• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bizde de sarılik 9du. Doktor idrar yolu enfeksyonundan hic bahsetmedi.Bi dahaki kontrolde soyleyeyim mi canim
Canım bizim sarılık uzadığı için bakılmak istendi hareket olarak hiç sarılık geçiren bi bebek değil ama görünürde yüzünde ve gözlerinde var ama venim son iki kızımda da öyle yavaş attı bakalım ne diyecekler..... Sanmam kuzum sizde bişey olduğunu

Slm hanımlar.Hepimize kolay gelsin.Ne zormuş kış bebeği bir gözüm kapalı yazıyorum .Bütün tıkanıklıgı bizi mahvetti

Canım bizim sarılık uzadığı için bakılmak istendi hareket olarak hiç sarılık geçiren bi bebek değil ama görünürde yüzünde ve gözlerinde var ama venim son iki kızımda da öyle yavaş attı bakalım ne diyecekler..... Sanmam kuzum sizde bişey olduğunu
Ins.yoktur canim.Sen ozel hastaneye mi gtryrsun?

Ins.yoktur canim.Sen ozel hastaneye mi gtryrsun?
Yok canım özele paramı dayanır evde çocuk bi tane değil ki... Burda evimin dibinde fakülte var hemen oraya götürüyorum özele gitsem abooo nece olur halim :))

Hastaneye giderken pusetine koyuyoruz emziği de veriyoruz birazcık oyalıyor
Yoksa kesinlikle durmuyor onda
Gerçi daha ağlamadan eve dönemedik
Dönüş yolunda emziği ittirip ağlamaya başlıyor bizimki de
Belki eve gitmeyip biraz daha gezmek istiyodur :))

Antibiyotik başladık işte biz
İlerlemesin hırıltısı dedi doktor
Dün ilk verdik püskürttü yarısını
Yarısını da gaz çıkarırken çıkardı
İlaç vermek de zor ki bebişlere
Yutmuyor ağzında bekletiyor bir de
Dik konuma getirince akıtıyor ağzından
Valla çok zor canım bende dün akşam başladım antibiyotiğe sevmedi tadını sanırım bizde öksürükte var sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefessiz kaldı dedim gitti kız elim ayagım titredi resmen bizim dedemiz eve getirdi virüsü önce bana bulaştı bendende kızıma. Kızım düzelsin ben 10 gün daha çekmeye razıyım yeterki o çekmesin

Valla çok zor canım bende dün akşam başladım antibiyotiğe sevmedi tadını sanırım bizde öksürükte var sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefessiz kaldı dedim gitti kız elim ayagım titredi resmen bizim dedemiz eve getirdi virüsü önce bana bulaştı bendende kızıma. Kızım düzelsin ben 10 gün daha çekmeye razıyım yeterki o çekmesin
Geçmiş olsun size de
Bizim kakamız günde 1e düşmüştü
Dün geceden beri 4.
Hemde dolu dolu ishal mi oldu acaba?
Nasıl anlarız ki ishal olduğunu
Hep sıvı zaten kakalar
K Koala_anne sen bilirsin

bebisi iki aylik olanlar eldivenleri cikardinz mi ben 3 4 gundr takmiyrm kestik biraz ucundan tirnaklarni ama dun burnunu cizdi:) erken mi cikardim acaba.annem una batiralm parmkalrni kendi kendine kirilir dedi batrdik henuz incelip kirilma yok eldivenler tekrar çıktı piyasaya

Geçmiş olsun kuzum sizede yaa vallahi ayaklarına taş değse insanın yüreği parçalanıyor annelik böyle işte...
Hepimize geçmiş olsun gitsin bu hastalıklar inşallah canım bu sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefesi kesildi aklım çıktı resmen dedim gitti kızım başladım ağlamaya ben ağladım o sakinledi Allahım başka acılarını göstermesin

agiz maskesi al canim hafif kırıklık hissettgmde bile tak.ben 1 hafta gezdim onunla agizim isilik olmuştu:)) ama bulasmadi cok şükür.evde bulundr eve gelenede ver

Hepimize geçmiş olsun gitsin bu hastalıklar inşallah canım bu sabah öksürürken kıpkırmızı oldu nefesi kesildi aklım çıktı resmen dedim gitti kızım başladım ağlamaya ben ağladım o sakinledi Allahım başka acılarını göstermesin
tikaninca yuzune uflr canim bide yuz ustu yatir.bizimki kendi tukurugnden bile tikandigi icin ole buldum careyi.gunde 5 6 kez oluyo yakindr kalpten gitmem.ptesi randevumz var baklm ne dicek oksuruk yok kendi tukurugnden boğuluyo basliyo icini çekmeye

nenni solemekten helak oldum artk mircan kaya 1 ben 2.yakinda vokal teklif etcem kadına.yeni nenniler eklemem lazim repertuarıma:)) yavas yavas yiyorm kafayi

Yok canım özele paramı dayanır evde çocuk bi tane değil ki... Burda evimin dibinde fakülte var hemen oraya götürüyorum özele gitsem abooo nece olur halim :))
annem senin bebi agliyo mu surrkli enfeksiyon olsa yanma olur kasinti olur tepki veremdgi icin basar yaygarayi.bence sarilik gecmiyo diye ona yormustr ama insallah dedgigu gibi degldr gecmis olsun kuzuya

Back