• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Mamayla besleyince ayri bi sorun,emzitince ayri bi sorun.Ben de dogumdan sonra olmadigi kadar gaz var:KK43:2-3 defa kimuon cayi iciyrm.Ise yaramiyor.Dun7-8 saat uyumadi kivranmaktan.Kadin dogumcuya gittin mi peki canim?
40tan sonra gel demişti benim doktorum
50gün geçti gidemedim
Önce bir ağdaya gitmem lazım nasıl gideceksem
Bayan eve bir kereliğine gelir yaparım dediydi
Olmadı eve çağırayım :)

Bugün kzimin doktoru da aynısını ddi gece uyuyorsa bırak uyusun ddi ama 5 6 saat uyuyor dedim olsun ddi acikinca kendi kalkar ddi bide bebek uyudukca buyur gelişir ddi
Peki 6saat sonra senin bebişin iki memeni de emer mi?
Biriken sütleri bitiremezse yine sağmak giriyor devreye?

Peki 6saat sonra senin bebişin iki memeni de emer mi?
Biriken sütleri bitiremezse yine sağmak giriyor devreye?
Valla akşam dayanamayıp 6 saatin sonunda sagip 50 cc verdim içti belki daha fazla versem içerdi ama kusar diye korktum valla ben 2 gündür gece sagiyprum buzluga atıyorum ve sagmaktan nefret ediyprum kadar sagma makinesiyle olsa da

Valla akşam dayanamayıp 6 saatin sonunda sagip 50 cc verdim içti belki daha fazla versem içerdi ama kusar diye korktum valla ben 2 gündür gece sagiyprum buzluga atıyorum ve sagmaktan nefret ediyprum kadar sagma makinesiyle olsa da
5-6saat bekleyince dolar çünkü
Ben de doktora sormuştum işte sağayım mı peki diye
Uyanınca içer demişti
Benimki hayatta içmez o kadar sütü bir seferde :)
Ben dönüşümlü vermeye çalışıyorum
Gece de 4 saat uyanamamışım
Yine de sağmadım birini emzirip 2saat sonra diğerini emzirdim
Bitiremyior tabi kısa emdiği için
Günde 1 kere sağmak bile zor geliyor bana
Yıkaması kaldırması falan
Kalanı sağdım sadece bir memeden bir kere sapsarı sırf son süt :)
Bugün bir ara vermeyi denicem inşallah içirebilirim

Geçmiş olsun size de
Bizim kakamız günde 1e düşmüştü
Dün geceden beri 4.
Hemde dolu dolu ishal mi oldu acaba?
Nasıl anlarız ki ishal olduğunu
Hep sıvı zaten kakalar
K Koala_anne sen bilirsin
Kaç günlük canım bebek bide yediklerinden olabilir bide herhangi bir huzursuzluk değişiklik varmı

bebisi iki aylik olanlar eldivenleri cikardinz mi ben 3 4 gundr takmiyrm kestik biraz ucundan tirnaklarni ama dun burnunu cizdi:) erken mi cikardim acaba.annem una batiralm parmkalrni kendi kendine kirilir dedi batrdik henuz incelip kirilma yok eldivenler tekrar çıktı piyasaya
Canım brn 2 haftadır takmıyorum biz 35 günlüğüz bide kesiyorum tırnakları haftada bir, benim çıkartma amacım emerken temas olması için

Hepimize geçmiş olsun gitsin bu hastalıklar inşallah canım bu sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefesi kesildi aklım çıktı resmen dedim gitti kızım başladım ağlamaya ben ağladım o sakinledi Allahım başka acılarını göstermesin
Amin kuzum yaa insanın aklı uçuyor soğuk kanlı olmak lazım bebeklerin iyiliği için böyle durumlar da ama işte insan telaş yapıyor

annem senin bebi agliyo mu surrkli enfeksiyon olsa yanma olur kasinti olur tepki veremdgi icin basar yaygarayi.bence sarilik gecmiyo diye ona yormustr ama insallah dedgigu gibi degldr gecmis olsun kuzuya
Sağol canım, yok kuzum yaa ağlama falan yok bezi açıyorum foşur foşur çiş yapmış hep bide rahat yapıyor kızrıklık huzursuzluk da yok ay olmasın zaten canım fena sıkılır

