Ayın 7 sinde yaparlar mi ki göz muanesini kuzum3 aya kadar yapılıyor canım valla o güne randevu verdiler, evet göz muayenesi de var kuzum
Bende seninle aynı durumdayım bebeğim çok ağlıyor benimsürekli huzursuz ve mutsuz
Ya kızlar delircem ya 2 aylık olduk.oglum sürekli huysuz ağlamaklı.hic etrafa bakiyim ilgileneyim yok hep mutsuz ve ağlıyornapcam bilmiyorum artık.uyurmen bile ağlamaklı sesler çıkarıyor.gece uyumak yok sabaha kadar emmek istiyor emiyor kusuyor sürekli çünkü fazla geliyor.ne yapmam lazım doktora mı gotureyim ben napim
Bizimde bu gun kont vardi 3.950 gr olmus boy 53 cm. Kan aldilar hem saralik icin hemde baska degerlere bakilacakmis yarin cikacak sonuclar ama ben netten baktim saralik degeri 7 kusur ama diger bazi degerler bazisi cok dusuk bazisi cok yuksek biraz cnm sikilmadi degil yarin sonuclari gisterecegiz insallah kotu birsey cikmaz dua edin anneler normal sayilsin degerleri
Laktaz enzimi süt şekeri olan laktozun sindirilmesini saglayan enzimdir. Bazı insanlarda laktozu parçalayan enzim yoktur veya yeterli değildir. Süt tüketimine bağlı oluşan sindirim bozukluklarına yani laktozin toleransa iyi gelir laktaz. Kullanın bence.laktaz enzimi yaziyo iyice araştırmam lazim yoksa hayatta kullanmam cok pimpirikliyim :)
Benim annem de öyle diyor ama yazik cocuk rahst etsin. Ben öyle bekletemem. Ileriki aylarda bez sayısı azalacak.8de banyo yaptrdık hala uyucak nrmalde bebek banyo yapnca rahatlayp uyumazmı bızımkı çiş yaptgnda falan basıyo cıglıgı sızınkılerde oylemı.. bıde bana sık degstrıyom bezı dıyolar blmıuolar bebemın huyunu
Hemoglobine mi bakildi canim?wbc yuuksekse korkma.Bebeklerde deger araliklari cok yuksekBizimde bu gun kont vardi 3.950 gr olmus boy 53 cm. Kan aldilar hem saralik icin hemde baska degerlere bakilacakmis yarin cikacak sonuclar ama ben netten baktim saralik degeri 7 kusur ama diger bazi degerler bazisi cok dusuk bazisi cok yuksek biraz cnm sikilmadi degil yarin sonuclari gisterecegiz insallah kotu birsey cikmaz dua edin anneler normal sayilsin degerleri
Belki yaparlar ama onu ayrı yapıyorlar canım 3 aylıkken falan olması lazımAyın 7 sinde yaparlar mi ki göz muanesini kuzum
MaşAllahhh canım Allah arttırsın hiç bitmesinSütlaç yanikta olsa ciddi sut yaptı. Bu saatte akmasin diye sağıyorum. Tavsiye ederim
AminnnMaşAllahhh canım Allah arttırsın hiç bitmesin
Ben de aynı durumdayım aglama krizi gecti ama simdi duvarlari izleyip gülüyor filan. Uyumasini bekliyorum uyumak icin. Gece amma uzunmusŞu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))
Canım ben ana kucagı kullanıyorum çokta memnunumKızlar ana kucagi sallanan besik kullanan var mi?Memnun musunz?Biz minigi battaniye arasinda sallayip uyutmaya alıstrdik caresizlikten.Uykuya dalinca besigine alıyrz.
Benim annem de öyle diyor ama yazik cocuk rahst etsin. Ben öyle bekletemem. Ileriki aylarda bez sayısı azalacak.
Bebek uyusa diye can atarım. Zar zor uyur. Bu defa uykum kaçar. Çok ironik.
Sütlaç yanikta olsa ciddi sut yaptı. Bu saatte akmasin diye sağıyorum. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?