- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 37
Senin bat ne zaman cnmBende gün sayıyorum kızlar inşallah bende müjdeyi veririm bakalım aralık annesi olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat ne zaman cnmBende gün sayıyorum kızlar inşallah bende müjdeyi veririm bakalım aralık annesi olurum
Merhaba anne adaylari:) Ben 2015 nisan annesiyim Allqh nasip ederse 2.bebegimi ogrendim ve bugun kan verip degerin katlanip katlanmadigina bakacagim:) Umarim hepimiz saglikli bi hamilelik geciririz
Canm hamileyken de kanama olabildigini okumustum bi yerde. Sen doktoruna bi görun en kisa zamandaMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum. c.tesiden beri 48 saat arayla hcg değerlerim 63, 123, 278.. dünden beri adete dönen kanamam var diye acile gittim 278e çıkmış ama çok korkuyorum... Birşey olur mu sizce
Benım de13 Nisan sen daha cok beklıcen ben gecen ay denedim olmadı kısmet insallah kızlarımız abla olur bu ay sıkı calıstık Bızde bakalımBat 19 nisan cnm daha var baya , anca cesaret edebildim ikinci cocuk fikrine korunmasiz ilk ay bakalim
Benim bat 12 nisan canım bakalım merakla bekliyorumSenin bat ne zaman cnm
Bende 6+3 e randevu almistim kalp atisini da duyayim diye insallah gittigimizde onuda duyariz hayirlisiyla:)Aynen bende unutmusum herseyi gitmedim kan testi yaptim sadece 12 nisan carsambaya randevu aldim 6 hafta 3 gunluk olacagiz saglik ocagindaki hemsirem kalp atisi ancak olur dedi
Ben emzirmeyi mecburen kesmistim canm surekli sut dugumlenmesi denen mastit oluyordum artik bas edemedim kestim. Ondan sonra istahi da masallah duzeldi biliyor musun memeye guveniyorlar sanirim. Allah kolaylik versin evde bi cocuk varken bakalim hamileligimiz nasil gececek:)Herkese merhaba
Amin. Ben de 2015 nisan annesiyim
Emziriyor musun? Ben devam ediyorum halen. Kesmek istiyorum ama rahatsizlandi bisey yemiyo mecbur devam..beni cok yoruyo sanki doktora da sormadim. Cumartesi kontrol var insallah o zaman bi danisicam. Ay sonu 2 yasinda olacak insallah artik kessem de olur
evet canım zaman da geçmiyor valla bunca ay cesaret edemedim şimdide biran önce olsun bitsin istiyorum ,kızımda istiyor kardeş ,hayırlısı bakalım nasip sende hayırlı haberler alırsın inşallah canımBenım de13 Nisan sen daha cok beklıcen ben gecen ay denedim olmadı kısmet insallah kızlarımız abla olur bu ay sıkı calıstık Bızde bakalım
az kalmış hayırlı haberler alırsın inşallah canımBenim bat 12 nisan canım bakalım merakla bekliyorum
Evet canım az kaldı inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikteaz kalmış hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Doğru söylüyorsun cnm bana da rapor verdi doktor bu hafta evdeyımHayirli
Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin. Benim bir haftadir lekenme oluyor, ilk oldugunda doktoruma soylemistim istirahat et dedi sadece. Tedirgin olmamaya calis, sen ne kadar rahat olursan ikiniz icin de o kadar iyi, oyle degil mi?
karından gördü cnmCanim bu donemlerde lekelenme olmasi normalmis bana da doktorum soyledi icini ferah tutmaya calis sen. Bir de benimde sat ayni. Keseyi alttan muayene ile mi gordu yoksa karnindan mi gordu
Amin canım sagol kızının adı duru mu bu aradaevet canım zaman da geçmiyor valla bunca ay cesaret edemedim şimdide biran önce olsun bitsin istiyorum ,kızımda istiyor kardeş ,hayırlısı bakalım nasip sende hayırlı haberler alırsın inşallah canım
bence değerlerin gayet güzel canım. ben de 17 martta aşılama yaptım 20 gün kadar geçti dün 851 civarındaydı. zaten 2 günde 2 kat artmış senin. dış gebelikte bildiğim artışlar daha az oluyor.Herkese merhaba kızlar sürekli takip ediyorum ama bu gün yazmak aranıza katılmak istedim o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki. bende ikinci aşılamamı 10 Mart'ta yaptırdım 28 Mart'ta kan testi yaptırdım 1450 çıktı değerim iki gün soNra tekrar yaptırdım 2830 olmuştu hala doktora gitmedim dış gebelik olur diye çok korkuyorum
Bi arkadaşım kafamı karıştırdı belli olmaz o falan deyip moralimi bozdu o yüzden tereddüt ettimbence değerlerin gayet güzel canım. ben de 17 martta aşılama yaptım 20 gün kadar geçti dün 851 civarındaydı. zaten 2 günde 2 kat artmış senin. dış gebelikte bildiğim artışlar daha az oluyor.
Sonra Bi daha yaptırdın mıHerkese merhaba kızlar sürekli takip ediyorum ama bu gün yazmak aranıza katılmak istedim o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki. bende ikinci aşılamamı 10 Mart'ta yaptırdım 28 Mart'ta kan testi yaptırdım 1450 çıktı değerim iki gün soNra tekrar yaptırdım 2830 olmuştu hala doktora gitmedim dış gebelik olur diye çok korkuyorum
Tekrar yaptırmadım Pazartesi gitmeyi planlıyorum 6 haftaya girmiş olur diye tedavi sonucu olduğu için böyle tedirginlik yaşıyorum galibaSonra Bi daha yaptırdın mı
Doktora git cnm tedirgin olmaktansa kafan rahat olsun