Canim dizinde salla ben öyle çözüm buldumUykuya dalamıyorlar artık kolayca
Beşiğine koydum uyutup, yavaşça sallıyorum
Sallamayı bıraktığım an uyanacak
Ve uyuyamadığı için yine ağlayacak
Yine bir kısır döngünün içimdeyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim dizinde salla ben öyle çözüm buldumUykuya dalamıyorlar artık kolayca
Beşiğine koydum uyutup, yavaşça sallıyorum
Sallamayı bıraktığım an uyanacak
Ve uyuyamadığı için yine ağlayacak
Yine bir kısır döngünün içimdeyim :)
Kuzum ya benim sol gogsumun üst tarafı agriyor hemde çok dokunamiuprum niye agriyordu kiSorma canım felaket anlımını yarıyorlar sanki
Süt mü peynirleşti acaba tıkadı kanalı... Sıcak duş yada aıcak uygula sağ bide masaj yap acısada yukarıdan aşağıKuzum ya benim sol gogsumun üst tarafı agriyor hemde çok dokunamiuprum niye agriyordu ki
Ama birikecek süt yok ki canim cok az geliyor sagdigomda 20 30 cc ancak çıkıyor o kadar az süt peynirlesir mi bide peynisrlestigini sagdigomda nasil amlayacam boşuna çıkan sütü dökmek istemiyorumSüt mü peynirleşti acaba tıkadı kanalı... Sıcak duş yada aıcak uygula sağ bide masaj yap acısada yukarıdan aşağı
yatırarak besleme kucagina koy yastigi bebegide koy basinida destekle elinle dik konumda yedir.yedirdikten sonfa hemen kaldrm gazi ciksin diye azicik yatsin agucuk magucuk yapin.sonra kaldr 10 dk dik dursun sarsma ve yatirma hemen bide yastik ustunde uyut duz yatirirsan yedigi agizina gelir reflusu var sanirim.sizinti gibi kusiyorsa sorun yok fazlasni cikarir fiskirir derecedeyyse sorun olur demişti bizim dr.uyurkende yan yatir kafasi hep yan olsun bi sag bi sol yatir ki kusarsa tikanmasnCanim kusacak diye çok korkuyorum sma yla başladık kustu sonra aptamil 1 aldik onu da kustu golden golt aldık onuda kustu en son bebelac gold 1 e başladık onu daha az kustu şimdi kusmamasi için surupla gaviscon kullanıyoruz şimdi mama degistirirsek kusar diye korkuyorum bu da kabiz yapti
Ben disardan siparis verecem canim eşim nobetci benim kızla da yemek yapmak ne mümkün uyuyor 10 dk sonra geri kalkiyor başlıyor aglamaya
Sorma canım felaket anlımını yarıyorlar sanki
Canim kendin pamuk alıp kucuk ince bir yastık yapabilirsin hem daha az terler
Ben disardan siparis verecem canim eşim nobetci benim kızla da yemek yapmak ne mümkün uyuyor 10 dk sonra geri kalkiyor başlıyor aglamaya
Mutfakta vakit gecirip yemek yapmayı özledim yaa. Hep kolay çabuk olacak şeyler yapıyorum bazen onu da yapamıyorum ya çay ya dışardan. ne zaman gündüz uyumaua baslayacak bu çocuk umutsuzluga kapilmaya başladım... Bir de evden çalışıyorum ben mecbur mali musavirim gece 4 de kalkıp çalıştım 1 saat.Kzlar aksama ne yemek var ne yapcagmı saaırıyorm walla fazla vakt olmuyo malum cıkıp nalzemede alamıyorm kolayda haZrda ne varsa onlarla ıdare edıyorz
Canım genellikle bu durumlarda ve emzirme dönemini bırakma zamanlarında böyle şeyşerle çok karşılaşılır bu yüzden ameliyat olanlar var sen benim dediğimi uygula gram süt olsa bile tıkanabilir dikkat etmeliAma birikecek süt yok ki canim cok az geliyor sagdigomda 20 30 cc ancak çıkıyor o kadar az süt peynirlesir mi bide peynisrlestigini sagdigomda nasil amlayacam boşuna çıkan sütü dökmek istemiyorum
Öyle bir duruma geldim ki majezik içtim ve halen yarılıyor miğdem de bulanıyor zehir bugün banaParol ıceydın bıtane
İçmese daha iyi canım dr lar içirmeyin diyorKizlar peynirlesen sutu dokmem mi gerekir peki
Canim saagmadim emzirdim ama ağrım geçti ama kızıma biseybolmaz insallah keşke sagip dokseydim yazını yenin gordumİçmese daha iyi canım dr lar içirmeyin diyor
Öyle bir duruma geldim ki majezik içtim ve halen yarılıyor miğdem de bulanıyor zehir bugün bana
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşAllah, canım hasta olduğundan ve ilaçlardan büyük ihtimalle dermansızdır zaten minnacıklar ama yinede bi dr a göster bi baksın, benim fikrim dediklerimden dolayıdır zaten biraz daha büyük yaş grubu hasta olan çocuklar bile dermansız olur yürüyemez, ayaklarının üstüne bastırmaya çalışma canım onların kemikleri tam olarak daha sert değil zarar görürK Koala_anne
Meraba Canm nasılsın oğlum çok hasta ağır ilaçlar ve iğneler alıyor iki gündr ayağına bastırmaya çalılıyrm titriyor ve tam basamıyor annem de fark etmiş acaba ilaçlardan mı yoksa rahtsz diye mi... titredikçe ayağı içim gidiyor Allh korusun ciddi bily olmasından korkuyrm
Bi fikrin var mı cnm
Bişey olmaz canım Allahın izniyle.... Emzirmen çok güzel sık sık emzir kuzum az olduğunu düşünsen bile emzir sende bebeğinde rahatlarCanim saagmadim emzirdim ama ağrım geçti ama kızıma biseybolmaz insallah keşke sagip dokseydim yazını yenin gordum
Mutfakta vakit gecirip yemek yapmayı özledim yaa. Hep kolay çabuk olacak şeyler yapıyorum bazen onu da yapamıyorum ya çay ya dışardan. ne zaman gündüz uyumaua baslayacak bu çocuk umutsuzluga kapilmaya başladım... Bir de evden çalışıyorum ben mecbur mali musavirim gece 4 de kalkıp çalıştım 1 saat.