Benmde 2. Hamileligim 5 hafta 3 günlüğü zBenim 2.hamileleigim ama unutmusum sanirim kizlar kalp atislari tam olarak kacinci haftada belli oluyordu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde 2. Hamileligim 5 hafta 3 günlüğü zBenim 2.hamileleigim ama unutmusum sanirim kizlar kalp atislari tam olarak kacinci haftada belli oluyordu:)
Normal canım aynısı bende de oldu.Kızlar selam 4buçuk haftalık hamileyim. Uzanırken bir anda aniden baş dönmesi göz kararması oldu ve bayılma hissi yaşadım. Başım zaten ara ara dönüyordu ama bu anı ilk kez yaşadım ve gerçekten bayılıyorum sandım. Bunun sebebi ne olabilir neler yapmam gerekir? Normalmidir?
Kızlar meraba.benim de sat 8 Mart bat da 4 nisan di herhangi bi adet belirtim yok idrar testi de negatif çıktı .bekliyorum bakalım Allah hayırlısıni versin
Allah iyiligini versin :) yazik parana kiz bir iki gun ara ver en azindan. Bat ne zamandi senin? Nasil gitti degerler dedikleri gibi 2 gunde 2 kati mi?Aranizda benim gibi deli varmi merak ediyorum. Her gun kan testi ile sonucumu takip ediyorum suzgece dondu kolum
Bugun cok sukur 851 seviyesine geldim. Pzt ilk kontrol heyecan doruktaaaaaaaa
Canım kendimden örnek olarak söyleyeyim sana. Ben biraz atıştırdım hemen geçti o halim. Sanki enerji dolu maratona koşacak gibiyim şuan. Bebişlerimiz şuan kanımızı sömürdükleri için aldığımız besinlerin değerlerini çabuk kaybediyor vücudumuz ve minik oburikslerimize aktarıyoruz sanırım. :)Bende de hafif bas donmesi gibi belirti olmustu dun. Ama bu halsizlik normal midir, yoksa psikolojik mi anlamadim doktoruma gore 5 haftalik gebeligim, biraz erken mi basladim yorulmaya ne?
Canım kendimden örnek olarak söyleyeyim sana. Ben biraz atıştırdım hemen geçti o halim. Sanki enerji dolu maratona koşacak gibiyim şuan. Bebişlerimiz şuan kanımızı sömürdükleri için aldığımız besinlerin değerlerini çabuk kaybediyor vücudumuz ve minik oburikslerimize aktarıyoruz sanırım. :)
Aynısını düşündüm bende. :) o yüzden hem oburikslerimizin sağlığı hemdr kendi sağlığımız için büyük öğünler yerine lüçük ama sık öğünler yememiz ve bol su tüketmemiz gerekiyor canım. Sende kendine dikkat et allah korusun.Bak sen su mercimegin yaptigina, simdi bunu yapan yarin bir gun neler yapmaz
aklima eski turk filmlerinde hamile kadinin basi donup gozu kararir bayilir ya o sahne geldi normaldir sanirimKızlar selam 4buçuk haftalık hamileyim. Uzanırken bir anda aniden baş dönmesi göz kararması oldu ve bayılma hissi yaşadım. Başım zaten ara ara dönüyordu ama bu anı ilk kez yaşadım ve gerçekten bayılıyorum sandım. Bunun sebebi ne olabilir neler yapmam gerekir? Normalmidir?
hayirli olsun sagliklica kucagina al insbende yeni katıldım aranıza
insalah Allah gonlune gore versinBende gün sayıyorum kızlar inşallah bende müjdeyi veririm bakalım aralık annesi olurum
Canım kimyasal gebelikmiş ne yazıkki düşük yaptım Kısmette 2017 annesi olmak yokmuş demekkison adet tarihin ne zamandı? hem geç yumurtlamışta olabilirsin.. içini ferah tut pozitif düşün.. stres yapma sakın..ben 2015 de adet 7 mart tı 8 nisanda beta hcg11 olarak öğrendim oğlumu. geç yumurtlama olmuştu..
Doktora gittin mi peki canm keseyi gordunuz mu. Ben unutmusum sanki ne zaman kese ne zmaan kalp atisi :)Benmde 2. Hamileligim 5 hafta 3 günlüğü z
Hoşbuldum cnmSizin sat kac buarada hosgeldiniz
Hoşbuldum cnm
Sat 3mart
Bugun doktor 4 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük
2 hafta sonra kalbi duyarız dedi
Lekelenmem var bnm kızlar ya sizde de var mı
Kahverengi leke oluyo günde bir kez fln
Ptsi iğne yaptırdım haftaya da yaptıracam
Ama ilki gibi bu da düşük olacak diye tedirginim
Canim bu donemlerde lekelenme olmasi normalmis bana da doktorum soyledi icini ferah tutmaya calis sen. Bir de benimde sat ayni. Keseyi alttan muayene ile mi gordu yoksa karnindan mi gorduHoşbuldum cnm
Sat 3mart
Bugun doktor 4 hafta 3 günlük dedi keseyi gördük
2 hafta sonra kalbi duyarız dedi
Lekelenmem var bnm kızlar ya sizde de var mı
Kahverengi leke oluyo günde bir kez fln
Ptsi iğne yaptırdım haftaya da yaptıracam
Ama ilki gibi bu da düşük olacak diye tedirginim
senin adina uzuldum cnm. Hayirlisi olsun. Dogru zamanda insallahCanım kimyasal gebelikmiş ne yazıkki düşük yaptım Kısmette 2017 annesi olmak yokmuş demekki
Hayırlı olsun rabbim daim erdin mucizeni bizimle paylaşsana cnm hikayeni merak ettim...Kizlar merhaba bende varim bu ay cok mucizevi bir sekilde hamile kaldim adet olmayi bekliyodum tup bebege basliycaktik
Aynen bende unutmusum herseyi gitmedim kan testi yaptim sadece 12 nisan carsambaya randevu aldim 6 hafta 3 gunluk olacagiz saglik ocagindaki hemsirem kalp atisi ancak olur dediDoktora gittin mi peki canm keseyi gordunuz mu. Ben unutmusum sanki ne zaman kese ne zmaan kalp atisi :)
Bat 19 nisan cnm daha var baya , anca cesaret edebildim ikinci cocuk fikrine korunmasiz ilk ay bakalimBat ne zaman canım benım de agustos 2013 lu Kizim var bende bu ay istiyorum allah nasip ederse