2017 Aralık Anneleri

Benim bebegim bugün 48 günlük. 40 cikinca bitti kanama yikandim. Ertesi gün iplikten de ince bir kanama oldu. Bir daha yikandim. 46. Gunde simsiyah bir kan geldi hala devam ediyor. Adet kanaması mi bu acaba?

Doktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.

Benim bebegim bugün 48 günlük. 40 cikinca bitti kanama yikandim. Ertesi gün iplikten de ince bir kanama oldu. Bir daha yikandim. 46. Gunde simsiyah bir kan geldi hala devam ediyor. Adet kanaması mi bu acaba?
Benim de 37 gun oldu.Dunden beri cok yogun kanamam var.Doktora gitmiceltim ama yarin doktor yolu grndu:(Kirk basi kanamasi diye bisey okudum.O mu ki

Doktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Korkma canim.Anestezinin etkisi cok kısa suruyrmus.Rahatca atlatr ins.Allahim korusun meleklerimizi,cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canım
Önemli olan hastalığının geçmesi
Tekrar emer,sen zaten sağarsın bir şekilde senin sütünü alır
Allah yardımcınız olsun tatlım

Saat 1.50 den beri ayaktayız bütün gece toplam yarım saat uyumadı dalmıyor uykuya gözünü kapıyor sadece yatağına koyduğum an gözler açık.. iki gün boyunca iyi gidyrdı altını çek emzr yatr 3 aya kadar düzen yerine otrmz sanırım :KK43:
Gece gündüzü karıştırıyorlar ya canım
3 ayı bekliyorum ben de şu gazların geçmesi için
Sürekli ıkınma
Ayakları çek bırak hareketi yapıp duruyoruz
O kadar gaz nasıl birikiypr miniğimde anlamadım

Sürekli ıkınma
Ustten gazı iyi cıkarmayınca oluyor canım. Bu gece yarım saatte olsa cıkarmak için dik tuttum. Hep cıktı. Sabah da cok ıkınmadı

nerde oturuysn canim istambuldaysa cerrahpasaya gotur kuzenimin bebisinde hem kasikta hem testiste vardi biri indi digerine ozeldeji ameliyat demiş cerrah pasa kucuk olmaz ameliyat zamanla gecer demiş bir dr a daha gotur bence

N Nil0005 Sagılmış süt dolapta ne kadar durabiliyor canım? Gece biraz sagdım. Gğn içinde sütüm cok olmuyor , mama vermek zorunda kalıyorum. Bugün onu versem bozulmaz di mi akşama kadar?

Sürekli ıkınma

Bizde sürekli masaj yapıyrz arada zeytin yağı sürüyrm rezene içiyrm düzenli ama dünden beri uyuyamıyr kısa uyku rem uykusuna dalamıyor kucağımdan yatağına bıraktım da 5 dk içinde uyanıyor acaba gazdan mı başka sıkıntısı olmasın Allh korusun bu kadar uykusuz kalabilir mi ki

Ayrıca Alttan gazını çıkardığı zamn ağlıyor rahatlaması gerekmez mi
Çokta uykusu var ama bebeğim zorlanıyor uyuyamıyor :KK61:

Ustten gazı iyi cıkarmayınca oluyor canım. Bu gece yarım saatte olsa cıkarmak için dik tuttum. Hep cıktı. Sabah da cok ıkınmadı

Bizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..

Doğru diyosun bazen çıkmıyor diyip yatırıyoruz
Ben de çıkarmaya çalışayım yatırmıyım hemen

N Nil0005 Sagılmış süt dolapta ne kadar durabiliyor canım? Gece biraz sagdım. Gğn içinde sütüm cok olmuyor , mama vermek zorunda kalıyorum. Bugün onu versem bozulmaz di mi akşama kadar?
Dolapta 3 gün canım
72 saat
Ben de arada sağıp memede kalmadığı zamanlarda takviye yapıyorum
Sizin de kilo alımınız güzel mamaya gerek yok bence
Sadece bebişlerin memeleri arada dinlendirmesi lazım süt birikmesi için :)

Bizde sürekli masaj yapıyrz arada zeytin yağı sürüyrm rezene içiyrm düzenli ama dünden beri uyuyamıyr kısa uyku rem uykusuna dalamıyor kucağımdan yatağına bıraktım da 5 dk içinde uyanıyor acaba gazdan mı başka sıkıntısı olmasın Allh korusun bu kadar uykusuz kalabilir mi ki
Bence kokumuzdan anlıyorlar
Ben de uyuyana kadar belki 5 defa yatırıyorum uyanıyor tekrar
Hissediyor minnoşlar
Ya gaz,ya kucağımızda kalmak istemeleridir bence
Karınları toksa başka sıkıntıları yoktur bence

Bizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..
Hangi ilaçtı canım
Biz en son nurse harverys aldık o çok ıkınma yapmadı sanki
Gala gaz var ama ayaklarını çek bırak yaptırıp duruyor eşim
Biraz biraz alttan çıkıyor öyle
Üstten bizim de zor çıkıyor

Ayrıca Alttan gazını çıkardığı zamn ağlıyor rahatlaması gerekmez mi
Çokta uykusu var ama bebeğim zorlanıyor uyuyamıyor :KK61:
Bizim gece 11 ile 1 arası uykuya dalma seanslarımız var
Uykuya dalana kadar ağlıyor canım
Bırakamıyor kendini
Belkş öyle birşeydir

Back