• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Süt donduran arkadaşlar hangi sut poşetini kullanıyorsunuz?
Göğüs pedi olarak hangi marka tercih ediyorsunuz?
Bir de bebek icin pamuk mu kullanıyorsunuz ıslak mendil mi? Islak mendil ne marka?

Avent ve dr brawns var bende canım
Lansinosh daha mı anne göğsüne yakın
Dr brawns hızlı akıyor diye avent almıştım
Yavaş akış olsun tek delik diye ama onda da kaçırıyor
Az önce emmek istemeyince süt mü yok acaba dedim
Yumuşaktı meme, onu doyuracak kadar çıktı yine
Bende içmedi, babasına verdim o içirdi
minnak minnak bundan sonra bende babasına vereyim biberonu o içirsin
Teşekkürler :)
Sen aç hissettiği için gece sağıp gün içinde veriyordun ya canım
Buzluğa atarsan gün içinde mamaya gider elin
Buzluktakini hemen çözdürmek mümkün değil sanırım
Önce alt kısma alıp erittikten sonra ısıtıyosun
Eğer çok miktar sağdıysan ikiye bölüp koyabilirsin bence
Ben geçen 80 sağmıştım onu bile ikiye böldüm yarısını buzluğa attım
Gün içinde benimde ihtiyacım oluyor
Dolapta süt varsa içim daha bir rahat oluyor
Faydalandigina sevindim

Üstten gaz çıkaramıyor zaten canim bir kac gundur denemedigim kalmadı bacaklarına egzersiz karnına saat yönünde masaj sırtını sivazlama karnina ayaklarinin altina sicak havlu artı damlasini da gaz damasini da değiştirdik onceden zinco kullanoyorduk simdi 15 gundur maflor kullanıyoruz biraz iyi gelmişti dün hiç uyumuyan çocuk bitkin düştü sabahtan beri uyuyor valla haklisin canin ne gazmis karin agrisi da yapıyordur simdi
Maflor yazmıştı doktorum da adi duyulmamış diye almamıştım:( acaba alsam mı Bende? Doktorum dedi ki deneye deneye bulacaksın enezeyse herşeyi deniyorum ama yok.gece 11 de başlıyor sabah 4 e kadar ağlıyor.kolik bence benim oğlum.dun gece artık çıktık arabayla gezdirdik uyusun diye.psikolojim çöktü.ne yapmam lazım bilmiyorum.karsimda kıvranıyor ve benim yaptığım hiçbir şey ise yaramiyor

Kuzum kakasi dune göre daha yesildi 2 gündür tek tuk oksurugu vardı mehersem balgami varmış bebegimin doktor sadece colpol ateş düşürücü verdi reflusu varmış gaviscon verdi balgamini sokmesi lazım değilse oksurugu artarsa devlet hastanesinin yenidoganina sevk ederiz ddi balgami nasil sokturecem ben
Kuzum aman başka şeyler olmasında bunada şükür. Bak şimdi eczaneden damla değil büyük şişede hani serum takıyorlarya onun gibi cam şişede serum fizyolıji satılıyor en fazla 10 tl faln o damlalardan daha ucuz içeriği aynı ben hep ondan alırım asla damla almam bi işe yaramaz, bitanede en küçük enjektör al şırınga yani onun üstüne sapla iğnesi hep orda dursun sonra onun tamamına serum fizyolıji çek yarısını bir burun deliğinden sık bekle öbür tarafdan aksın 20 saniye sonrada öbür delikden sık ne yavaş ne hızlı tabi bunu yaparken dizlerinim üstüne yüz üstü yatır başı sağ dizine gelsin hafif kafasını kaldır altınada mendil koy ağlamasından korkma genzini temizler yutabilirde ağzındanda çıkabilir bişey olmaz geniz akıntısı akar gider heee kusabilirde kussun korkma bütün akıntı çıkar böylece alışacaksın yapa yapa tertemiz olur geniz akıntısını kurutur balgam oluşmaz ayrıca reflüsü olan bebek çok kusar seninki öylemide

Bızde yakıyorz devamlı ama hep ates gbı olmuyo ıcerı mmkun degl zaten ben caylarm allahm korusun elden gelenınhapcaz
Canim osmaniye çok soguk değil bizim sicak oluyor doktor bugün özellikle uyardincl çok yakmasobayı soguk değil sicak hasta eder ddi sıcakta mikroplar daha hızla urermis cunku

50günlük oldu bugün
Dünden beri güzel uyuyor
Onun dışında bir farklılık yok
Huzursuzluk aynı huzursuzluk
Gerçi 11.30dan bu yana tekrar yapmadı
İshal olsa yapardı değil mi?
Antibiyotik verdik işte dünden beri değişik bir de canım
Aynen canım yapardı ishal hiç durmaz çünkü brnce ishal değildir senin yediklerinle alakalıdır

Maflor yazmıştı doktorum da adi duyulmamış diye almamıştım:KK43: acaba alsam mı Bende? Doktorum dedi ki deneye deneye bulacaksın enezeyse herşeyi deniyorum ama yok.gece 11 de başlıyor sabah 4 e kadar ağlıyor.kolik bence benim oğlum.dun gece artık çıktık arabayla gezdirdik uyusun diye.psikolojim çöktü.ne yapmam lazım bilmiyorum.karsimda kıvranıyor ve benim yaptığım hiçbir şey ise yaramiyor
Canim maflordan sonra eskisi gibisancimiz olmuyor zaten sindirim düzenleyici diye geciyor tamam eskisi gibi gaz cikartamiyoruz ama rahatız benim ki de kolikmis doktorum öyle ddi kolik bebekler gece huzursuz olurmuş

