2017 Aralık Anneleri

Bulantısi olan arkadaşlar bugün yeni birşey keşfettim daha doğrusu yeni değil ama daha kolay bı yolu. Doğadan nin zencefil limonlu poşet çayı, çok başarılı bence denemenizde fayda var bana iyi geldi açıkçası

bilgilisirine cnm bende geçenlerde nezle olmuştum araştırırken denk geldim. Hamilelik nezlesi varmış, daha doğrusu hamilelerin burun mucozasi daha hassas oluyormuş (hormonlardan dolayı) hata daha fazla salgı üretip burun tıkanıklığina yol acabilirmis. Bilindik burun spreyleri zaten sağlıksız olduğunu biliyoruz ki hamilelikte kullanılması yasak. Onun dışında sıcak su buharı yapıp kendini rahatlatabilirsin belki?

ay ınanmıyorum mucızebu
normal yollamı olmustu acaba
usg resımlerınde sarıldıkları fılan gozukuyor mu cok romantık
dılerım cok sorunsuz bır sekılde gecırırsın

Ben öyle yaptım. Dün harmony için kan verdim.

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bir bedende 3 can :) peki kalbi atmayan bebek kan pıhtısı olarak kalana devamı yapılacakmı

Zencef
dr bana zencefil at suyun içine demişti . Gerçekten işe yarıyor zencefil bulantı için....

Kızlar dıger konu kapanmıs anlasılan artık hepımız buradayız ıyı olmus. Sımdı kazenden konuyu devrelacak bırı lazım bıze

Günaydın oncelıkle herkeseee

Canım ben kullanıyorum ama ne demek ıstedıgını anlamadım , sondamı basta mı akıyor damlalar bosa?

Meraba Canm,, kapağı açınca bi kaç damla gidiyor sonradan da içinde bi bi kaç damla kalıyor siz de oluyr mu acaba

Meraba Canm,, kapağı açınca bi kaç damla gidiyor sonradan da içinde bi bi kaç damla kalıyor siz de oluyr mu acaba
Yok canım olmuyor acaba markasımı farklı sadece bazen bır damla oluyo o damlayla vurursam cok yakıyor bır pıt dıye vuruyorum gıdıyor ondan bahsetmıyorrsun dımı ben clexane kullanıuyorum

benim çocuklugumdan beri polen alerjim var canım şöyle sölim hamılelıkten önce alerjı hapları dahi işe yaramıyor etkisiz kalıyordu. umarım şiddetini anlatabilmişimdir

benim çocuklugumdan beri polen alerjim var canım şöyle sölim hamılelıkten önce alerjı hapları dahi işe yaramıyor etkisiz kalıyordu. umarım şiddetini anlatabilmişimdir
Hamilelikte benim de alerjik reaksiyonlarım çok arttı. Hapşırmaktsn helak oldum. Sürekli damak Ve burun içi kaşıntısı da var.
Acaba benim gibi daha hic soylemeyen varmi? 3. olunca heves kalmiyo galiba.
Benim de ikinci. 3 ay dolsun diye bekledik ...

Yok canım olmuyor acaba markasımı farklı sadece bazen bır damla oluyo o damlayla vurursam cok yakıyor bır pıt dıye vuruyorum gıdıyor ondan bahsetmıyorrsun dımı ben clexane kullanıuyorum

Ben de 0,4 clexane kullanıyrm doktrum koruma amaçlı verdi geçn sene bebpim kalbi durmuştu diye ama böle olunca da içimde korku kaldı bi damlası bile çok önmli

Merhaba herkese 7+5 oldum ama 2 gündür diş ağrısı yüzünden uyuyamiyorum gün içinde ağlıyorum sürekli sanırım çekilmesi gereken diş var. Diş tedavisi yaptıran oldu mı aranızda?

Ben de 0,4 clexane kullanıyrm doktrum koruma amaçlı verdi geçn sene bebpim kalbi durmuştu diye ama böle olunca da içimde korku kaldı bi damlası bile çok önmli
Bende tedbır amaclı vuruluyorum bende sonundan cok korkuyorum cunku fakrındaysan arkasında cok bastırırsan tık dıye plastık uzayıp ıgne ucu kapanıyor gerı cekılıyor buna karnımdayken sahıt olmak benı surundururdu herhalde. Kac haftalık kalbı durmustu canım

Kızlar sizin uykular kaçıyomuş ben günümün tamamını uyuyarak geçiriyorum sadece bişeylar yemek için uyanıyorum Allahım gündüz uyuyamayan ben şimdi gözümü açamıyorum

Merhaba herkese 7+5 oldum ama 2 gündür diş ağrısı yüzünden uyuyamiyorum gün içinde ağlıyorum sürekli sanırım çekilmesi gereken diş var. Diş tedavisi yaptıran oldu mı aranızda?
Ah canım gecmıs olsun am dıs enf cok onemlı oldugunu dusunuyorum ve bılıyorum . Doktoruna danıstınmı en azından antıbıyootık fılan baslarla 3 ayın dolunca tedavını olursun dıye dusunuyorum

annekusu canım sen saclarını ne zaman boyatacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…