Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sat kac ve kese kalp atisiniz gorundumu ne zaman gittiniz dr a ben henuz gitmedim benm sat 26 subat
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım seninle satımız aynı ben gitmedim daha doktora gidince kalp atışını da duyuyum diye zaman hiç geçmiyor sanki :)Sat 24 subat,dun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur, cok kucuk daha dedi. Bhcg 6000 cikti. Gecen carsamba 447 ydi. Darisi basiniza insallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım seninle satımız aynı ben gitmedim daha doktora gidince kalp atışını da duyuyum diye zaman hiç geçmiyor sanki :)
28 Şubat Sat. 11 nisan'da ultrason randevum. heyecanla bekliyorum :)Kizlar sat kac ve kese kalp atisiniz gorundumu ne zaman gittiniz dr a ben henuz gitmedim benm sat 26 subat
Sat 24 subat,dun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur, cok kucuk daha dedi. Bhcg 6000 cikti. Gecen carsamba 447 ydi. Darisi basiniza insallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım seninle satımız aynı ben gitmedim daha doktora gidince kalp atışını da duyuyum diye zaman hiç geçmiyor sanki :)
28 Şubat Sat. 11 nisan'da ultrason randevum. heyecanla bekliyorum :)
Benim de sat 24 Şubat. Ben henüz gitmedim doktora. Geçen hafta gidecektim , doktorum izindeymiş. Bu Cuma'ya randevu aldım. İnşallah herşey yolundadırSat 24 subat,dun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur, cok kucuk daha dedi. Bhcg 6000 cikti. Gecen carsamba 447 ydi. Darisi basiniza insallah
Benim de sat 24 Şubat. Ben henüz gitmedim doktora. Geçen hafta gidecektim , doktorum izindeymiş. Bu Cuma'ya randevu aldım. İnşallah herşey yolundadır
Cevap yazdim saniyordum ama yapamamisim herhalde. Amin insallah hepimizinkini :) hg icin gittim ama doktorumun hastanesinde yaptirinca bir bakalim dedik tabii, cok sukur gorduk. Cuma vrya cumartesi cagirdi kalp atislari icin. Sen ne zaman gideceksin? Hcg kacti en son? Belirtin var mi hic, bende pek yok. Lekenenmeler oldu 4 gun kadar surdu, dun bitti. Bugun halsizim ama yaptigim en isinden de olmus olabilir bilemiyorum goguslerim sismisti son 1 haftadit yalniz bak onu unutuyordum. Ama bulanti filan olmadi hic.
Benim sat 8 mart yarın hcg artışı kontrol edilecek drum 23 Nisan diyor ilk kontrole :) bende sabırla bekleyeceğim inşallahKizlar sat kac ve kese kalp atisiniz gorundumu ne zaman gittiniz dr a ben henuz gitmedim benm sat 26 subat
Benim sat 8 mart yarın hcg artışı kontrol edilecek drum 23 Nisan diyor ilk kontrole :) bende sabırla bekleyeceğim inşallah
Benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım o yüzdensat 7 mart, dün akşam pembemsi kahvemsi akıntılar ve kasıklarımda batma oldu, bugün kesildi, sabah test yaptım çıkmadı tabi. doktorumu aradadım 7 gün daha bekle adet olmazsan test yap dedi, nasıl geçicek bu 7 gün
acaba hamile değilmiyim ya sizinki mi erken belli oldu benimkimi geç acabaki
Benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım o yüzden
Aminnn Allah razı olsun canım sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahanladım canım, rabbim hayırlısıyla kucağna almayıda nasip etsin inşallah
sat 7 mart, dün akşam pembemsi kahvemsi akıntılar ve kasıklarımda batma oldu, bugün kesildi, sabah test yaptım çıkmadı tabi. doktorumu aradadım 7 gün daha bekle adet olmazsan test yap dedi, nasıl geçicek bu 7 gün
Adet in bır gun gecsın evde yap bencekızlar yarın sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsammı çıkar mı sizce
Bekle biraz canimkızlar yarın sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsammı çıkar mı sizce