Bir de bebek icin pamuk mu kullanıyorsunuz ıslak mendil mi? Islak mendil ne marka?
Canım daha dondurma kısmına geçmedim1.calismayi gerçekten düşünmüyorum çünkü:( bebeğim acayip gazli onu bu halde bırakıp okula gidesim hiiiç gelmiyor....poset olarak bende lansinoh var ama daha kullanmadım.gogus pedi bebedor kullandım.ama akmıyor şuan için bisey kullanmıyorum:) bebeğim için üni baby kullanıyordum ama aslaaa önermem.ben kendi göz makyajımı sildim acayip yaktı gözümü.sonra komili ye geçtim yeni doğan olandan aldım.simdi bezde premium çare kullanıyordum.onda da komili e geçtim.coooj memnunum.zaytinyagli olduğu için bebeğimin poposunu yumuşacık yapıyor:) ve fiyatı da cidden uygun

Sacma ama ben kesmedim hic kirki cokana kadar beklemek gerek diye kalmis aklimda
Ben ucundan torpulemistim
Canım doğduğunda nerdeyse 1 mm den fazlaydı inanazdın yani onun üstüne 3 sefer kestim çok çabuk uzuyor tırnakları jilet gibi bide

aynen canim bizi de bugun hastaneye yatirdu yaptı doktor bronsit olmus kuzum sabahtan beri delmedikleri yer kalmadi.aman dikkat dedim biz hemen müdahale etmemize rağmen ilerledi hastalik.
Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim şifasını versin minicik bu yavrular insanın içi titriyor

Kuzum aman başka şeyler olmasında bunada şükür. Bak şimdi eczaneden damla değil büyük şişede hani serum takıyorlarya onun gibi cam şişede serum fizyolıji satılıyor en fazla 10 tl faln o damlalardan daha ucuz içeriği aynı ben hep ondan alırım asla damla almam bi işe yaramaz, bitanede en küçük enjektör al şırınga yani onun üstüne sapla iğnesi hep orda dursun sonra onun tamamına serum fizyolıji çek yarısını bir burun deliğinden sık bekle öbür tarafdan aksın 20 saniye sonrada öbür delikden sık ne yavaş ne hızlı tabi bunu yaparken dizlerinim üstüne yüz üstü yatır başı sağ dizine gelsin hafif kafasını kaldır altınada mendil koy ağlamasından korkma genzini temizler yutabilirde ağzındanda çıkabilir bişey olmaz geniz akıntısı akar gider heee kusabilirde kussun korkma bütün akıntı çıkar böylece alışacaksın yapa yapa tertemiz olur geniz akıntısını kurutur balgam oluşmaz ayrıca reflüsü olan bebek çok kusar seninki öylemide
Canimmm ben bunu denemek istiyorum ama acayip korkuyorum:(

Cektkce gelıyo balgam.. az öksrukte oluyo gotrsekmıkı dktra kızlar basına gelen varmı ne dıyo doktr
Canim ben bu şikayet le gittim doktora balgamini kusarak atacak ddi oksurugunu takip et ddi artarsa hastaneye alıp antibiyotik tedavisine baslayacakmis bi de balgami nasil çekiyorsunuz aspiratoru kullanma ddi doktorum doktor degistirdik biz bu daha ilgili

Canım ben

kundak yapıyor Musun Canım?
Koltuk altından itibaren sıkmadan biraz gevşek bi şekilde yapıyorum ama çok karnı ağrıyorsa kollarınıda sokuyorum sakinleşiyor ama asla sıkmıyorum kan dolaşımını engellememek için

Canimmm ben bunu denemek istiyorum ama acayip korkuyorum:KK43:
Korkma canım bunu bana ikinci kızımda dr öğretmişti bi nevi sinüzleri temizliyorsun ama ne yavaş nede hızlı yapacaksın eli alışıyor ve ne kadar rahtaladığını anlayıyorsun ben burun temizlemem sadece bunu uygularım çok iyi geliyor

J
Bende dik oturtuyorum ama hızlı çekiyor bazen
Sinir mi yapıyor nedir
Babasında daha iyi içti
Sakin sakin
Benim gerginliğim geçiyor galiba ona da
o da olabilir canim sen biberonu veremiyorum diye stres yaptıkça bebiye gecoyordur stresin sakin ol kendine güven sen onun a nnesisin elbet yaparsin

biz ailece bebek dışında hastaydı zaten bizden bulasti

bizim öksürük dun başladı birkaç gun önce vardi öksürük henuz akıntısı sandim ben

cok tesekkurler dua edin.

korkma canim bi göster dr tedbir alirsin en azindan.
Geçmiş olsun canim yüce rabbim safi ismiyle sifa nasip. Etsin bebegine

Bunu kullanıyorum canım saklama poşeti eczaneden 25 tanesi 20 tl çok sağlam, ıslak mendil de uni baby yeni doğan aldım molfix yeşil paket cildine yaramadı

Eklentiler

• 151709471103364059114.jpg
    151709471103364059114.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 45
Back