2017 Aralık Anneleri

Bu lekelenme bu ay moda sanırım, herkeste var Allah korusun kızlar bizim yapacak bir şeyimiz yok Allaha emanetler.
ilk üç ay bu yüzden tehlikeli ama içim çok rahat inanın hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sağlıkla inşallah

Bu lekelenme bu ay moda sanırım, herkeste var Allah korusun kızlar bizim yapacak bir şeyimiz yok Allaha emanetler.
ilk üç ay bu yüzden tehlikeli ama içim çok rahat inanın hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sağlıkla inşallah

Amin canım bu mübarek günde rabbim tüm dualarımızı duysun inşallah :dua:

Hoşgeldin cnm, aramızda nerdeyse bı hafta var :)) bende kilo almadım hata iki kilo verdim, ara ara bulantilarim oluyor çoğunlukla akşamları. Birde bı iştahsızlık var bı geçse bitse diye dört gözle bekliyorum, çok kötüymüş iştahsızlık olması:)) onun dışında benim hafif göbeğim vardı zaten o yüzden gebelik gobisimi kestiremiyorum, gobektir o göbek diyip gecistiriyorum heheh:)))
Ben de verdim 2 kilo, inşallah kilo kontrolünü sağlarız Doğuma kadar. Benim de gece oluyor bulantım ...zencefil kemiriyorum, limonlu su içiyorum ama kar etmiyor . Hiç iştahım Yok. Artık düzelir dedi dr ama bakalım. Neyse bebeğin gelişimi iyi olsun da...

Ben de verdim 2 kilo, inşallah kilo kontrolünü sağlarız Doğuma kadar. Benim de gece oluyor bulantım ...zencefil kemiriyorum, limonlu su içiyorum ama kar etmiyor . Hiç iştahım Yok. Artık düzelir dedi dr ama bakalım. Neyse bebeğin gelişimi iyi olsun da...
Ben dé 2 kilo aldım bile :KK43: ama tabi mide bulantısı olmasın da
Benim istah çılgın gibi

Kızlar dişleri ağrıyan var mı benim dünden beri dişlerim sızlıyor erken değil mi ya. Dişlerim çok sağlam değil benim genetik olarak çürümeye çok yatkın zaten de bu kadar erken başlayacağını tahmin etmemistim

Merhaba ,

Benimde bikaç gün dişeti kanamam oldu. Ardından 20lik dişim iltihaplandı doktora gitmek durumunda kaldım . Diş doktorum gebeliklerde kullanılabilen antibiyotik verdi. Kadın doğum doktorumda kullanabileceğimi söyledi.
İltihap çok tehlikeli. Birde çürüğüm için geçici dolgu yaptı. 1buçuk ayda 1 doktora gideceğim. Herhangi bir şey olmadan önlem almak için.Birde gebeliğinle ilgili ters bir durum yoksa, düşük tehlikesi, rahme yakın yerleşme gibi daha rahat oluyorsun.

Eğer ağrın varsa bir doktora gözük bence sonra daha kötü oluyor.

Tahlilin T si yapılmadı konusu bile açılmadı. Napmalıyımki acaba başka doktoramı gideyim
YA nasıl yapmaz. Her hamileye yapılan rutin testler bunlar demişti bana ben yapmask olmaz mı deyince bence hele özel hastane isé kesi n değiştir derim doktoru

Canim senin ilk bebegin erkek miydi?oyleyse belirtilerin nelerdi? Tuylenme etten tiksinme falan ?
Evet canim mayis annesiydım ben 2016 :KK66: ben aşırı et tuketir olmuştum. Canım cikilata istemzdi. Ama her şey yerdim.tüylenme olmadi sanırım belirgin bişi yaşamadım. En belirginı hiç ni hiç Midem bulnmadi ilk trimester de

Evet canim mayis annesiydım ben 2016 :KK66: ben aşırı et tuketir olmuştum. Canım cikilata istemzdi. Ama her şey yerdim.tüylenme olmadi sanırım belirgin bişi yaşamadım. En belirginı hiç ni hiç Midem bulnmadi ilk trimester de
Anladim canim erkek bebegi olanlar eti cok aserirmis cok yerlermis de ben suan etten nefret ediyorum gormek istemiyroum ama kollarimda biraz tuylenme de oldu . cok merak ediyorum cinsiyeti

Anladim canim erkek bebegi olanlar eti cok aserirmis cok yerlermis de ben suan etten nefret ediyorum gormek istemiyroum ama kollarimda biraz tuylenme de oldu . cok merak ediyorum cinsiyeti
Evet bana da o zmanlar bi arkadaş soyle mi soylemisti et çok yiyosan bak gör senin oglun olacak demişti. Doktr da 12. Haftada kız demişti. . Sonra meğer erkek mis :KK66:

Bende ete çok düştüm bu ara ama oğlumda hem et yedim hemde tatlı, ve gerçekten tüylenmem çok fazlaydı, şimdi o kadar yok sanki...
bu gebeliğimde ilk aşerdiğim etti, ilkinde tatlı :)

X