2017 Aralık Anneleri

Cok aglıyosa gotr bnce csnım bı derdı vardr belkı bakılsn yanı ıcın rahat etsn

Bızım o dusk yasa yksek gırdgmz degerler doktrlar ıcın onemlı olmayablıyı cnm bakpta kadanı karstrma bnce

laktaz enzimi yaziyo iyice araştırmam lazim yoksa hayatta kullanmam cok pimpirikliyim :)
Laktaz enzimi süt şekeri olan laktozun sindirilmesini saglayan enzimdir. Bazı insanlarda laktozu parçalayan enzim yoktur veya yeterli değildir. Süt tüketimine bağlı oluşan sindirim bozukluklarına yani laktozin toleransa iyi gelir laktaz. Kullanın bence.

Benim annem de öyle diyor ama yazik cocuk rahst etsin. Ben öyle bekletemem. Ileriki aylarda bez sayısı azalacak.

Hemoglobine mi bakildi canim?wbc yuuksekse korkma.Bebeklerde deger araliklari cok yuksek

Şu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))

Ben de aynı durumdayım aglama krizi gecti ama simdi duvarlari izleyip gülüyor filan. Uyumasini bekliyorum uyumak icin. Gece amma uzunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…