsiz yaptırdım hep
Keşke daha çok yeseymişim diyorum
Baharatlı olduğu için yiyemiuoruz biz onu değil mi
Bende havanın güneşli olduğu zamanlarda hep çıkardım şimdi yağmurlu ve kapalı pek bebek arabasıyla gezmeye çıkamıyoruz ama ev gezmemizden geri kalmıyoruz.Kizlar bu arada bebeklerinizi sıkıca giydirip ağzını kapatıp çıkarın dışarıya bebek arabasıyla. Temiz hava onlar için çok faydalı evde tutmayın yavruları. Korkmayın hasta olmazlar güzelce giyindikten sonra kulakları ve ağzı kapalı olsun yeter. Ben 20 gunluk ten beri çıkarıp dolastiriyorum belki de o yüzden uykuları düzenli
Aynen rüzgarlı oldu mu çıkarmıyorum yel alır diye. Ev gezmeleri de olmasa iyice bunalıma girerim ben. Hiç bi zaman ev kuşu olamadım üstüme üstüme geliyor sanki duvarlarBende havanın güneşli olduğu zamanlarda hep çıkardım şimdi yağmurlu ve kapalı pek bebek arabasıyla gezmeye çıkamıyoruz ama ev gezmemizden geri kalmıyoruz.
Aynen bende öyle eşimle gezmeyi çok seviyoruz ilk zamanlar ben ev gezmesi de olsa korkuyordum ama şimdi alıştım daha rahatım evfe kapalı kaldıkça bunalıyor insan.Aynen rüzgarlı oldu mu çıkarmıyorum yel alır diye. Ev gezmeleri de olmasa iyice bunalıma girerim ben. Hiç bi zaman ev kuşu olamadım üstüme üstüme geliyor sanki duvarlar
Canım bizim 1 ay önce yaşadığımız durum ben yorum yapayım istedim. Aynı şekilde hiriltilar geliyordu gece ve sabah kalktığımızda gün içinde bir şey yoktu. Eşime soylemistim abartma odada burnu kuruyor ondan demişti. 2 3 gün sonrasına iyice burnu tıkandı ve o gece ememedi sabah doktora götürdük ciğerlere inmek uzereyken yakaladık hastaligi. Mutlaka götür derim benK Koala_anne sana bişey danışmak istiyorum. Oğlumun bir iki gündür burnunda hırıltı var sanki burnunu temizliyorum pek bişey çıkmıyor ama özellikle geceleri ve sabah uyandığında burnu pişmiş o yüzden hırıltı yapıyormuş gibi ses geliyor gün içinde geçiyor sonra. Eşime doktora götürelim dedim çok abartıyorsun diyor. Bende korkuyorum boğaz enfeksiyonu geçirdim diye acaba ona da mı bulaştırdım diyorum ama başka bi değişiklikte yok oğlumda. Sen tecrübelisin bi yol göster bana.
Valla öyleaman bu bit olayına çok gülüyorum aklıma geldikçe
Hadi ya bende endişeleniyorum eşim çok pipiriklisin diyor bana o zaman hemen götürelim. Çok sağol canım inşallah bizimde öyle bişey yoktur.Canım bizim 1 ay önce yaşadığımız durum ben yorum yapayım istedim. Aynı şekilde hiriltilar geliyordu gece ve sabah kalktığımızda gün içinde bir şey yoktu. Eşime soylemistim abartma odada burnu kuruyor ondan demişti. 2 3 gün sonrasına iyice burnu tıkandı ve o gece ememedi sabah doktora götürdük ciğerlere inmek uzereyken yakaladık hastaligi. Mutlaka götür derim ben
Canım bi göstermek de fayda var sonuç da bi enfeksiyon geçirdin ve mikrop savunmasız anı kollar ne olur olmaz baksın dr en azından için rahatlar bakma sen eşler hep abartıyorsun lafını çok sever dinleme git dr aK Koala_anne sana bişey danışmak istiyorum. Oğlumun bir iki gündür burnunda hırıltı var sanki burnunu temizliyorum pek bişey çıkmıyor ama özellikle geceleri ve sabah uyandığında burnu pişmiş o yüzden hırıltı yapıyormuş gibi ses geliyor gün içinde geçiyor sonra. Eşime doktora götürelim dedim çok abartıyorsun diyor. Bende korkuyorum boğaz enfeksiyonu geçirdim diye acaba ona da mı bulaştırdım diyorum ama başka bi değişiklikte yok oğlumda. Sen tecrübelisin bi yol göster bana.
Susma tabi sen kendi hissiyatınla hareket et zaten anne hissederAman canım ben yenı ogrendım bebıs konusnda herkese kafayı takmamayı byle daha rahatmıss.. amma cocugua zarar gelecek bı tavır davrans yada sorumsuzluk yapan olrsa o zaman görür kım olrsa olsun susmaamm susamammm
Benimde bekliyor bir göğsüm 4-5saatBenim sol göğsümde belirgin azalma oldu ben 3 5 sa emzirme den beklettim beklettim bu sefer göğüs bu kadar süt bu çocuğa yetiyor demekki diye az üretime geçti şimdi belirgin şekilde sol göğsüm de süt azaldı. Oğlum 6 7 sa uyuyor benim gece uykusunu doktoru da sakın uyandirma dediği icin uyandırmadim kalktığında güzel emiyor doyuyor çişli bezler de kaka da fln hiç bir sıkıntı yok. Ama benim sütüm azaldi emme araları uzadığı için. Sağdigim sütleri biberonla içiriyorum dışarı ciktigimizda yanıma alıyorum oldukça rahat oluyor.
Bende korkuyorumBu arada doktora sorsam eminim bana da kiralama yapma takılma emzir gitsin diyecek bu zamana kadar öyle yaptım zaten ama süt azaldı işte
Kıyamam sıkılmıştır tabi o daEsim de cok kıziyr bana.Ben hamileligimo de zehir ettim bi suru sey yüzunden.Simdi de bu gunlerimi...Teyzem de nazar var cocukta dyr.Birisine okuttuk.Cocugun ustunde agirlik var dedi.Allahim kotu gozlerden korusum yavrularimizi.Bi kac gun daha gozlemleyeyim ,olmadı gotururum canim ama ins.gerek kalmaz.Cunku tetkikler cok zorBizimki de cok huzurlu bi bebek degil.Cogu zmn hastane gittigimizde kucagima alip tutuyrm.Avmde nolur bilmem ama büyuk kızimi da kırmak istemiyorum.Ins.sıkıntı cıkarmaz
Çiğ köfte yedin mi canımValla ben bulduğumu yiyorum artık :))