- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
İyi akşamlar kızlar biz 35 günlük olduk. Bebeğimi emzirdikten sonra gazını genelde çıkarıyoruz üstten. Alttan çıkarmıyor bizim bebiş. Arada bacaklarını çek bırak yapsak da çıkarmıyor yani. Acaba gazı geç mi bitecek diye düşünüp korkuyorum. Koala anne ne dersinBir de bizimki sallanmaya alıştı beşikte. Sizinkiler nasıl emzirdikten sonra hemen yatan Bebek var mı?
Yok kuzum yaptır bende yarın yaptıracağım salı günü rahatca aşılarını olur bizim kızçelerK Koala_anne kuzum salı günü asimiz var ya kızıma yarın banyo yaptirsam sorun olur mu ki
Canım bizimki de altdan hrmen çıkarmıyor ben arada duyuyorum bence uyku arasında çıkarıyorlar bide gaz geç bitme diye bişey yok canım kasları iyice çalışmaya başlayınca geçecek o da en geç 3 ayı buluyor sürse sürse o kadar sürer sonra zaten herşey normale dönüyor endişelenme, hemen yatmıyor biraz kucak istiyor bazende ayakta sallanmak... Malesef bazen sallamayla daha çabuk uyuyorİyi akşamlar kızlar biz 35 günlük olduk. Bebeğimi emzirdikten sonra gazını genelde çıkarıyoruz üstten. Alttan çıkarmıyor bizim bebiş. Arada bacaklarını çek bırak yapsak da çıkarmıyor yani. Acaba gazı geç mi bitecek diye düşünüp korkuyorum. Koala anne ne dersinBir de bizimki sallanmaya alıştı beşikte. Sizinkiler nasıl emzirdikten sonra hemen yatan Bebek var mı?
Canım doğduğu gün sayılmaz ilk 24 saat 1 gün diye sayılır, evet çarşamba çıkıyor sizin 40 canım doğru 15 aralıksa doğum tarihiNette 40 hesaplamada benim carsamba grnuyr ya canim.
14 aralik canim.O zaman sali gunu oluyrCanım doğduğu gün sayılmaz ilk 24 saat 1 gün diye sayılır, evet çarşamba çıkıyor sizin 40 canım doğru 15 aralıksa doğum tarihi
Onlara gecmiyr canim Allahim koruyr onlari.Ben de bi gecirdim.Simdi tekrar bogazim agryrParol surup ıctm oglumınkınden. Hapıda smdı getrdı esım. Ihlamur galan ıcıhorm sabahtan berı ohluma gececkmdıye korkuyorm vucud da agrıyo esımde hastanoluyo gbı
Onlara gecmiyr canim Allahim koruyr onlari.Ben de bi gecirdim.Simdi tekrar bogazim agryr
Sorun testislerin inmemesi degil kasık fıtığı. Pipisinin üstünde şişlik var. Orda aciklik varmis ve icine bagirsak yeelesme ihtimali varnerde oturuysn canim istambuldaysa cerrahpasaya gotur kuzenimin bebisinde hem kasikta hem testiste vardi biri indi digerine ozeldeji ameliyat demiş cerrah pasa kucuk olmaz ameliyat zamanla gecer demiş bir dr a daha gotur bence
Normalde -18 de 6 ay ama türk saglik bakanligi kararina göre 3 ay. Dolapta 4 dercede 3 gün kalabilir@Nil0005 Sagılmış süt dolapta ne kadar durabiliyor canım? Gece biraz sagdım. Gğn içinde sütüm cok olmuyor , mama vermek zorunda kalıyorum. Bugün onu versem bozulmaz di mi akşama kadar?
Onlara gecmiyr canim Allahim koruyr onlari.Ben de bi gecirdim.Simdi tekrar bogazim agryr
Başka yolu yok cnm kasık fıtığının maalesef..benim kızımdada çıktı ameliyat oldu ben hamileyken..yarım saatlik bi operasyon biz prof a yaptırdık..aynı gün akşama taburcu oldıuk ağrı kesici verdiler..sonrasında da zorlanmadık çok şükür..allahım dermansız dert vermesin..Canım bende dilekle aynı fikirdeyim başka dr lara göstermek de fayda var hemen ilk dr da karar vermeyin hemen
Geçmiş olsun cnm tek yol ameliyat maalesef.. Yavrular allaha emanet..Normalde -18 de 6 ay ama türk saglik bakanligi kararina göre 3 ay. Dolapta 4 dercede 3 gün kalabilir
Bebeğim bütün gün toplam 2 saat uyumadı dün geceden beri uykusuz ağlayıp duruyor ateşi Yok emzirurm altı temiz derdini anlamıyrm kafayı yedim otrdum onunla ağladım uykusuzluktan ağladığını sanıyrm bi tek kucakta yatıyor annem de su istyr olablr dedi bi fikri olan var mı sadece anne sütü içiyor bi kaşık versem mi bilmiyrm yutkunurken dili damağına yapışır öle ses çıkıyr ağzındanağladıkça çok çaresiz his ediyrm kendimi
Koala anne galiba sana Güzin anne demeliyiz artık. Herkese koşuyorsun maşallah. Çok teşekkür ederimCanım bizimki de altdan hrmen çıkarmıyor ben arada duyuyorum bence uyku arasında çıkarıyorlar bide gaz geç bitme diye bişey yok canım kasları iyice çalışmaya başlayınca geçecek o da en geç 3 ayı buluyor sürse sürse o kadar sürer sonra zaten herşey normale dönüyor endişelenme, hemen yatmıyor biraz kucak istiyor bazende ayakta sallanmak... Malesef bazen sallamayla daha çabuk uyuyor
Koala anne galiba sana Güzin anne demeliyiz artık. Herkese koşuyorsun maşallah. Çok teşekkür ederimCanım bizimki de altdan hrmen çıkarmıyor ben arada duyuyorum bence uyku arasında çıkarıyorlar bide gaz geç bitme diye bişey yok canım kasları iyice çalışmaya başlayınca geçecek o da en geç 3 ayı buluyor sürse sürse o kadar sürer sonra zaten herşey normale dönüyor endişelenme, hemen yatmıyor biraz kucak istiyor bazende ayakta sallanmak... Malesef bazen sallamayla daha çabuk uyuyor
Inşallah acimiyordur canim salı günü asimiz var doktora soracam bakalimİnşallah canım. Bide o kızarıklıklar rahatsız etmiyordur inşallah garibim söyleyemiyor ki
Onun da etkisi vardr hem de uykuszluktan bunyemz zayıf disuyr canimGecmesnde ben raxıyım cekmeye.. ew donslı ondanmı oldukı ustumde tısortle cıkıyom odadan bazen..
Gazi vardr canım.Ben de aglıyrm onunla bazen.Annelik zor.Biz de 5 saattr uyutmaya calısyz.Uyku gozunden akiyr,dalamiyr.Aglamiyr daBebeğim bütün gün toplam 2 saat uyumadı dün geceden beri uykusuz ağlayıp duruyor ateşi Yok emzirurm altı temiz derdini anlamıyrm kafayı yedim otrdum onunla ağladım uykusuzluktan ağladığını sanıyrm bi tek kucakta yatıyor annem de su istyr olablr dedi bi fikri olan var mı sadece anne sütü içiyor bi kaşık versem mi bilmiyrm yutkunurken dili damağına yapışır öle ses çıkıyr ağzındanağladıkça çok çaresiz his ediyrm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?