Cnm geçmiş olsun bişey çıkmmaz inş..bizim burda özel hast katılım payı 15 TL..şaşırdın bende..ilk kızı devlette iyi bir Dr vardı ona götürüyordun doğum iznine ayrıldı şimdi özele gidiyoruz gelinceye kadar..sizin yüksek herhalde fiyatlar..
Malesef kuzum fiyatlar çok fena imkan olsa keşke de doğduğu hastaneye götürsem orası gerçekten anne ve bebeğe çok değr veriyor ama malesef işte... Sağol canım inşAllah geçer

5-6saat bekleyince dolar çünkü
Ben de doktora sormuştum işte sağayım mı peki diye
Uyanınca içer demişti
Benimki hayatta içmez o kadar sütü bir seferde :)
Ben dönüşümlü vermeye çalışıyorum
Gece de 4 saat uyanamamışım
Yine de sağmadım birini emzirip 2saat sonra diğerini emzirdim
Bitiremyior tabi kısa emdiği için
Günde 1 kere sağmak bile zor geliyor bana
Yıkaması kaldırması falan
Kalanı sağdım sadece bir memeden bir kere sapsarı sırf son süt :)
Bugün bir ara vermeyi denicem inşallah içirebilirim
Keske sonuna kadar emebilselr canim onsut sen ziyade son süt doyurucuymus ama benimki de içmiyor maalesef o son sutu öyle kalıyor gogsumde çok çabuk yoruluyor sanki prematüre bebek gibi

Sağol canım, yok kuzum yaa ağlama falan yok bezi açıyorum foşur foşur çiş yapmış hep bide rahat yapıyor kızrıklık huzursuzluk da yok ay olmasın zaten canım fena sıkılır
Kuzum ya ben balgami nasil sokturecem senin bildiğin bir yol var mi

ACil yardım canlar. Göğüs uçlarım acaip çatladı yara oldu..kan toplamıştı biri sağdım hep emzirmedim ağZında patlar diye..o patlamış bi ara. Şimdi emziriyorum o göğsümden ama yara kapanmıyor. Şimdide diğer göğsüm su toplamış sağıyorum mecbur onuda ama çok acıyolar. Lansinoh yumuşatıuor sadece.. ayva çekirdeği kremi yaptım sürüyorum ama başka alternatif bilen var mı... sağmakta çok zor geliyor.

Kaç günlük canım bebek bide yediklerinden olabilir bide herhangi bir huzursuzluk değişiklik varmı
50günlük oldu bugün
Dünden beri güzel uyuyor
Onun dışında bir farklılık yok
Huzursuzluk aynı huzursuzluk
Gerçi 11.30dan bu yana tekrar yapmadı
İshal olsa yapardı değil mi?
Antibiyotik verdik işte dünden beri değişik bir de canım

ACil yardım canlar. Göğüs uçlarım acaip çatladı yara oldu..kan toplamıştı biri sağdım hep emzirmedim ağZında patlar diye..o patlamış bi ara. Şimdi emziriyorum o göğsümden ama yara kapanmıyor. Şimdide diğer göğsüm su toplamış sağıyorum mecbur onuda ama çok acıyolar. Lansinoh yumuşatıuor sadece.. ayva çekirdeği kremi yaptım sürüyorum ama başka alternatif bilen var mı... sağmakta çok zor geliyor.
Lahana yaprağı haşlayıp koyabilirsin canım
Acısını alır
Tahin yağı iyi gelir diyorlar bir de
Neden oldu ki başlarda olur sanki meme ucu acısı
Çok yüksek kademede mi sağım yaptın acaba?

Canim özellikle geceleri yutkunmaya çalışıyor gibi ses çıkarıyordu sanki bogazina bisey var gibi ama hissetmistim 2 gündür de ara ara 3 4 defa oksuruyor gavisconun bebeklernicin olani verdi toz hlinde sabah akşam suya karıştırıp verecem ama ilk denemem basarisizlikla sonuçlandı almadi agzina aldığını da geri cikardi
Bizim de balgam var o zmn canim.Ben de pzt gotureyim olmazsa.Gavisconu ben de deneyeyim.Cok sikints var

Back