2017 Aralık Anneleri

Antibiyotik yapmıstr muhtemelen.Sen yine de takip et,yapma sıklıgı devam edrse dsmlayi ver canim.

Kuzum aslında senin kızçede bişey yoktur ama içine sinsin...
Kuzum kakasi dune göre daha yesildi 2 gündür tek tuk oksurugu vardı mehersem balgami varmış bebegimin doktor sadece colpol ateş düşürücü verdi reflusu varmış gaviscon verdi balgamini sokmesi lazım değilse oksurugu artarsa devlet hastanesinin yenidoganina sevk ederiz ddi balgami nasil sokturecem ben

Antibiyotik yapmıstr muhtemelen.Sen yine de takip et,yapma sıklıgı devam edrse dsmlayi ver canim.
Aynen bugün bi takip edeyim bakalım
Normalde geçenlerde2gün yapmamıştı
Düşünüp hatırlamaya çalışıyorum da dün geceden beri belki 4ten fazla bile olabilir
Birden artış olunca endişe ettim
Zaten endişe edecek yer arıyorum
Tecrübesizlik çok zorrrr

Senin kuzucuk bsya buyumus csnim masallah ee ee dedigine gore.Doktora gittun mi Dilekcim bu arada?
ptesi 2 aylik randevum var canim.ayin ikisindede asilar.bakalm kac kilo oldu.buyudu cok sukur kaka haric bi sikintmz yok gaz da yok mamalar care oldu yani bide uyku sorunumz var gece ile gunduz karisik hep

Ben hiç takmadım desen yeridir cnm..bence çıkarmakta geç bile kalmışssın Dr lar 20günden sonra çıkarın diyor genelde..ellerini keşfetmesi için..kes tırnaklarını bebinin..
ellerini tutturmuyo bizimki yaa uyurken bile sardirmiyo ablam bendeydi o kesti ilk kez biz cesaret edemedik :)) ellerini agzina sokmaya çalışıyo daha agzini denk getiremiyo pek yeni yeni actim actgm gibide ilk facayi yapti burnuna :))

Geçmiş olsun canım
Balgamı sökmesi için bişey vermedi mi
Bebişlere ilaç içirmek o kadar zor ki
Bizimki antibiyotiği hiç sevmedi geri püskürtüyor
Nasıl geçircez hırıltıyı bilmem

Bizimki 3 4 kere arka arkaya öksürdü sonra hiiiii diye bisesle nefessiz kaldı o an aklıma gelmedi yüzüne üflemek kucagıma alıp hoplattım nefes almaya başladı ben ağlamaya başlayınca sakinledi
oksuruk büfede oluyo arada ama dr dedi bebekler kusmayi engellemk icinde yaparmış ben dikkat ediyorm ogurur gibi yapip okusuryo.sen yuzune ufle hemen duzelir ben ole buldum çareyi.bi gun cikdircaktm ordan oraya attim cocugu kendine gelsin diye kipkirmizi oldu bi yandanda geriniyo ayni anda olunca nefessiz kaldi.allah korusun hepsini cok zor bende cok aglamistim

İshali geçsin diye bişey kullanıyor musun canım
biz iki mama kullaniyrz canim.ishal yapani azalttim artk bi sabah bi gece vercem digerini veriyrm o da kabiz yapiyo dengelesin diye.ama devam eder dr a gidince ilac istiycem.sen emziriysn netten bak kabizlk yapan seyler ye sutunden gecer ona sende olursn ama olsun dene bakalm

Onlemini aldiktan sonra korkma canim bisey olmz.Kalca ultrasonu isticem diyrdun yaptilar mi?

ptesi 2 aylik randevum var canim.ayin ikisindede asilar.bakalm kac kilo oldu.buyudu cok sukur kaka haric bi sikintmz yok gaz da yok mamalar care oldu yani bide uyku sorunumz var gece ile gunduz karisik hep
Mamayla besleyince ayri bi sorun,emzitince ayri bi sorun.Ben de dogumdan sonra olmadigi kadar gaz var2-3 defa kimuon cayi iciyrm.Ise yaramiyor.Dun7-8 saat uyumadi kivranmaktan.Kadin dogumcuya gittin mi peki canim?

Oksuruk bizde de var arada.Agzina sut gelince yapiyr cogunlukla.Reflu icin gavisconun bebekler icin olanini mi verdi canim?Bi de balgam oldugunu nasil anladi?Bende mi gtrsem korktum simdi.Biseyler yutmaya calısyr hep.

Amin canım normalde inanılmaz soğuk kanlı biriyimdir ama söz konusu evlat olunca vücutta ne sıcak nede soğuk kan kalıyomuş hepsi çekiliyo valla

Mamayla besleyince ayri bi sorun,emzitince ayri bi sorun.Ben de dogumdan sonra olmadigi kadar gaz var2-3 defa kimuon cayi iciyrm.Ise yaramiyor.Dun7-8 saat uyumadi kivranmaktan.Kadin dogumcuya gittin mi peki canim?
yok gitmedim ona zaten adetimide gordum bitti bile bi sroun olursa giderm

Canim bir damla limon ver hemen kesiliyor.ben bir damla bir damla suyu karistiriyorum artik oyle buldum cozumu.yoksa hickirirken hrp kusuyor.
Aynen canim hickiirken hep kusuyor doktor reflu diyip gaviscon u dayadı toz suya karıştırılıyor agzins almadi limonlu suyu deneyim olmadı canim bir cay kaşığı suya bir damla limon mu

Gece çok da değiştirmeye alıştırmamak lazım diye duydum ben kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum..uykusu bölünmesin diye herhalde..
Bugün kzimin doktoru da aynısını ddi gece uyuyorsa bırak uyusun ddi ama 5 6 saat uyuyor dedim olsun ddi acikinca kendi kalkar ddi bide bebek uyudukca buyur gelişir ddi

Geçmiş olsun canım
Balgamı sökmesi için bişey vermedi mi
Bebişlere ilaç içirmek o kadar zor ki
Bizimki antibiyotiği hiç sevmedi geri püskürtüyor
Nasıl geçircez hırıltıyı bilmem
Yok canim vermedi sadece gaviscon bide calpol ddi serum fizyoljogi 10 ar damlaya çıkardı oksurugunu takip et ddi balgami nasil soktureceksem

Oksuruk bizde de var arada.Agzina sut gelince yapiyr cogunlukla.Reflu icin gavisconun bebekler icin olanini mi verdi canim?Bi de balgam oldugunu nasil anladi?Bende mi gtrsem korktum simdi.Biseyler yutmaya calısyr hep.
Canim özellikle geceleri yutkunmaya çalışıyor gibi ses çıkarıyordu sanki bogazina bisey var gibi ama hissetmistim 2 gündür de ara ara 3 4 defa oksuruyor gavisconun bebeklernicin olani verdi toz hlinde sabah akşam suya karıştırıp verecem ama ilk denemem basarisizlikla sonuçlandı almadi agzina aldığını da geri cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…