2017 Aralık Anneleri

Canim bir iki damla suya bi damla limon damlat.su limonun eksisini azaltmak icin.valla benim tek cozumum bu.hemen kesiliyor.bana emzir gecer diyolardi o bile cozum degil.
Emzirme geçiriyor benimkini de o da t ehlikeliymis canim süt cigerlerine kacabilirms allahngostwrmesin amanlimonla suyu deneyecm kesinlikle

Kızlar normalde ben bebegimi durmadan emziren bir anneydim. 1. Aydan sonra kusmalar artinca doktor emzik verin artık bebeğe dedi. Asıl sorun benim gerekli gereksiz emzirmemden kaynaklaniyordu ve bebek çok rahatsız oluyordu. Sonra ise baslamama da 2 ay kaldığı için süt sağmaya baslamam gerekti. Sütümü sağdım ve bebegime sütüm yetmedi bazen aglattim oyalarken bazen mama yapmak zorunda kaldim. Memelerim mahvolurdu bir damla sut gelmeden bebek emdiginde. Doğmadığı icin de beni birakmak istemiyordu. Sonra iki saatte bir beslemeye başladım. Böylece sütüm ziyan olmadı ve birikmeye basladı. Sonra geceleri hep ayni memeyi vererek emzirip sabah diger memeyi sağmaya basladim ve sagdigim memeyle stok yaptim. Şimdi ise sütüm iyice artmaya başladı. Sabah 5-6 gibi sağmak için kalkmak zorunda kalıyorum. Meme uçlarım hassaslasinda göğüs kalkani kullandim içinde 30 ml süt birikmişti. öyle olunca gün içinde de sağmaya basladim artık. Cunku ne kadar ihtiyaç varsa o kadar uretim oluyor. Siz beyninize süt uretmen lazim deyin. Gercekten vücudunuzdaki mucizeye inanın.

Serum fizyolojik kullanıyoruz canim doktor siringaya çekeceğimiz damla sayımızı arttırdıben beceremiyorum babası yapiuor reflude aslında emin değilim ama doktor gaviscon verdi bazen emdikten hemen sonra sutu çıkarıyor yada gazını çıkarırken çıkartıyor çökelek gibi

O kusma olayı aynı şekilde bizdede oluyor reflü öyle olmaz hortum gibi kusar yada kusması sürekli olur bence feflüsü yok... Damla sayısı derken damla serum fizyolıji mi kullanıyorsunuz bak benim dediğim bu

Eklentiler

• 15170959471991065223537.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu
Bunu kullanıyorum canım saklama poşeti eczaneden 25 tanesi 20 tl çok sağlam, ıslak mendil de uni baby yeni doğan aldım molfix yeşil paket cildine yaramadı
Markayı bilmiyorum ama e ebekte daha ucuz baby and me var ben ondam aldim en son fena değil. Hiç sızdırmıyor

Lansinoh 4 adet hastahanede verdikleri paketten çıktı ben memnun kaldım gercekten. Uni baby ben de aldim 2 defa büyük 3+3 olam kolisinden. Dedigin gibi göz makyajı temizlerken yaktı. Eşim prima pampers hassas ciltler almış unibaby bulamamış gittigi markette güzel ama pamuk birakiyor cacugun poposunda hep elle tek tek tüy topluyorum bir de yapisiyor tüy. Ben de prima care kullaniyirum elimde bir koli de acilmamis var 100 adetli insallah bebege küçülmez

Ben pamuk ve su ile siliyorum
Baby me nin pamukları var onlardan alıyorum
Bez de prima premium care

Bi ben çöZemedim
2 gündü dolu dolu olan memeler bugün yumuşacık
Benim bebiş bitiremiyor diye üretim azalıyor sanırım
Bir memeyi 4saatte bir mi sağıyorsun sen canım
Ben yine sağma işine önem vericem galiba
2saat beklettim birini
Çok merak ediyorum gidip bakıcam
Umarım azıcık çıkmaz

Saat tutmuyorum ben. Gündüzleri bebege dönüşümlü olarak veriyorum memeleri.

Uni baby yenidogan ıslak pamuk mendil ben cok memnunum kızlar.
Prima premium care 3 numara bezimizde.

Bence tam tersi sağmayı bırak emzir sürekli benimde yara olmak üzereydi çok fena acı çekiyodum 20 gündür sağmıyorum sadece bebeğim emiyo şimdi hiçbişey hissetmiyorum emzirirken ama ilk 3 4 gün acın devam edecek katlanmalısın

Lansinoh iyi dedim ama onda da tikandi canim.Bizim minik cok acele ediyr sanırim.Icerken bi de ikınıyr.Oyle oluncada tıkanıyr tabi.Benim de icim rahat etmicek iste.Mama vrmek de istemiyorum iste.Biraz sagayim yine

Tamam canim bekletmeyeyim.Nerde 150-160 lar:)Max 100.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…