2017 Aralık Anneleri

H ickirigin çözümü de yok canim emzirince geçiyor ama onda da sutun cigerlere kaçan ihtimali var ben de onun için artık emzirmiyorum hickirik tutunca da çok agliyor
Canim bir damla limon ver hemen kesiliyor.ben bir damla bir damla suyu karistiriyorum artik oyle buldum cozumu.yoksa hickirirken hrp kusuyor.

Yok canım özele paramı dayanır evde çocuk bi tane değil ki... Burda evimin dibinde fakülte var hemen oraya götürüyorum özele gitsem abooo nece olur halim :))
Cnm geçmiş olsun bişey çıkmmaz inş..bizim burda özel hast katılım payı 15 TL..şaşırdın bende..ilk kızı devlette iyi bir Dr vardı ona götürüyordun doğum iznine ayrıldı şimdi özele gidiyoruz gelinceye kadar..sizin yüksek herhalde fiyatlar..

G.olsun cnm

Geçmiş olsun size de
Bizim kakamız günde 1e düşmüştü
Dün geceden beri 4.
Hemde dolu dolu ishal mi oldu acaba?
Nasıl anlarız ki ishal olduğunu
Hep sıvı zaten kakalar
@Koala_anne sen bilirsin
Anne sütü alıuorsa günde 10kez bile yapar cnm..benim ilk kız öyleydi Dr sorun değil demişti fotosunu göstermiştim hatta hala da metabolizması çok iyidir maşallah kaz gibi üstten ver alttan çıkarıyor..

Ben hiç takmadım desen yeridir cnm..bence çıkarmakta geç bile kalmışssın Dr lar 20günden sonra çıkarın diyor genelde..ellerini keşfetmesi için..kes tırnaklarını bebinin..

Bizimki 3 4 kere arka arkaya öksürdü sonra hiiiii diye bisesle nefessiz kaldı o an aklıma gelmedi yüzüne üflemek kucagıma alıp hoplattım nefes almaya başladı ben ağlamaya başlayınca sakinledi

Gündüz sürekli.değiştiriyorum canim da gece soguk olunca zor oluyor
Gece çok da değiştirmeye alıştırmamak lazım diye duydum ben kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum..uykusu bölünmesin diye herhalde..

Arkadaşlar gaz sancısı için bebeğe kimyon çayı veren var mı aranızda ?

Kendim devamlı rezene -toz kimyon çay yapıp içiyorum, bebeğe sade rezene yapıp iki çay kaşığı veriyorum fayda sağlıyor biraz.

Ama internette kesin çözümün kimyon olduğunu okudumeskiler öyle yaparmış. Deneyen var mı merak ettim :)

Biz de sorduk doktora antibiyotik yapmış olabilir
Coledan damla günde 1kez 5damla demiş
Sürekli bi ilaç mı kullancaz biz ya
Aldırmadım şimdilik
Takip edicem
Günde 1kez yaparken çoğalması endişe ettirdi beni
İnşallah enfeksiyon falan yoktur

Ben hiç takmadım desen yeridir cnm..bence çıkarmakta geç bile kalmışssın Dr lar 20günden sonra çıkarın diyor genelde..ellerini keşfetmesi için..kes tırnaklarını bebinin..
Ben kıyafet değişimi yaparken bile elleri buz gibi oluyor
Eldivensiz üşümez mi canım

Bizimki 3 4 kere arka arkaya öksürdü sonra hiiiii diye bisesle nefessiz kaldı o an aklıma gelmedi yüzüne üflemek kucagıma alıp hoplattım nefes almaya başladı ben ağlamaya başlayınca sakinledi
Ay Allahim o an cok korkunc oluyr.Bizim minik ozellikle biberonda cok tikaniyr.Ter icinde kalıyrm biberonla beslerken.Yuzune uflemeyi burdan bi arkadas soyledi sagolsun.Gecen tikandı biberonla emerken 4-5 defa.Ben de basladim aglsmaya.Ben aglayinca kafasini cevirmis bana bakiyr:) Allahim yavrularımızi korusun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…