2017 Aralık Anneleri

Kızlar biz de bugün 2. Ay aşısı olduk. Çok ağladı kuzum. Ateşi şimdilik yok. 5 saatte bir ağrı kesici steş düşürücü vericem. Yastık olayına ben de erken başladım. Sürekli midesi yukarı çıkıyo yavrumun. Yastık olunca daha rahat. Kayınvalidem ince bi yastık yapmış. Komşumun annesi de emzirme yastığı yapmıştı. Emzirme yastığında uyutuyorum gündüz. Gece se beşiğinde kendi yastığını kullanıyor. Ha bir de 5600 kg olmuş oğluşum. 58 cm de boyu. Maşallah oğluma zayıf doğmuştu :KK43: elhamdulillah toparlanıyor şimdi
Canim masallah yavruna.bizde gecen asimizi olduk bitaneyi.ikisini ise haftaya cagirdi hemsire.bizde 2950 dogmustuk.simdi 58 gunluguz.5 kilo 56 cm.ince yastik kullaniyoz bizde.saglikli buyusunler insallah yavrularimiz. memleketime selam olsun nasil ozledim.:KK43: kismetse mart ortasinda gelecem.

KZlar sankı bazen salya akıyo gbı oglusumda nrmalmı bu diş falan degl dımı sımdıdeno_O

Umdugum gibi olmadi canım,uykuya dalamiyr orda da.Carsafta sallayip,oraya aldık mi uyuyor.

Ay ben cok hıyluyum ya cocukta bana cekecek hamakta uytmam mesela kendım rahat edemem cockta etmezms gbı gelıyo pıjamaları falan şastklerınınıyıce gerdırıp gudırıyorm karnını sıkmasın dıye benım butun takımtılarımı alacak yavrucum:KK17:

Bence saçmalamış canım yaa zaten kullanmadığın şeyi nasıl bırak verme der komik... İyice bi araştırsaydın yavrum yaa şu dr işini tüh üzüldüm valla
Hani veriosan bırak dedi. kontrol etti. Refleks lerin é falan baktı iyi dedi. Bu arada benim bebek 5100 gr. Sizinkiler kaç

Aynn cnm reflu ıcınde baş kımısnn haff yukarda olması onerılıyorya yınede sorayım dedım onurgaya zararı olmasnds
Bu gibi durumlarda yastığı yatağın altına koyup baş kısmı yükseltmek öneriliyor canım direk yastık kullanımı omurgaya zarar diye biliyorum sen yinede doktora danış gittiğinde bence canım

Canm annen kızkardeşin felan yokmu hiç yardıma gelecek mahvoldun 4 çocukla 3 numara bebekten beter yazdıklarından anladığım kadarıyla birde bebekler ağladı mı anne babalarının günahını dokuyomus onlar ağladı mı sakin kalmayı bi basarabilsek:KK43:
Var canım ama aynı şehirde uzak semtlerlerdeyiz ha deyince kimse gelemez annemde hasta kendine zor yetiyor Rabbim hayrlısıyla büyütmeyi nasip etsin bizlere, evet öyle kuzum ama işte delirme noktasına geliyorum bazen ama hiç kıyamıyorum yavrularıma....

Maşallah kızına doğum simdi nasıl zor olmuştur düşünemiyorum:)benim oğlan da dış çıkarırken fazla sorun çıkmamıştı biraz ateş huysuzluk o kadr kısa da sürmüştü çok rahat büyüdü mizmizligi falan yoktur ama çok yaramaz:işsiz: bu kizimda çok nazlı bana çektirecek belli az bisey kıziyorum içini vura vura ağlıyo o zamn da çok tatlı oluyo :anne:dış çıkarma dönemi zorlu geçecek gibime geliyor :110:
Ne sen sooor nede ben anlatayım doğumu:)) ilk kızımda çok zorlu geçti ikinci anlamadık bile pat pat çıkardı üçüncü de zorladı buda zorlayacak gibi... Yanına gidip ne olmuş benim prensesime diyorum anam dudağını büzüp içli içli bir ağlıyor sessizce duran çocuk anlaşılan buda pek nazlı senin dediğin gibi :))

Hani veriosan bırak dedi. kontrol etti. Refleks lerin é falan baktı iyi dedi. Bu arada benim bebek 5100 gr. Sizinkiler kaç
Vermediğim şeyi bırakamam zaten deseydin :)) yaa kuzum başka bi dr git bence senin için rahat değil.... 2 ay 6 günlüğüz 8 gün önce 5.500 gr dı, ama senin bebeiş 2.700 doğdu dr aynı olunca unutmadım:) gayet iyi yani kilosu kuzum

Kızlar ya oğlum 2 3 gündür elini yumruk yapıp emiyor. Ne demek istiyor sizce? Çok aç olmasa bile yapıyor

Biz 75 günlük olduk sabırla bekliyoruz ama gazı azalmışa benzemiyor hatta bazen artıyormuş gibime geliyor. Kızımın 3.ay dolunca bitmişti ama oğlusun geç bitecek galiba. Var mıdır gazı biten Bebek acaba?
Aynen cnm var mı geçen acaba bizimki de gittikçe artıyor hiç ümidim kalmadı :KK43:(

Kızlar ya oğlum 2 3 gündür elini yumruk yapıp emiyor. Ne demek istiyor sizce? Çok aç olmasa bile yapıyor
Bizimki de bayadır yumruk şeklinde ağzına sokmaya hatta iksini birden sokmaya çalışıyor
Açlığındam değil ellerini keşfediyor canım
Herşeyi ağzıyla keşfedecek bir süre :)

Canm bebegin kokuna cok alışmış ondan olabilir bizim kız ağladığı zaman kucağıma alıp göğsüme yatirdigim zamn hemen susuyo ama eşim de hiç susmadan ağladığını farkettim.
Olabilir canım
Bizde geceler zorlu
Gündüz en azından saç kurutmada çok huysuzlanmıyor
Gece misafirliğe gitmeye korkuyorum
Full mesai yapıyoruz
Başkasınım evinde nasıl durur
Denemek lazım mı
O kadar korkuyorum ki
Gidesim var bi yerlere de kızıma güvenemiyorum

Kzlar kan hapı ve vıtamnlerı kullanıyomusunz hala ben untıyorm bu aralar

Olabilir canım
Bizde geceler zorlu
Gündüz en azından saç kurutmada çok huysuzlanmıyor
Gece misafirliğe gitmeye korkuyorum
Full mesai yapıyoruz
Başkasınım evinde nasıl durur
Denemek lazım mı
O kadar korkuyorum ki
Gidesim var bi yerlere de kızıma güvenemiyorum

Kendini rahat hissedebileceğin bi yakının varsa gidin misafirliğe. Belki hoşuna gider kızının :) Bazen annelerini utandırır ya çocuklar misafirlikte Yemez dediğin şeyi yer,yapmaz dediğin şeyi yapar :))

X