2017 Aralık Anneleri

16hafta 2 günlüğüz kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilirsiniz. Doktorumun ağzından laf alamadığım için uyuz olmuş hissediyorum ya hiç bir şey söylemiyor.

Eklentiler

• IMG_20170404130011.jpg
    IMG_20170404130011.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 47
Sat 24 subat,dun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur, cok kucuk daha dedi. Bhcg 6000 cikti. Gecen carsamba 447 ydi. Darisi basiniza insallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım seninle satımız aynı ben gitmedim daha doktora gidince kalp atışını da duyuyum diye zaman hiç geçmiyor sanki :)

A
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım seninle satımız aynı ben gitmedim daha doktora gidince kalp atışını da duyuyum diye zaman hiç geçmiyor sanki :)

Amin hepimizin insallah :) ben de hcg icin gittim, bu sefer doktorumun hastanesinde kan verdim bahaneyle de baktik tabii:halay: cuma veya cumartesi gel kalp atislari icin dedi, seni ne zaman cagirdi? Hic bulanti vb. Belirtin var mi?

Cevap yazdim saniyordum ama yapamamisim herhalde. Amin insallah hepimizinkini :) hg icin gittim ama doktorumun hastanesinde yaptirinca bir bakalim dedik tabii, cok sukur gorduk. Cuma vrya cumartesi cagirdi kalp atislari icin. Sen ne zaman gideceksin? Hcg kacti en son? Belirtin var mi hic, bende pek yok. Lekenenmeler oldu 4 gun kadar surdu, dun bitti. Bugun halsizim ama yaptigim en isinden de olmus olabilir bilemiyorum:temizlik: goguslerim sismisti son 1 haftadit yalniz bak onu unutuyordum. Ama bulanti filan olmadi hic.

Cevap yazdim saniyordum ama yapamamisim herhalde. Amin insallah hepimizinkini :) hg icin gittim ama doktorumun hastanesinde yaptirinca bir bakalim dedik tabii, cok sukur gorduk. Cuma vrya cumartesi cagirdi kalp atislari icin. Sen ne zaman gideceksin? Hcg kacti en son? Belirtin var mi hic, bende pek yok. Lekenenmeler oldu 4 gun kadar surdu, dun bitti. Bugun halsizim ama yaptigim en isinden de olmus olabilir bilemiyorum:temizlik: goguslerim sismisti son 1 haftadit yalniz bak onu unutuyordum. Ama bulanti filan olmadi hic.

Seninle aynı belirtileri yaşıyoruz bende de bugün lekelenme oldu iki gün yordum kendimi ondan sanırım en son geçen hafta perşembe 512 idi. Bende doktordan randevu aldım sonra hemşireyi aradım gelsem mi diye o da gelecek hafta gel daha iyi olur dedi kalp atışını da duyarız dedi. Zaman geçmez şimdi haftaya kadar :hamarat:

sat 7 mart, dün akşam pembemsi kahvemsi akıntılar ve kasıklarımda batma oldu, bugün kesildi, sabah test yaptım çıkmadı tabi. doktorumu aradadım 7 gün daha bekle adet olmazsan test yap dedi, nasıl geçicek bu 7 gün :mad:

Benim sat 8 mart yarın hcg artışı kontrol edilecek drum 23 Nisan diyor ilk kontrole :) bende sabırla bekleyeceğim inşallah

acaba hamile değilmiyim ya sizinki mi erken belli oldu benimkimi geç acabaki

sat 7 mart, dün akşam pembemsi kahvemsi akıntılar ve kasıklarımda batma oldu, bugün kesildi, sabah test yaptım çıkmadı tabi. doktorumu aradadım 7 gün daha bekle adet olmazsan test yap dedi, nasıl geçicek bu 7 gün :mad:

acaba hamile değilmiyim ya sizinki mi erken belli oldu benimkimi geç acabaki
Benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım o yüzden

X