2017 Aralık Anneleri

Ben de uyandıramıyorum bazen canım
Derin uykudaysa altını açmam, yüzünü silmem,
dik tutmam çok işe yaramıyor
Benim oglan da öyleydi ama kırkı çıkınca attı onu üstünden. Eskiden hem gece hem gündüz uyuyordu emmiyordu. Siringayla ağzına veriyordum bazen yutmuyordu. Simdi 20 dk yarim saat emdiği oluyor. Mide büyüyünce daha uzun emer bence.

Altını hep degistir çiş varsa. Daha rahat uyur. Daha güzel emer. Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir Allah korusun.

Kızlar ya herkeste bi emzik verme telaşı var. Ben vermiyorum. Kendi çocukluğum aklıma geliyo. Emziği bırakmam uzun zaman almış. Küçük kardeşim de öyleydi. Ve hala hatırlarım hayal meyal bi emzikte takılı kalmıştım. Ondan başka emzik almıyodum. Oğlum da benim gibi olur diye vermiyorum. Kötü mü yapıyorum

Aynen ondandır bence bide genizden akanıda atıyordur korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum takip etsen yeter, zaten o netdekiler sağlam adamı hasta eder ne kadar kötü şey var yazıyorlar bakma sen onlara

Ilk zaman sarilik icin sadece bir aletle bakmislardi simdik niye idrara dondu birde gercekten hem emen bebek deger okadar yuksekken gozlerinden bile anlasilmasi lazim cok sasirdim. Insallah birsey cikmaz azalir
Canım bu tedbir amaçlı sarılığı geç atıyot benim kızçe sarılık idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş o yüzden aldılar zaten gözlerden 3 ayda atıyor tamamen inşAllah bişey çıkmaz sağol canım

Ya zaten değer o kadar yüksek olsa belli ederdi içini ferah tut kuzum işte bebisin bosu boşuna eziyet çekti bak gor pazartesi sonuçla temiz çıkacak
İnşAllahh kuzum yaa inşAllahhhh öylesir sağol tatlım benim ❤

Ben de emzik vermiyorum. Hatta denedim almıyor zaten. Facebookta emzirme sanatı diye bir grup var cok yararlı bilgiler ogrendim ben. Orda da emzik ve biberona cok karşılar.

Aynı benim eşim esimde de öyle diyor 1 ayı geçti nasil olsa .bisey olmaz aciksa kalkar emer diyor acaba biz mi çok pimpirikliyiz ki bende buraya yazmasam sizlerden fikr almasam hergun doktora giderim herhalde

Kizlar dayanamayıp kızımı doktora getirdimçok sıra var ama ya insallah hasta etmem kızıma çok fazla hasta var

Surekli em sonra kus konra gaz sancısı sonra hickirik sonra yorgunluktan uyuyamama. Her gün böyle
Bizi mi anlatıyorsun acabaa... Bizde aynıyız şimdi uyuyor sıpa benim yatakda deriiin derin gece bi uyumadı em kus hıçkırık em kus hıçkırık kısır döngü içindeydin ve tabi benim beyin yandı başım ağrıyor...

1 numara da sıkmasın kontrol et canım
Ne kadar da olsa bacaklar etlendi
Bu arada geçen sefer tartıya çişli bezle çıkmıştı
Dün temiz bezle tartıldı
Kaç gram fark ettirir ki
30gram falan :)
Sıkıyr tabi biraz canım. 2 numarayı dha dikkatli baglayayim.Doktr tartarken 200 gr dsyr.Bi atlet bi de bez.Cok dusyr o zmn

bezi baglarken arka tarfini uzun tut sirtina dogru on taraf kasikta kalsin.göbekleri de dustu sonucunda.bende ole baglaynca siziyo hemen bele dogru bi kac tane citcitli gitti benim.
Sol taraftan siziyr benim canım cis.Kakada gazli ciktigi icin arkaya geciyr.Dedigin gibi baglayayim

Oluyormuş canım bqzı bebkler çok ağır atarmış vücud dan o yüzdende idrar yolu enfeksiyonuna sebep 6bi geçseydi yaa halbuki ne kadar canlı bir bebk bi görsen
Bizde de sarılik 9du. Doktor idrar yolu enfeksyonundan hic bahsetmedi.Bi dahaki kontrolde soyleyeyim mi canim

Aynen ondandır bence bide genizden akanıda atıyordur korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum takip etsen yeter, zaten o netdekiler sağlam adamı hasta eder ne kadar kötü şey var yazıyorlar bakma sen onlara
gunde iki kez serumla temizliyrm burnunu bazen yutuyr cikmiyor belki onlardr bakalm bekliyrm henuz yapmadi insallah duzelmistr sagol canim

Sol taraftan siziyr benim canım cis.Kakada gazli ciktigi icin arkaya geciyr.Dedigin gibi baglayayim
erkek miydi senin bebi.pipilrin ayarida yok ne kadr duzeltrsen yamuluyo ondanda olablr :) bizimkide alismis her actgmda altini ikinmaya basliyo.sanirim masaj yapcam saniyo.bazen ikinmaktan kusuyo

gunde iki kez serumla temizliyrm burnunu bazen yutuyr cikmiyor belki onlardr bakalm bekliyrm henuz yapmadi insallah duzelmistr sagol canim
Düzelir canım bende serum fizyolıji sıkıyorum rahatlasın diye şırına ile bazen dışa akmadığında yutuyor arkasından yaptığı kaka mukuslu oluyor yuttuğunu o yolla atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…