Aynı benimkiiArtık 1 aylık olduk canim o zaman geceleri 2 saate bir kaldirmiyim yavrumu ya benim sutum yetiyor mu bilmiyorum ki daha doğrusu kizim fazla memede kalmıyor ya 5 dk yada 10 dk.kalıyor zaten sağ gogsumun ucu yok onu zorla alıyor Bu süre zarfında doyar mi ki canim
Maşallah baya içmiş kuzucun100 CC kussa agızdan burundan gelir canım sen rahat ol. Normalde kaç cc süt içiyor bi içişe? Dun ben 80 cc sagmıştım. akşam onu verdim yetmedi. Sütüm yaglı da aslında
Lahana yaprağını haşlayıp koymuştum canım benMerhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
Kızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Kaşıkla zaten çok zor içiyorlar evetÖnceden içiyordu kuzum bir haftdir biberonu agzina alinnca sutu yutmadan geri çıkarıyor biberondan tiksindi gecen hafta yaşadıklarından dolayı sutum kesilmişti bende banyodan sonra 90 cc mama vermiştim hepsini içti 1 saat sonra hem kendi üstüne hemde benim üstüme çok.kötü kustu o gün bugundur biberonu almiyor kaşıkla vermeye çalışıyorum o da uyurken imkansız gibi birsey
Bol bol emzir alışırsın canimMerhaba kızlar..çok şükür silikon ucu Bıraktık sanırım..artık alıyor mememi direk..ama göğüs yaralarım sil baştan oldu..göğüs Kalkan’ı kullanıyorum..garmastan, lansinoh krem..ama yok ilk verdiğimde canım çok yanıyor..ne önerirsiniz?bi de bu kalkanlar nemli bırakıyor sanki..ama ped falan kullansam da canım çok yanacak gibi geliyor
Kızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Burnunu açtım tıkalı değil gece bezi sızdırmış beline kadar batmıştı ondan aldı herhalde çünkü altını hemen değiştiriyorum az öncede kustu baya daha kaç günlük bebek hastalık nerden çıktı yaCanım sogk aldgnı nasıl anladın hırıltı balgamdanda olr burnu dolust hergn duzenlı serum sık bıkac kere
Benim oğlan yazda dogdugu için hiç hastalanmadi bu kış bebeği aynen hapsuruyor sık sık hiç tecrübem yok gibi sık baştan yaşıyorumBız 38 gnluk olduk artık azıcık twcrubem var sanırım:) her kusmasndada korkma canım esmde sagolsn her kustgnda yada hapsrdugnda üşüttü bu cocuk dıyo bıgazına sarılacam bıgun :)
Burnunu açtım tıkalı değil gece bezi sızdırmış beline kadar batmıştı ondan aldı herhalde çünkü altını hemen değiştiriyorum az öncede kustu baya daha kaç günlük bebek hastalık nerden çıktı ya
Doktora götürmüşsündür mutlaka canımKızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Hapşırması kötü değil her zaman benceBenim oğlan yazda dogdugu için hiç hastalanmadi bu kış bebeği aynen hapsuruyor sık sık hiç tecrübem yok gibi sık baştan yaşıyorum
Hasta değildir belki canımBurnunu açtım tıkalı değil gece bezi sızdırmış beline kadar batmıştı ondan aldı herhalde çünkü altını hemen değiştiriyorum az öncede kustu baya daha kaç günlük bebek hastalık nerden çıktı ya
Valla canim cok geldigi icin mi uyumuyor az geldigi icin mi cozemedim.Agzina surekli sut geliyr yatarken.3 den beri uyumuyr yine.Salliyrz,tam yatryrz uyaniyrMaşallah baya içmiş kuzucun
Ben 50cc verecektim işte sonlarında istemedi
Zorlayınca da çıkardı hepsini
Baya halıya parkeye kustu canım
Ben hiç 60cc den fazla vermedim daha onu bile bitirmedi çünkü bıraktı
İştahsız herhalde benimki
Kustuktan 1 saat sonra 35cc içti sanki olsa daha içer gibiydi
Senin yavrun da doymuştur da tadı damağında kalmıştır
Yok be canım 2 saatlik süreyi bizimkiler geçti artık 1 aylık oldu bizim kızçeler bugün bak gör yarın ki kontrolde kiloda almış olacak srnin yavruda benimkide moralini bozma hiçBisey olmaz dimi kuzum 2 saatw BI emzir diyorlarveya doktorlar
Nasıl bir hırıltı canım bu mesela nefes alıp verirken sırtından da geliyor mu yada boğazdan mı sadece ciğerden gelse nefes alamazKızlar 8 günlük bebeğim soğuk aldı hırıltısı var ve ağız dolusu kustu az önce çok korkuyorum başından ayrılmaya ne önerirsiniz tecrübeli anneler
Gece iyi birikiyr canim süt.Gun icinde benim de olmuyr.Gece bi defa sagıyrm,aksamlari onu veriyorum.4 den sonra uykuya dalamiyr bi turlu.Surekli memede.Doyuyor mu doymuyor mu anlamadım.Agzina da yatinca surekli sut geliyr.Tikanıyr,kusamiyr da.Simdi ayagimda salliyrm.Biraktgm an uyanıyrKızlar ben günde bir kere gece yatmadan önce mama veriyorum. Bütün gece ve gündüz emiyor akşam resmen hiç süt kalmıyor az önce sağıp bakayım dedim iki göğüsten toplam 30ml ancak çıktıakşamları açlıktan ağlayıp duruyor yavrum bende sürekli emziriyorum ama belli doymuyor yavrum. Yatarken 120ml mamayı soluksuz yutuyor gazını çıkarır çıkarmaz uyuyup kalıyor. Ne yapmam lazım sütüm yetmiyor sürekli buğdaylı çorbadan ve humana still tea içiyorum başka ne yapabilirim yol gösterin
Ya iste herkes yaptığının karşılığını göremiyor bazen.benfe tüm arkadaşlarımın doğum gününü kurlardım önem verirdim sonra baktım benimkini kutlayan yok bende sadece en yakınlarımın kutlamaya başladım.. bencede canimm pasta isini yap hatta beklemediği bir anda daha da supriz olurEvet var ama dun pazar günüydü. Eşim de hep evdeydi. Hem zaten benim ona pasta almamama üzülmedi. Çevresindeki insanlara arkadaş ve akrabalarinaydı sitemi. Ama pasta işini yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?