2017 Aralık Anneleri

Bazen hemen yatıyo bazen gaz cıkarıyorz degısıyo yanı rahatsa yatıyo ıyıyo bellı edıyo zaten kendını bı sıkntısı varsa kasıyo kendını gazına çişine bakıuorm

Canım bizimki de altdan hrmen çıkarmıyor ben arada duyuyorum bence uyku arasında çıkarıyorlar bide gaz geç bitme diye bişey yok canım kasları iyice çalışmaya başlayınca geçecek o da en geç 3 ayı buluyor sürse sürse o kadar sürer sonra zaten herşey normale dönüyor endişelenme, hemen yatmıyor biraz kucak istiyor bazende ayakta sallanmak... Malesef bazen sallamayla daha çabuk uyuyor

nerde oturuysn canim istambuldaysa cerrahpasaya gotur kuzenimin bebisinde hem kasikta hem testiste vardi biri indi digerine ozeldeji ameliyat demiş cerrah pasa kucuk olmaz ameliyat zamanla gecer demiş bir dr a daha gotur bence
Sorun testislerin inmemesi degil kasık fıtığı. Pipisinin üstünde şişlik var. Orda aciklik varmis ve icine bagirsak yeelesme ihtimali var
O kisimlara dikiş atilmasi gerekiyor. Acik ameliyat olmasi gerekiyor.

@Nil0005 Sagılmış süt dolapta ne kadar durabiliyor canım? Gece biraz sagdım. Gğn içinde sütüm cok olmuyor , mama vermek zorunda kalıyorum. Bugün onu versem bozulmaz di mi akşama kadar?
Normalde -18 de 6 ay ama türk saglik bakanligi kararina göre 3 ay. Dolapta 4 dercede 3 gün kalabilir

Onlara gecmiyr canim Allahim koruyr onlari.Ben de bi gecirdim.Simdi tekrar bogazim agryr

Canım az once bogaz agrısı ıcın sıyah turpu rendeleyp tulbentn ıcıne sarıp dıstan bogazıma sardım bademcıge dgru.. bıkac dk snra yanmaya baslıyo bogaz otuz sanıye tutuyosun yanarken . Snra cıkarıyısn bı dene ıstersen faydası oldu braz

kızlar sezeryan olanlar bugün 33 . günüm iltihap kapmış dikişim dikkatli olun ağrım sızım başladı dünden beri acaip koku var üstte şişme oldu antibiyotiğe başlıcalmışım doltorumla görüştüm bugün inş sütümü etkilemez

Canım bende dilekle aynı fikirdeyim başka dr lara göstermek de fayda var hemen ilk dr da karar vermeyin hemen
Başka yolu yok cnm kasık fıtığının maalesef..benim kızımdada çıktı ameliyat oldu ben hamileyken..yarım saatlik bi operasyon biz prof a yaptırdık..aynı gün akşama taburcu oldıuk ağrı kesici verdiler..sonrasında da zorlanmadık çok şükür..allahım dermansız dert vermesin..

Bebeğim bütün gün toplam 2 saat uyumadı dün geceden beri uykusuz ağlayıp duruyor ateşi Yok emzirurm altı temiz derdini anlamıyrm kafayı yedim otrdum onunla ağladım uykusuzluktan ağladığını sanıyrm bi tek kucakta yatıyor annem de su istyr olablr dedi bi fikri olan var mı sadece anne sütü içiyor bi kaşık versem mi bilmiyrm yutkunurken dili damağına yapışır öle ses çıkıyr ağzından ağladıkça çok çaresiz his ediyrm kendimi

Bebek su ıstermı cnm .. burnu acıkmı tıkalı olmasn

Koala anne galiba sana Güzin anne demeliyiz artık. Herkese koşuyorsun maşallah. Çok teşekkür ederim

Koala anne galiba sana Güzin anne demeliyiz artık. Herkese koşuyorsun maşallah. Çok teşekkür ederim

Gazi vardr canım.Ben de aglıyrm onunla bazen.Annelik zor.Biz de 5 saattr uyutmaya calısyz.Uyku gozunden akiyr,dalamiyr.Aglamiyr da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…