2017 Aralık Anneleri

Canım cok uzuldum ya en kötusude yavrularn sana ıhtıycı var bı anne her Zaman ayakta kalmak zorunda ykmu yardmcı olxk bırısı bıraz dınlensen bence gever bas agrın benmde ıykusuzluktan oluyo cunku
Ah canım nerdee eşim gelsede bi ayağına falan versem diye bekledim ilaç miğdemi ağrıttı açım ama ağrıdan yiyemiyorum ilaç dokundu büyük ihtimalle zaten canım uykusuzlukdan ağrıdı gündüzde uyuyamıyorum minik uyusa öbür küçük başımda, sabah en büyüğü okula yolla diğerini öğlen yolla, büyük geliyor dersahaneye yolla akşam gelsinler yemek aş bide gün boyu olan işden bahsetmiyorum küçüklerin bakımından hele hiç ay anlatırken bile yoruldum çok zor Rabbim canlarını sağ etsin görevim yetmeye çalışıyorum. ..

Gecmis olsun canim ya.Söz konusu minikler oldu mu insan cok uzuluyr.Ins.bi an once iyilessin

Ikı lokma bısey yeseydın keske tabı kotu olr mıden cnm ya bı yakınn yokmu gelebılecek dınlenmen lazm senın. Buyuk kac yasnda ıfak tefek gaydası olmazmı bule durumlarda

Bugun yeni bi rekor daha kırdik.Sabah 8.30 dan beri 1 saat uyudu.Ellerim,kollarim,ayaklarım,her yerim agryrNe zmn duzene girecek?Bu minisim beni cok yoruyr

Bugun yeni bi rekor daha kırdik.Sabah 8.30 dan beri 1 saat uyudu.Ellerim,kollarim,ayaklarım,her yerim agryrNe zmn duzene girecek?Bu minisim beni cok yoruyr

Benimki de aynı durumda sabah 10 dan beri sürekli emiyor sıfır uyku

Benimki de aynı durumda sabah 10 dan beri sürekli emiyor sıfır uyku
Niye boyle yapiyrlar ki?Emerken de huzursuz bizimki.Kucakta durmuyor.En mutlu oldugu yer battaniye arasinda sallanmak,orda uyuyr.Biraktigimz an uyaniyr.Kol mu dayanir?Keske hic alıstrmasaydık

pazar gununden beri bebekte mama reddu var deli olcam.iki saatte bir 90 icen bebek 4 saat yemiyo 100 110 iciyodu simdi de saat 4 te 120 yedi su saate kadar yemedi az once 60 yedi gerisinu yemiyo cildircam ben kafayi yicem.bugun dr a soledik yok buyume atagi yok dikkat daginikligi ittiriyo diliyle cildiriyo agliyo agzina bakti pamukcu yada herhangi bisey yok kulkta sorun yok ne yapcam ben

Niye boyle yapiyrlar ki?Emerken de huzursuz bizimki.Kucakta durmuyor.En mutlu oldugu yer battaniye arasinda sallanmak,orda uyuyr.Biraktigimz an uyaniyr.Kol mu dayanir?Keske hic alıstrmasaydık
muzige alistir.bizimkide ana kucagin alismisti uyuyu sallamayi kesince agliyodu.bende koydum ayagima actim ona zumba diye bi sarki son ses sustu simdi hep onunla uyur yabanci sarkiyi ezberledim ama olsun uyuyo

Oyy kolay gelsin canım
Çok yormuştur seni
Annenlerdesinizdir umarım
Büyük kız nasıl oldu
İyileşti mi
Aklımdaydınız ama ancak fırsat verdi bizimki

Çok bağırınca biz de koyduk alıştı artık
Bizimki çarşafta da uyumuyor
Boncuk boncuk bakıyor
Sakinleştirip memeye alıyoruz ordan
Bakalım ne kadar idare edecek
Ne icatlar çıkaracağız

Dönemsel canım
3.-4. Aylarda olur diyorlar
Biz daha 3 aylık da olmadık ama memeyi çok zor tutuyor
Benimki de ittiriyo diliyle bi de öğürüyo istemiyorum dercesine
Geçmesini bekliyorum bakalım
Çok yoruyor
Bütün günüm nasıl emzirsem, nasıl uyutsamla geçiyor
Hiçbir iş yapamıyorum başka

alt damaktaki on disler beyazlamis sanirim dis cikartiyorz biz dr da olabkr demisti ama bugun agizina baktgnda hic bisey demedi az once baktm alt damaklar beyazlasms.suyu iciyo sanirim icten ates var diye iciyo.yani delirmeceli atesli gunlere merhaba erken cikartcak disleri

Aynı durumdayız canim ya kucagimda uyuduklarini saymazsam toplam yarim saat..
Benimki de kucağımdan indiği an uyanıyor ki
Hem meme reddi yapıyor istemiyor
Hem memeyi tuttuğu an gözlerini kapatıp uykuya dalıyor
Ben bu tezatlığı nasıl çözerim acaba

Süt mü peynirleşti acaba tıkadı kanalı... Sıcak duş yada aıcak uygula sağ bide masaj yap acısada yukarıdan aşağı
Koalam yavrumu çocuk doktoru na götürdüm . Sakın güneşe çıkarma d vit ı verme dedi. Maşallah bi sıkıntı yok dedi. vermiom bende .valla bilemedim ben bu isi

Benimki de kucağımdan indiği an uyanıyor ki
Hem meme reddi yapıyor istemiyor
Hem memeyi tuttuğu an gözlerini kapatıp uykuya dalıyor
Ben bu tezatlığı nasıl çözerim acaba
Bi kaç gündür benimde oğlum hemen memede uyuyor dönemsel bişey mi acaba?

Benimki de yine uyandı
Yarım saattir memede uyuyordu
Yatağında koyalı 5 dakika olmadı ki
Şimdi uykusu olduğu için ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…