Kac gunluksnz canim?Biz de cikcaz bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gunluksnz canim?Biz de cikcaz bugun
Benim de 37 gun oldu.Dunden beri cok yogun kanamam var.Doktora gitmiceltim ama yarin doktor yolu grnduBenim bebegim bugün 48 günlük. 40 cikinca bitti kanama yikandim. Ertesi gün iplikten de ince bir kanama oldu. Bir daha yikandim. 46. Gunde simsiyah bir kan geldi hala devam ediyor. Adet kanaması mi bu acaba?
Korkma canim.Anestezinin etkisi cok kısa suruyrmus.Rahatca atlatr ins.Allahim korusun meleklerimizi,cok gecmis olsunDoktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Geçmiş olsun canımDoktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Gece gündüzü karıştırıyorlar ya canımSaat 1.50 den beri ayaktayız bütün gece toplam yarım saat uyumadı dalmıyor uykuya gözünü kapıyor sadece yatağına koyduğum an gözler açık.. iki gün boyunca iyi gidyrdı altını çek emzr yatr 3 aya kadar düzen yerine otrmz sanırım![]()
Ustten gazı iyi cıkarmayınca oluyor canım. Bu gece yarım saatte olsa cıkarmak için dik tuttum. Hep cıktı. Sabah da cok ıkınmadıGece gündüzü karıştırıyorlar ya canım
3 ayı bekliyorum ben de şu gazların geçmesi için
Sürekli ıkınma
Ayakları çek bırak hareketi yapıp duruyoruz
O kadar gaz nasıl birikiypr miniğimde anlamadım
nerde oturuysn canim istambuldaysa cerrahpasaya gotur kuzenimin bebisinde hem kasikta hem testiste vardi biri indi digerine ozeldeji ameliyat demiş cerrah pasa kucuk olmaz ameliyat zamanla gecer demiş bir dr a daha gotur benceDoktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Kızlar 40 ımız cikmadi daha.Doktor dısinda hic biyere gitmedik.Bugun minigimle ciksam olur mu ki?Yoksa bekleyeyim mi?Cok bunaldim evde
Gece gündüzü karıştırıyorlar ya canım
3 ayı bekliyorum ben de şu gazların geçmesi için
Sürekli ıkınma
Ayakları çek bırak hareketi yapıp duruyoruz
O kadar gaz nasıl birikiypr miniğimde anlamadım
Ustten gazı iyi cıkarmayınca oluyor canım. Bu gece yarım saatte olsa cıkarmak için dik tuttum. Hep cıktı. Sabah da cok ıkınmadı
Doğru diyosun bazen çıkmıyor diyip yatırıyoruzUstten gazı iyi cıkarmayınca oluyor canım. Bu gece yarım saatte olsa cıkarmak için dik tuttum. Hep cıktı. Sabah da cok ıkınmadı
Dolapta 3 gün canım
Bence kokumuzdan anlıyorlarBizde sürekli masaj yapıyrz arada zeytin yağı sürüyrm rezene içiyrm düzenli ama dünden beri uyuyamıyr kısa uyku rem uykusuna dalamıyor kucağımdan yatağına bıraktım da 5 dk içinde uyanıyor acaba gazdan mı başka sıkıntısı olmasın Allh korusun bu kadar uykusuz kalabilir mi ki
Hangi ilaçtı canımBizim üstten gazımız genelde çıkmıyor ben de buna bağlıyorum ne yaptıysak beceremedik nasıl çırpınıyor sancı olduğunda.. gaz ilacını bi gün verdim ikinci gün içirmedik daha fazla kasıyor kendini..
Bizim gece 11 ile 1 arası uykuya dalma seanslarımız varAyrıca Alttan gazını çıkardığı zamn ağlıyor rahatlaması gerekmez mi
Çokta uykusu var ama bebeğim zorlanıyor uyuyamıyor![]()
Emdikten sonra hemen gaz cikarirsan kusabilirDoğru diyosun bazen çıkmıyor diyip yatırıyoruz
Ben de çıkarmaya çalışayım yatırmıyım hemen