- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bizimkide camlibelden ciktim yayan :)) bide annemin uydurdugu var onu seviyo.bide susunca ee ee diye sesler cikariyo :))Melek ninni favorimiz canim.Onunla uykuya daliyr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkide camlibelden ciktim yayan :)) bide annemin uydurdugu var onu seviyo.bide susunca ee ee diye sesler cikariyo :))Melek ninni favorimiz canim.Onunla uykuya daliyr
Senin kuzucuk bsya buyumus csnim masallah ee ee dedigine gore.Doktora gittun mi Dilekcim bu arada?bizimkide camlibelden ciktim yayan :)) bide annemin uydurdugu var onu seviyo.bide susunca ee ee diye sesler cikariyo :))
Canim hickirikta bir damla limon verin hemen kesiyorBu gece tam uyudu hickirik yuzunden uyandı
Canim bir damla limon ver hemen kesiliyor.ben bir damla bir damla suyu karistiriyorum artik oyle buldum cozumu.yoksa hickirirken hrp kusuyor.H ickirigin çözümü de yok canim emzirince geçiyor ama onda da sutun cigerlere kaçan ihtimali var ben de onun için artık emzirmiyorum hickirik tutunca da çok agliyor
Cnm geçmiş olsun bişey çıkmmaz inş..bizim burda özel hast katılım payı 15 TL..şaşırdın bende..ilk kızı devlette iyi bir Dr vardı ona götürüyordun doğum iznine ayrıldı şimdi özele gidiyoruz gelinceye kadar..sizin yüksek herhalde fiyatlar..Yok canım özele paramı dayanır evde çocuk bi tane değil ki... Burda evimin dibinde fakülte var hemen oraya götürüyorum özele gitsem abooo nece olur halim :))
G.olsun cnmValla çok zor canım bende dün akşam başladım antibiyotiğe sevmedi tadını sanırım bizde öksürükte var sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefessiz kaldı dedim gitti kız elim ayagım titredi resmen bizim dedemiz eve getirdi virüsü önce bana bulaştı bendende kızıma. Kızım düzelsin ben 10 gün daha çekmeye razıyım yeterki o çekmesin
Anne sütü alıuorsa günde 10kez bile yapar cnm..benim ilk kız öyleydi Dr sorun değil demişti fotosunu göstermiştim hattaGeçmiş olsun size de
Bizim kakamız günde 1e düşmüştü
Dün geceden beri 4.
Hemde dolu dolu ishal mi oldu acaba?
Nasıl anlarız ki ishal olduğunu
Hep sıvı zaten kakalar
@Koala_anne sen bilirsin
Ben hiç takmadım desen yeridir cnm..bence çıkarmakta geç bile kalmışssın Dr lar 20günden sonra çıkarın diyor genelde..ellerini keşfetmesi için..kes tırnaklarını bebinin..bebisi iki aylik olanlar eldivenleri cikardinz mi ben 3 4 gundr takmiyrm kestik biraz ucundan tirnaklarni ama dun burnunu cizdi:) erken mi cikardim acaba.annem una batiralm parmkalrni kendi kendine kirilir dedi batrdik henuz incelip kirilma yok eldivenler tekrar çıktı piyasaya
Gündüz sürekli.değiştiriyorum canim da gece soguk olunca zor oluyorAltını hep degistir çiş varsa. Daha rahat uyur. Daha güzel emer. Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir Allah korusun.
Bana bulaştığında taktım canım ama yine bulaştı belki babamdan bulaştı bilmiyorumagiz maskesi al canim hafif kırıklık hissettgmde bile tak.ben 1 hafta gezdim onunla agizim isilik olmuştu:)) ama bulasmadi cok şükür.evde bulundr eve gelenede ver
Bizimki 3 4 kere arka arkaya öksürdü sonra hiiiii diye bisesle nefessiz kaldı o an aklıma gelmedi yüzüne üflemek kucagıma alıp hoplattım nefes almaya başladı ben ağlamaya başlayınca sakinleditikaninca yuzune uflr canim bide yuz ustu yatir.bizimki kendi tukurugnden bile tikandigi icin ole buldum careyi.gunde 5 6 kez oluyo yakindr kalpten gitmem.ptesi randevumz var baklm ne dicek oksuruk yok kendi tukurugnden boğuluyo basliyo icini çekmeye
Gece çok da değiştirmeye alıştırmamak lazım diye duydum ben kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum..uykusu bölünmesin diye herhalde..Gündüz sürekli.değiştiriyorum canim da gece soguk olunca zor oluyor
Biz de sorduk doktora antibiyotik yapmış olabilirAnne sütü alıuorsa günde 10kez bile yapar cnm..benim ilk kız öyleydi Dr sorun değil demişti fotosunu göstermiştim hattahala da metabolizması çok iyidir maşallah kaz gibi üstten ver alttan çıkarıyor..
Ben kıyafet değişimi yaparken bile elleri buz gibi oluyorBen hiç takmadım desen yeridir cnm..bence çıkarmakta geç bile kalmışssın Dr lar 20günden sonra çıkarın diyor genelde..ellerini keşfetmesi için..kes tırnaklarını bebinin..
Saol canım Rabbim kimseye evladının en ufak hastalığını bile göstermesinG.olsun cnm
İshali geçsin diye bişey kullanıyor musun canımnette bebek kakalari yaz resimli cikiyo annem.biraz sulu oluyo kakalari ishal.olunca bizimki ishal
Yok cnm ya bazen soğuk oluyor ama zaten kan dolaşımının az olduğu bi yer normal yani vücudundan soğuk olması..bi de ev doğalgazlı güney cephe sıcak yani..ter hasta eder çocuğu..Ben kıyafet değişimi yaparken bile elleri buz gibi oluyor
Eldivensiz üşümez mi canım
Ay Allahim o an cok korkunc oluyr.Bizim minik ozellikle biberonda cok tikaniyr.Ter icinde kalıyrm biberonla beslerken.Yuzune uflemeyi burdan bi arkadas soyledi sagolsun.Gecen tikandı biberonla emerken 4-5 defa.Ben de basladim aglsmaya.Ben aglayinca kafasini cevirmis bana bakiyr:) Allahim yavrularımızi korusun insBizimki 3 4 kere arka arkaya öksürdü sonra hiiiii diye bisesle nefessiz kaldı o an aklıma gelmedi yüzüne üflemek kucagıma alıp hoplattım nefes almaya başladı ben ağlamaya başlayınca sakinledi