- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yaa kuzum ne bileyim bende şaştım kaldım dr 15 diyince hadi dese dese 7,8 falan der dedim şok oldum, iyide bu bebek cin gibi bayılıp uyumuyor dediğin gibi sürekli emiyor e 1 kg da almış kan uyuşmazlığıda yok eller ayaklar bembeyaz teni kirli yeşilede dönmüyor hep dedim dr a... Oda bünyesi yavaş atıyor sarılığı dedi, bu kadar yüksel olsa çıt sesinden bile uyanıyor mümkün değil kaldıramam uykudan yani... Anlamadım gitti bide o idrar yaptığı poşette değerleri yüksek gösteriyormuş saçma bi iş verdik idrarı tekrar bakalım ne diyecek pzrtsi... Bi baş hekim tanıdıl var ona sordu eşim demişki başına sarı tülbent koyun hastaneye yatıracağız derselerde yatırmayın çünkü bazı bebekler 6 ay bazen 1 seneyi buluyormuş yavaş yavaş atarlarmış değerlerinde bişey yok demiş... Koca baş hekim sarı tülbent koyun demiş ya çok güldüm başka dr a desen ne alaka der bizim eski yöntrmlere :)) ya kuzum bakalım brn bebeğimde bi farklılık gerileme görmüyorumKuzum sanmiyorum senin kızında sarılık olacağını olsa bile bu kadar yüksek olacağını saat başı emiyor kızın sürekli uyuyan bi bebek degil eee kilo alımı da iyi bence sonuclarda hata vardır ki sen çok bilinçli bir annesin ayaklarına ellerine dikkate ediyordun sarılık için 15 olan degeri mutlaka farkederdin içini ferah tut domtor abartıyor bence minigin için dua edecem kuzum
Kuzum pislik yuvası heryer hemşire bile takır takır öksürüp hapşuruyordu ben götürmedim bile bebeği eve geldim taktım ikincide yaptıKuzum özelde kendileri takiyorbiz 15 gün önce gittiğimiz de hemşir kendi taktı yarım saat içinde de sonuçlar çıktı keşke rica etseydin takarlardi
mamadan dolayi diye dusunuyrm cunku mamanin ozelligi bagirsak duzenliyici.tabi ben bilmedgime conformilden verdim genelde digerinden az verdim.bakalm yarinda aynisi olursa dr a goturcm.buaksam ve yarin digerinden vercem.üşüme belirtileri yok nette yazan sut alerjisi diyo ama onda kanli mukuslu kaka oluyomuş allah korusun.bi sıkıntıda yok karin agrisi agla vs. cok sukur biseyi yok bakalm yarın ola hayrolaCanım çokmu mukuslu bazrn bebekler bazen demiyeyimde çoğunlukla kakalarında genziden akanı yutuyorlar sonrada kaka yoluyla atıyorlar öylede olabilir kötü yorumlara bakma sen okumada yarında takip et eğer olağan dışı bi şey farkeder yada rahatsız olursan hislerine güven götür dr a, belkide mamadan olabilir miğdenin alışık olmadığı bir mamaya geçtin nihayetinde ama takip et derim ney içine siniyorsa onu yap anneler hislerinde yanılmaz
Boğazda da var aşağı inmesin dediBurundan gelen hirilti icin mi verdi canim antibiyotigi?Cok gecmis olsun
Ben dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorumBen hala ogrenemedim saatli vermeyi.Yavrum saatlerdir agliyr.7_8 saattr uykusz.En son mama yaptim.Biberonu agzina almadi.Son care supurgeyi actim,kucagimda uyuttum.Ins.dalar da uyanmaz.
hic sanmiurm bunu yazarken bile cikolata yiyorm bi yandan :)) 1 seneyi gecer normale donmem.biz edirneede yasiyrz bu sene esim kirkpinar gureslerne sokcam seni diyo :)) anlik bi huzun sonra yine devam:))Vereceğiz kızlar inş moral bozmak Yok
vallah bizimkide onceden nereye biraksam uyurdu.bazen ayagimda salliyrm kucagimda ana kucaginda salliyrm dizlermn ustune yastik koyup yastikta salliyrm kucagmda gezdirip sarkilar söylüyorm yok uyumaynca uyumuyo 4 saat ayagmda salladgmi bilirim topuklarm uyusmustu.olmaynca olmuyo yani senlik bi durum degil 40 indan sınra iyice azitiyolar canim.sabredicz.bizimki suan uyuyo enerji topluyoBen dr kaç gündür sütlerimi ısıtıp vermeye çalışıyorum
Uykusu varsa asla içmiyor
Ama uykuya da dalmıyor
Emmiyor da
Bi kısır döngü benimkisi de
Ben bu işi başaramıcam sanırım
hic sanmiurm bunu yazarken bile cikolata yiyorm bi yandan :)) 1 seneyi gecer normale donmem.biz edirneede yasiyrz bu sene esim kirkpinar gureslerne sokcam seni diyo :)) anlik bi huzun sonra yine devam:))
Işte o ağlamaları bebeklerin duygusal açlığı. Nasil ki sigara iciyirsa morali bozuk olan insan bebeler de bunalımdayken meme emiyor. Sudak tiryakiliği yani :))) emzikle geçiştirBende şimdi meme için agliyor vermiyorum saati gelmmeden en azından kusmuyor canim
Bu ışık kapama olayını uyguladin mi?Canim ben biberonu kestim kizim almıyor zaten emzirmeye bsaat başı emzirmeye çalışıyordum ama fazla gelmeye kusmaya başladı bende tekrar 2 saate bir emziriyorum bizde de gündüz uyuyor gece uyumuyor
hakkinuzda hayirlisi cnm insallah normal cikar hersey..Evet canım o poşet yüzünden değerler yüksek çıkıyormuş işte ondan mı değil mi bi daha istediler eşim götürdü bakalım idrarı pzrtsi ye kaldı sonuçlar.....
Canım uzanıp bebişini göğüsüne yatır popişine pıt pıtla ama sırtına pıt pıtladığından biraz daha hızlı (çünkü bez darbeyi emiyo) inşallah fayda eder ve kocaman pırrrrtttlar gelsinYapıyorum canim ama ne fayda yine ayniyiz çıkmıyor gazi
Ben 85tlye yaptırdım cnmMerhabalar, kalca ulstrasonu cektiren varmi? Ozellerde ne kadar bu ucret?
Bende 79 la hamile kaldım 92 ile doğuma girdim 82 83 arası mekik dokuyorum emziriyorum ama tık yokhey masallahh:)) ama bende oleydim 65 ile evlendim.ise girdim millet calisrken zayiflar ben kilo aldim 75 ile hamile kaldim 92 ile dogurdum simdi 82ne ileri gidiyrm ne geri.emzireblsydim belki verirdim daha diye dusunuyrm ama bilmiom.
Arkadaslar merhaba. Kızım 45 gunluk. Surekli emmek istiyor. Özellikle geceleri hiç dinlenemiyorum. Sizin bebişleriniz de böyle mi? Uykusuzlugu hepimiz yasıyoruz ama annem kızımı oyalamasa gece 1 saat bile uyuyamıycam. Sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun bebişine canım çok zor valla yaa bizde bugün antibiyotik başladık çok üzgünümTakılıyor malesef kuzum ama canı yanar huzursuz olur dedi oda istemedi yani dua ediyorum şu poşete çişini yapsın.... İnşAllahhhh canım yaa inşAllah çıkmaz
Bizimki gunduz de oyle ama gece daha zor oluyor benim içinGece benimki de bambaska bir bebek oluyor sürekli emiyor tükeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?