- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 34
Galactago damla kullanmanı öneririm...ben herşeyi yapmıştım o damla sayesinde çok şükür arttı.Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktıakşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Sen de almıştın galactaco değil mi canımGece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyr
Gece kalkıp sağarsam bu sefer uyanınca içmesine kalmaz gibi geliyor ama bi deneyeyim belki sağdığım için tekrardan üretilirGece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyr
Onu duydum canım bende kullanan var mı diye soracaktım teşekkür ederim canım bide onu deneyeyim gelişmeleri yazarım inşallah faydası olurGalactago damla kullanmanı öneririm...ben herşeyi yapmıştım o damla sayesinde çok şükür arttı.
Bi defa kullandim canim.Iyice azaltti gibi geldi biraktimSen de almıştın galactaco değil mi canım
Nasıl işe yaradı mı
Kalır canim.Saginca uretyr iste tekrar.6 saat bekliyr gece bi meme benim yoksa.3 saat sonra yine ayni sut birikiyrGece kalkıp sağarsam bu sefer uyanınca içmesine kalmaz gibi geliyor ama bi deneyeyim belki sağdığım için tekrardan üretilir
Kızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktıakşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Hemen doktora götürmeni oneririm, benim oğluma da benden bulasti.. hiriltisi vardı 2 gündür hafifti bugün arttı oksuruk burun tıkanıklığı. Doktor kontrolu vardı bugün, kandaki oksijen seviyesine baktırmani öneririm ve influenza virüsü var mı birde ona baktırmalisin.. emmesi nasıl? Burnu açık miKızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Burundan canım ya bildiğin hırıltı cok şükür emiyor geçer herhaldeNasıl bir hırıltı canım bu mesela nefes alıp verirken sırtından da geliyor mu yada boğazdan mı sadece ciğerden gelse nefes alamaz
Cigerlerine inmesin dikkat et canım. Yinede dr a götür derim cigerlerini dinlesin baksin bi. Onerisi olur mutlaka.Burundan canım ya bildiğin hırıltı cok şükür emiyor geçer herhalde
Ben çok etkisini göremedim açıkçası..bünyeden bünyeye farklı demekkiOnu duydum canım bende kullanan var mı diye soracaktım teşekkür ederim canım bide onu deneyeyim gelişmeleri yazarım inşallah faydası olur
Ben de aynı dertten muzdaribim..gündüz doğru düzgün uyumuyor.hep beni emmek istiyor..gece uykuya dalamıyor..belki de sütüm yetmiyor..ne zaman 10 dk emip doyacağı zamanlar gelecekKızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktıakşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Ben de mi bıraksam? Onla mı alakalı bilmiyorum ama bebeğim hep beni emmek istiyor uykuya dalsa bile 10 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor..sütü en çok artıran bol su aslında..Bi defa kullandim canim.Iyice azaltti gibi geldi biraktim
Ben de silikonla başladım mememi de tutuyor ama ben sil baştan silikona dönüyorum hep yara ediyor mememi. Ilık suyla arada bir temizle pamukla. Ayva çekirdeği iyi geldi banaMerhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
2 saatte bir emzir diger zamalarda emzik vermeye calis süt biriksin. Benim de öyleydi basta. Bebek firsat vermiyirdu ki biriksin. Ya da bir göğsünü ver 3-4 saat boyunca. Digeri iyice dolar onu verirsin karnı doymuyorsa da doyar uyur.Ben de mi bıraksam? Onla mı alakalı bilmiyorum ama bebeğim hep beni emmek istiyor uykuya dalsa bile 10 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor..sütü en çok artıran bol su aslında..
İşte olmuyor iki göğsünü de emdik oluyıruyine de yetmiyor2 saatte bir emzir diger zamalarda emzik vermeye calis süt biriksin. Benim de öyleydi basta. Bebek firsat vermiyirdu ki biriksin. Ya da bir göğsünü ver 3-4 saat boyunca. Digeri iyice dolar onu verirsin karnı doymuyorsa da doyar uyur.
Benim de arada 6 saat oluyorKalır canim.Saginca uretyr iste tekrar.6 saat bekliyr gece bi meme benim yoksa.3 saat sonra yine ayni sut birikiyr
benım kıza emziği bı tutturamadım gıttı bıraz zorlayınca da lop kusuyo ne yapabilirim tutması ıcınRica ederim canım benim hem yumuşak olursa çabuk yorulmaz çenesi kuzunun❤
10 sene koruma dio kız. Owww inşallah yani.. bebem 10 yaşında yken ben 40 küsür yaş olurum. Olrsa bitane daha yaparımHay canını sevdiğim ssvd lim benimiyi bari sevindim cınımmm
Zaten cok sutum yok canim bi de damlayi kullaninca iice azaldı gibi geldi ama bilmiyorum yine de .Ben de mi bıraksam? Onla mı alakalı bilmiyorum ama bebeğim hep beni emmek istiyor uykuya dalsa bile 10 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor..sütü en çok artıran bol su aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?