ay ınanmıyorum mucızebuSlm kizlar.bnde pazartesi doktra gttim ucuz bebislerden birinin kalbi atmiyordu o kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizlerim var Allahin izniyle.tek kesede ve tek kordondan besleniyorlar biraz riskliymis sanirim ins hersey guzel olur.bakalm hamislik nasi gececk.hiçbişi yiyesim gelmiyo.ikizler birbirine cok yakin doltr yapisikliktan suphelendi bikac doktra daha gttik ole bisi yok dediler ins saglikla gelorler.sanirim bnm minisler birbirine sarılıp yatiyolar
Ben öyle yaptım. Dün harmony için kan verdim.ben dayanamadım haftasonuna randevu aldım valla. aklımdakileri soracağım. 2li 3lüyle uğraşacağımıza direkt harmony yaptıralım bilelim.
bir de anormal şişlik ve gaz sorunum var. folik asiti değiştirtmeyi düşünüyorum.
kist için mi ameliyat miyom için mi cnm
Slm kizlar.bnde pazartesi doktra gttim ucuz bebislerden birinin kalbi atmiyordu o kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizlerim var Allahin izniyle.tek kesede ve tek kordondan besleniyorlar biraz riskliymis sanirim ins hersey guzel olur.bakalm hamislik nasi gececk.hiçbişi yiyesim gelmiyo.ikizler birbirine cok yakin doltr yapisikliktan suphelendi bikac doktra daha gttik ole bisi yok dediler ins saglikla gelorler.sanirim bnm minisler birbirine sarılıp yatiyolar
dr bana zencefil at suyun içine demişti . Gerçekten işe yarıyor zencefil bulantı için....Bulantısi olan arkadaşlar bugün yeni birşey keşfettim daha doğrusu yeni değil ama daha kolay bı yolu. Doğadan nin zencefil limonlu poşet çayı, çok başarılı bence denemenizde fayda var bana iyi geldi açıkçası
bilgilisirine cnm bende geçenlerde nezle olmuştum araştırırken denk geldim. Hamilelik nezlesi varmış, daha doğrusu hamilelerin burun mucozasi daha hassas oluyormuş (hormonlardan dolayı) hata daha fazla salgı üretip burun tıkanıklığina yol acabilirmis. Bilindik burun spreyleri zaten sağlıksız olduğunu biliyoruz ki hamilelikte kullanılması yasak. Onun dışında sıcak su buharı yapıp kendini rahatlatabilirsin belki?
Bız soylemıstık bıraz destek olsunlar dıye acıkcasıBenim ilk trimester bitmek üzere. Ailelere yeni söyledik. Bizim gibi geç kalan var mı???
Günaydın oncelıkle herkeseee
Canım ben kullanıyorum ama ne demek ıstedıgını anlamadım , sondamı basta mı akıyor damlalar bosa?
Yok canım olmuyor acaba markasımı farklı sadece bazen bır damla oluyo o damlayla vurursam cok yakıyor bır pıt dıye vuruyorum gıdıyor ondan bahsetmıyorrsun dımı ben clexane kullanıuyorumMeraba Canm,, kapağı açınca bi kaç damla gidiyor sonradan da içinde bi bi kaç damla kalıyorsiz de oluyr mu acaba
benim çocuklugumdan beri polen alerjim var canım şöyle sölim hamılelıkten önce alerjı hapları dahi işe yaramıyor etkisiz kalıyordu. umarım şiddetini anlatabilmişimdirBulantısi olan arkadaşlar bugün yeni birşey keşfettim daha doğrusu yeni değil ama daha kolay bı yolu. Doğadan nin zencefil limonlu poşet çayı, çok başarılı bence denemenizde fayda var bana iyi geldi açıkçası
bilgilisirine cnm bende geçenlerde nezle olmuştum araştırırken denk geldim. Hamilelik nezlesi varmış, daha doğrusu hamilelerin burun mucozasi daha hassas oluyormuş (hormonlardan dolayı) hata daha fazla salgı üretip burun tıkanıklığina yol acabilirmis. Bilindik burun spreyleri zaten sağlıksız olduğunu biliyoruz ki hamilelikte kullanılması yasak. Onun dışında sıcak su buharı yapıp kendini rahatlatabilirsin belki?
Acaba benim gibi daha hic soylemeyen varmi?Benim ilk trimester bitmek üzere. Ailelere yeni söyledik. Bizim gibi geç kalan var mı???
Ayda birsize ne kadar zamanda gelmenizi soyluyor doktorunuz?
Hamilelikte benim de alerjik reaksiyonlarım çok arttı. Hapşırmaktsn helak oldum. Sürekli damak Ve burun içi kaşıntısı da var.benim çocuklugumdan beri polen alerjim var canım şöyle sölim hamılelıkten önce alerjı hapları dahi işe yaramıyor etkisiz kalıyordu. umarım şiddetini anlatabilmişimdir
Benim de ikinci. 3 ay dolsun diye bekledik ...Acaba benim gibi daha hic soylemeyen varmi?3. olunca heves kalmiyo galiba.
Yok canım olmuyor acaba markasımı farklı sadece bazen bır damla oluyo o damlayla vurursam cok yakıyor bır pıt dıye vuruyorum gıdıyor ondan bahsetmıyorrsun dımı ben clexane kullanıuyorum
Bende tedbır amaclı vuruluyorum bende sonundan cok korkuyorum cunku fakrındaysan arkasında cok bastırırsan tık dıye plastık uzayıp ıgne ucu kapanıyor gerı cekılıyor buna karnımdayken sahıt olmak benı surundururdu herhalde. Kac haftalık kalbı durmustu canımBen de 0,4 clexane kullanıyrm doktrum koruma amaçlı verdi geçn sene bebpim kalbi durmuştu diye ama böle olunca da içimde korku kaldı bi damlası bile çok önmli
Ah canım gecmıs olsun am dıs enf cok onemlı oldugunu dusunuyorum ve bılıyorum . Doktoruna danıstınmı en azından antıbıyootık fılan baslarla 3 ayın dolunca tedavını olursun dıye dusunuyorumMerhaba herkese 7+5 oldum ama 2 gündür diş ağrısı yüzünden uyuyamiyorum gün içinde ağlıyorum sürekli sanırım çekilmesi gereken diş var. Diş tedavisi yaptıran oldu mı aranızda?