2017 Aralık Anneleri

Canm ben emzirmeyi bitir bitirmez eşimin omzuna bebeğin karnını dayıyorum göğsümü kapatmadan bi yerde böle okumuştum zamn kazanmak için ama olmuyor yine sanırım biz beceremiyoruz anneler daha ii biliyor onlara veriyrm emzirip,,, ama bu bi kaç gündr ağıDan da çıkmıyor çok huysz gece uykusu yoktu gündüz de uyumuyor..

Basım ck kötu agrıyo ya hem grıp gbı oldm ondan kırgnlıkta var hem uykusuzlktan . Bebısın parol sruptan ıctm bı kasık belkı faydası olr dıye aksam napcm gecmezse uyumuyo aksamları 12 1 e kadr

Boynunda tek tek var ama yüzünde çok canim bir ara ben kalın giydirmistim karnında isilik gibi kırmızı kırmızı çıktı sonra geçti yüzündeki sivilce gibi insallah sutum yariyordur
İnşallah canım. Bide o kızarıklıklar rahatsız etmiyordur inşallah garibim söyleyemiyor ki

Kızlar bnm sütüm kesildi ya zaten azdı şimdi hiç gelmiyor 10 cc ancak . Emmiyor sağıp veriyorum 2 saatte bi bu kdar çıkıyor nasıl arttcam ben

Gecmis olsun canim.Parol ya da minoset ic istersen

Parol surup ıctm oglumınkınden. Hapıda smdı getrdı esım. Ihlamur galan ıcıhorm sabahtan berı ohluma gececkmdıye korkuyorm vucud da agrıyo esımde hastanoluyo gbı

Kızlar bnm sütüm kesildi ya zaten azdı şimdi hiç gelmiyor 10 cc ancak . Emmiyor sağıp veriyorum 2 saatte bi bu kdar çıkıyor nasıl arttcam ben

Bol su ıc cnm resene cayı ıcıyomusun ondnda ıcıyorm ben bıde sıreklı frsat buldkca ne bulrsam yıyorm yeterkı sıt olsnda

Kzlar atesölcer aldnzmı ne onerrsınız bnde sundan var ama smdı ölctm 33 gısterıyo ya bn yapamadım yada sogkta sıcak odaya geldı dıye oldu nerden ölcmem laZm bde

İyi akşamlar kızlar biz 35 günlük olduk. Bebeğimi emzirdikten sonra gazını genelde çıkarıyoruz üstten. Alttan çıkarmıyor bizim bebiş. Arada bacaklarını çek bırak yapsak da çıkarmıyor yani. Acaba gazı geç mi bitecek diye düşünüp korkuyorum. Koala anne ne dersin Bir de bizimki sallanmaya alıştı beşikte. Sizinkiler nasıl emzirdikten sonra hemen yatan Bebek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…