2017 Aralık Anneleri

Canim devlette bosverebiliyorlar.
Ben ilk hcgmi devlette yaptirdim bana sirf hcg testi yapmisti doktor. Hizli hizli anlatti hicbir sey anlamadim sinirlendim.
Ikinciye saglik ocagina gittm oradaki doktor hic tahlil yapilmadi mi diye şaşırdı. Sonra kendisi istedi tahlilleri. 5 6. Haftada artik hastaneye gitmen gerek dedi ordan da ozel hastaneye gittim Yine tahlil yaptilar.
Senin baska doktor secenegin yoksa kendin soyle bana tahlil yapilmadi diye.

Sağol canım haftaya gideyim söyliyim bari

Kzilarr deliriyorum sandım ama hayır bebeğinin hareketini hissettik bugün.sok oldum.segirme gibi oluyor.sanki balonduk patlıyor. Gaz keisnlikle değil.bu nedir ? Doktoruma yazdım şimdi.

İlk gebeliğinse kızma bana ama imkansız daha fazla ise olabilir çünkü sanki bana da öyle geliyor ama saçmalama annekulu diyorum kendime

Merhabalar bende aralıkta anne olucam inşallah dün kontrolüm vardı 7+4 haftalık çok şükür herşey yolunda şimdi cinsiyet heyecanı başladı

bende haftaya edırneye gıdecegım canım 18 mayısta gıdıp pazar aksamı donecegız 4 gun kalacagız. hıc sormak aklımada gelmedı acıkcası doktora bu durumu . Bendede oluyor batmalar su ıcemıyorum pek ona baglıyorum
ben günde 2,5-3,5lt su içiyorum ama bende de batmalar oluyor çok yorulduğumda ve ayakta kaldığımda...

Çok şükür kızlar kalp atışını duyduk.. :dua::nazar:
darısı tüm bekleyen arkaşlarıma.. :anneadayı::emir_bebek:
Gözünaydın canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
selam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun inşallah gözün aydın ben de tüp bebekle hamile kaldım çok şükür

Miğde bulanması yada yemeklerin çeşitlerine eğilimlerin cinsiyette bir belirtisi olmadığını kızımda gördüm:110:
Ete düşkündüm, tatlı yerdim ve hiç miğdem bulanmamıştı
Bunda daha farklı ama yine farklı cinsiyete yoramıyorum
Benden 1 ay önde olan arkadaşın ilk çocuğu kız oda aynı belirti melirti yaşamadı bile
Bu ikinciye miğde bulantıları, kasık ağrısı oldu ikincide kızmış:süslü:

Kızlar göbüşleriniz nasıl kıyafetleriniz oluyor mu ben yazlıkları çıkardım ama zor olur şimdiden 4 aylık gibi göbeğim var

X